Politika

Demokrate DPS-u: Izbori u Šavniku dobiće epilog odavno svima poznat

Demokratska Crna Gora

Od vas i ne očekujemo, ali od građana Šavnika očekujemo da će ostaviti po strani sve one raskole kojima je vaš režim pokušao da ih zatruje, da će slobodno i demokratski pristupiti izborima čime će se uskoro završiti i ova saga, a izbori u Šavniku u konačnom dobiti epilog koji je još odavno svima poznat, siguran poraz Demokratske partije socijalista, poručili su iz Demokratske Crne Gore u reagovanju na navode Opštinskog odbora DPS Šavnik.

Iz šavničkog DPS-a ranije danas su poručili da je “skandalozno što Koprivica, Šaranović i Demokrate ne osuđuju opstrukcije izbornog procesa u Šavniku”.

<<<DPS Šavnik: Skandalozno da Koprivica, Šaranović i Demokrate ne osuđuju opstrukcije izbornog procesa u Šavniku<<<

“Kako se izborni turisti poslije izbora vrate kući, tako se i bivši režim uvijek vrati svom ‘’dobrom, starom’’, odlično izučenom djelovanju kroz mehanizam ‘’zamazivanje očiju’’, odnosno skretanje pažnje javnosti sa suštinski važnih tema. Bezumni pokušaji da izađu iz političke jame koju su sebi sami iskopali i izgubili povjerenje i onog malog broja političkih poslušnika, jasno se ogledaju kroz njihovu paničnu reakciju u odnosu na naš Predlog izmjena zakona o registrima prebivališta i boravišta Vjerovatno osjećajem griže savjesti zbog neulaganja u crnogorski turizam, oni odlučiše da nam pokažu čime su to sve zavrijedili povjerenje građana svih ovih godina, te izabraše granu turizma koju su smatrali najsvojstvenijom njihovom djelovanju – izborni turizam. Kako vam u posljednje vrijeme ne manjka neosnovanih optužbi na račun svih nas koji vam već više od dvije godine pokazujemo i dokazujemo da ste postali predmet ismijavanja, dokažite makar jednu od tih optužbi prihvatanjem ovog Predloga zakona”, saopšteno je iz Demokrata.

Ili je, kao i uvijek, navode oni,  “najlakše da okrivite drugog za svoja nedjela”.

“No, ne znamo koliko često stupate u kontakt sa realnošću, jer vas ovdje čekaju odgovori na mnoga vaša pitanja, kao i to da vaša nedjela ne nestaju time što ćete, kako je i očekivano, besramno drugog okriviti za isto. Od predizbornih obećanja se, gospodo, ne živi. Nije bitno koliko ćete izbornih turista useliti u bilo koji grad, bitno je sve ono šta ćete za njih da učinite, ili u vašem slučaju ne učinite”, dodaju iz Demokrata.

Izbori u Šavniku, po njihovim riječima, predstavljaju veliku priliku za promjene, koja se 23. oktobra dogodila i u mnogim crnogorskim opštinama i pored svih, kako kažu, “vaših pokušaja izbornog turizma”.

“Fascinirajuća je vaša posvećenost demokratizaciji i ozdravljenju crnogorskih institucija, kroz vaše neumorne pokušaje opstrukcije izbora sudije Ustavnog suda. To nije ni demokratski, ni evropski, a ponajmanje patriotski. Pa ste vi, učitelji političkog licemjerja i primitivizma, našli za shodno da postavljate besmislena i nedovršena pitanja”, navele su Demokrate.

Poručuju da će izbori u Šavniku dobiti epilog koji je ” svima poznat”.

“Od vas i ne očekujemo, ali od građana Šavnika očekujemo da će ostaviti po strani sve one raskole kojima je vaš režim pokušao da ih zatruje, da će slobodno i demokratski pristupiti izborima čime će se uskoro završiti i ova saga, a izbori u Šavniku u konačnom dobiti epilog koji je još odavno svima poznat, siguran poraz Demokratske partije socijalista”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sara
Gost
Sara

Slobodno i demokratski pristupiti izborima ,a vec sedmi put ,a mozda i sedamnaesti ..

prijava
Gost
prijava

A kad je DPS izgubio izbore u ŠN ? Sad ste pokušali sa prepisivanjem glasača ali i Dps je prepisao istu brojku kai i vi pa vam ništa drugo nije preostalo nego da lomite kutije i uništavatate izborni materijal. Ali ne radite to vi i neko vaš iz kuće , nego ste one jadnike nagovorili da dobijaju krivične prijave i… Više »

Momče
Gost
Momče

Ko su ovi???

Dobrivojr
Gost
Dobrivojr

Zar nisu demokrate prešli iz snp u evropa sade?

Send this to a friend