Politika

Demokrate DPS-u: Duboka trauma jer ćete predati vlast u Pljevljima

Pljevlja

Pošto je javna scena u poslednjih nekoliko dana kontaminirana  saopštenjima pljevaljske ekspoziture aktuelnog režima, mlađima od 18 godina, se unaprijed izvinjavamo zbog scena brutalnog političkog gaženja predstavnika koalicije “Toplana-Fontana” od strane Demokratske Crne Gore.

Ovo je poruka Demokrata nakon što su iz DPS-a stigle optužbe da su dvadeset godina uništavali ovaj grad.

<<<DPS tvrdi da su Demokrate dvadeset godina uništavale Pljevlja<<<

“Očigledno da vam je ponestalo inspiracije da izmišljate, pa su saopštenja protiv Demokrata  postala tek puko politikantsko oglašavanje, čisto da bi građani čuli da postojite, pošto je rad lokalne samouprave nevidljiv. U političkoj praksi, a i u teoriji, nije zabilježeno da partija koja vrši vlast 30 godina napada opoziciju za sve ono što nisu umjeli ili htjeli da urade”, poručuju Demokrate.

Oni kažu da je nevjerovatno da u saopštenju kažu da su Pljevlja dobila obrise savremenog i modernog grada.

“Pitamo vas, da li je u modernim gradovima prisutna povećana smrtnost prouzrokovana katastrofalnim zagađenjem? Jesu li Demokrate poslale na ulicu hiljade radnika ili DPS? Jesu li Demokrate zadužile Opštinu Pljevlja ili Filip Vuković?  Jeste li vi dopustili Brkoviću da hara pljevaljskim šumama ili Demokrate? Ko je obećavao II blok Termoelektrane, Milo ili Aleksa Bečić? Ko je obećavao toplanu i fontanu, DPS ili Demokrate? Očigledno je da su izjave  o vašem vršenju vlasti u periodu od 20 godina posledica dubokih trauma prouzrokovanih činjenicom da za dva mjeseca morate mirno i demokratski predati vlast u Pljevljima”, samtraju u ovoj partiji.

Oni DPS-u poručuju da je vjerovatno zamisao novog koordinatora da tragikomičnim saopštenjima pokušavaju skrenuti pažnju javnosti sa  političkog brodoloma koji ih uskoro očekuje.

“U vašem otužnom jadikovanju, koje nazivate saopštenjem, oni koji nisu iz Pljevalja pomislili bi  da ste vi za ove četiri godine Pljevlja, u najmanju ruku, pretvorili u Tokio.  Ali je san jedno, a stvarnost nešto potpuno drugo. Ista ta surova stvarnost će vas za dva mjeseca uvjeriti u činjenicu da ste vi samo ružna politička prošlost”, zaključuju oni.

M.D.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Apsolut neutral
Gost
Apsolut neutral

Ako DST krade izbore, kako je izgubila izbore u Pljevljima?

marius
Gost
marius

mozda nisu u tokio pljevlja pretvorili,al mi se cini da kad bi se vi vlasti dokopali bi vam i kim na novi seul pozavidio. tolko mi nekako izgledate organizaciono jaki. ma sto kim, svijet bi vam klanja.

Boki
Gost
Boki

Nije ga vama lako to je sigurno. Samo glogocete o dps-u. Imate li programa svog, svoje nesto o cemu cete pisat???

Pogba
Gost
Pogba

Pih kako je ovo tuzna organizacija.

Jovan
Gost
Jovan

Vala DPS da nista ne objavi i dalje ce biti u centru paznje! A zamislite vi kako je lose vama kad morate da izmisljate i stancate saopstenje da ne bi nestali sa politicke scene!

Luka
Gost
Luka

Ovo nesto presvuceni SNP prica? Bogami vidim ja da vi imate traume od DPS jer vidim ne znate dje udarate posle svih poraza koje ste zadobili.

Orange
Gost
Orange

Da nije tuyno bilo bi smijesno koliko ste jadni i dosadni vise.

niksic
Gost
niksic

ili mozda:u berane 4 mandata a u pljevlja gg3+….

niksic
Gost
niksic

spavate li vi mrcokrate,ili vam je DPS nocna mora,xa,xa,xa

Gost
Gost
Gost

Izgleda da je ocigledno da vi imate traume od DPS-a, cim lajete ovoliko. Pas koji laje ne ujeda, cisto se podsjetite toga.

Send this to a friend