Politika

Đeljošaj: Simović dao veliki doprinos i podršku opštini Tuzi u najtežim trenucima

Nik Đeljošaj

Milutin Simović je dao veliki doprinos i podršku opštini Tuzi u najtežim trenucima, napisao je na svom Fejsbuk profilu predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

<<<Simović podnio ostavku na mjesto predsjednika NKT-a<<<

“U ime kriznog štaba opštine Tuzi i građana naše opštine se zahvaljujemo na doprinosu i podršci za naše zahtjeve kao predsjednik NKT-a tokom cijelog perioda obavljanja ove funkcije”, napisao je Đeljošaj.

Kako je rekao, profesionalan i odgovoran doprinos Simovića kao i strpljenje prema zahtjevima opštine Tuzi i reakcijama pokazao je da za odgovorne funkcije prije svega treba biti čovjek.

“Srećno u narednim preuzetim odgovornostima”, napisao je Đeljošaj.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Niche
Gost
Niche

Cudo je ovaj Nik. Lisiciji rep mu lijepo stoji oko vrata

Ana
Gost
Ana

Zaista, i lijepo i pošteno od Đeljošaja i Tuzi.

Tuski
Gost
Tuski

Zaista su te dobro analizirali doktori Tuški,Nik djeljosaj danas hvalis dps sjutra ga kritikujes, moras na tetaljan pregled poći i nemoj vise to da radis preko Cijevne hvalis dps a u Tuzima ga grdiš, rijesi glavom jedan put za navijek Djeljosaj

Vvvvvv
Gost
Vvvvvv

tebi samo prije njemu da zakazemo , vidi se da si neko tusko govedo.

Hurem
Gost
Hurem

Alo Tuski,covjek se zahvalio COJEKU za profesionalno obavljanje posla koji je radio kao presjednik NKTa.Nije pominjao DPS.Ako cemo pravo sve sto valja od kadrova je ipak iz DPSa.Zahvalnost i sa moje strane gospodinu Simovicu.

Marina
Gost
Marina

Konacno i nesto lijepo da se cuje !
Ovo je bilo posteno od vas .

Send this to a friend