Politika

Demokrate: DPS je javno priznao da se plaši Bečića i Abazovića

Demokratska Crna Gora reagovala je jutros na tekst CdM-a pod naslovom “Bečić i Abazović izbjegli kazne od po 22.000 eura“, ističući da je tim tekstom Demokratskla partija socijalista (DPS) javno priznala da se boji lidera Demokrata i URE Alekse Bečića i Dritana Abazovića. 

<<<Bečić i Abazović izbjegli kazne od po 22.000 eura<<<

Saopštenje Demokrata prenosimo integralno:

Taj naslov nije ništa drugo do nespretno, nesmotreno i neiznuđeno priznanje DPS-a, čiji je CDM portal, da se plate ne ukidaju zbog kakvog god principa, već zbog golog straha od Bečića i Abazovića. Kako smiješno zvuči uvjeravanje koje slijedi da se to čini „po uzoru na mnoge parlamente svijeta“, ako su već u naslovu istakli ključne razloge zbog kojih to čine. Naravno, riječ je o lažnoj motivaciji koja samo služi kako bi se prikrili stvarni razlozi predloga o kažnjavanju poslanika koji bojkotuju parlament.

Dakle, DPS je, posredstvom naslova na portalu CDM, javno priznao da se plaši Bečića i Abazovića. Da nije tako, naslovom bi, vjerovatno, bili obuhvaćeni i lideri i poslanici partija koje, takođe, bojkotuju. Na primjer – poslanici SNP-a, koji i dalje bojkotuju, ali i poslanici svih ostalih partija koji su, istina, prekinuli bojkot, ali su takođe „izbjegli kazne“ time što se ovo pitanje tek sada reguliše. Ali ne, naslovom teksta se cilja samo na Bečića i Abazovića jer oni predstavljaju najveću prijetnju po DPS.

Ovo je dokaz da je ovaj predlog Andrije Popovića, bez čijih stručnih objašnjenja i obrazloženja bismo vjerovatno ostali trajno uskraćeni za poznavanje globalnih parlamentarnih praksi, direktno usmjeren protiv Bečića i Abazovića i namijenjen, isključivo, obračunu sa njima.

Ipak, ono što je najskandaloznije kod ovog priznanja je činjenica da je ovo prvo javno priznanje vlasti da joj Skupština služi samo za stvaranje poslanika po mjeri DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Ma dpsu je krivo sto su abaz i beca prijatelji.oni vladaju na podjelama pa im ova dvojica ruse koncepciju.demonska partija sociopata.

Fileopg
Gost
Fileopg

Da, da, Crna Gora se plaši ovakvijeh dušebrižnika, koji đe goć dođoše na vlast napraviše sprdnju svađu i pometnju, na stranu srbovanje i veličanje bivše okupacione srpske vojske….

Bnjj
Gost
Bnjj

Mi smo diktatorska zemlja ka Azerbejdžan, Kazahstan itd

Fileopg
Gost
Fileopg

što ne rečeš Rusija, Srbija, Republika Srpska, Belorusija, .., itd

Mojsije
Gost
Mojsije

Kakvo samohvalisanje ?Mastanje o snazi i velicini kao dokaz o nemoci u sagledavanju stvarnosti i svoje moguce uloge.

Strijelac
Gost
Strijelac

Pilići….kokotići….

Marko S.
Gost
Marko S.

Slatko su me nasmijali. Neka budu srećni što primaju plate a ne idu na posao. Bar dok im se to još može.

NBA
Gost
NBA

STRASNO SMO SE “PREPALI” OD “TOMA I YERIJA”! EVO “BJEZIMO”!XAXAXAXAXA

Jež
Gost
Jež

H-umorno mi djeluju….njih dvojica na jednoga….đe gođ oće.

Svjefol
Gost
Svjefol

Hahahaha…. Ko su ovi?

Kimi
Gost
Kimi

Baš se plaše eno ih nervozni, uh što je ovo

obrad-mišo šef
Gost
obrad-mišo šef

Onaj tutumrak Popović nikako da ukopča da Skupština nije prodavnica, a Brajo nije poslovođa! Ima ona izreka da budala pokušava pametnog dovesti na svoj nivo a onda ga dobiti na iskustvo.

Tomos
Gost
Tomos

E baš se plaše njih dvojice…

Ribnica
Gost
Ribnica

Koga se bojimo majko mila. Ni za 100 godina njih dvojica udruženi ne mogu postić što Milo samom pojavom.

Cika miki
Gost
Cika miki

A DOKAZANI PLAGIJATOR SVE NAS VUCE ZA NOS SVAKO VECE ISTA REKLAMA KO TO PLACA KOVERTE I KOD NJIH MORA BIT PUTINSKE OSTALO DOSTA TOGA

Kancelarija
Gost
Kancelarija

Priznajem da Demokrade imau smisla za humor.. to je taj dječiji talas dok ne maturiraju… posle znaju biti i zrelije šale..

Sobica
Gost
Sobica

Botiću,ajde malo u planinu ohladi glavu,hahahah,vrućina udarila.hahah!!

Send this to a friend