Politika

Demokrate Herceg Novi: Ljude iz prošlosti ostavljamo vremenu u kome su nastali

Herceg Novi

Kada bi na našem putu razvoja Herceg Novog svako malo zastajali i objašnjavali onima koji su rušili, kako mi gradimo, onima koji su pljačkali, kako pošteno upravljamo i onima koji su sve unazadili, kako danas napredujemo, nikada ne bi stigli do cilja. Ljude iz prošlosti ostavljamo vremenu u kome su nastali i vremenu kojem očito pripadaju, a mi ćemo nastaviti da se bavimo izgradnjom budućnosti za sve građane Herceg Novog, navele su novske Demokrate nakon što je iz DPS poručeno da je izvještaj o radu predsjednika ove opštine usvojen za 15o sekundi.

“Da. Zamislite, usvojen je izvještaj o radu predsjednika Opštine bez suzavca, bez batinaša, bez kriminalaca u bijelim majicama, bez krvavih glava, bez lomljenja inventara i ibez pucanja stakala. Nije ni čudo što je sve to vama kao divljacima čudno. Jasno nam je da ste u Budvi pristali da budete metla Zorana Lazovića, pa ste tako i ometlani, ali da ćete se u Herceg Novom svesti na grupicu koja klizi ispod cenzusa to nijesmo mogli predvidjeti. Srećom po sve u Crnoj Gori, a posebno po novsku djecu, to se i desilo, jer bi u suprotno djeca morala ići u školu sa gas maskama zbog divljaka poput vas”, napominju Demokrate.

Naravno, kako dodaju, čim su u Budvi i Nikšiću uhvaćeni u laži, pokušavajući da opravdaju napade na djecu i ljekare, nastavljaju još skandaloznijim tempom, sve dok, kako ističu, ne dosegnu nivo patoloških lažova, što je svakako manir divljaka u bijelim majicama.

“Da li su vam velike količine suzavca koje držite i po kancelarijama i po džepovima iscurile pa zamaglile vid ili pokušavate da okrećete glavu, u to ne želimo da ulazimo. Ali važno je da građani vide na desetine kilometara asfaltiranih prigradskih puteva i puteva u udaljenim selima, vide i završenu Njegoševu kuću, ali i Andrićevu koja se završava, vide i zgradu Gradske muzike i Avanturistiki park, vide i izgradnju nove javne garaže i gradskog trga ispred zgrade Opštine, vide i novu javnu rasvjetu. Sve se vidi gospodo autokrate, toliko jasno da ni vaš suzavac to ne može zamagliti. Rješeno je pitanje nestašice vode, otvorena je i gradska televizija. Herceg Novi je danas daleko čistiji i uredniji grad. Izvršena je i rekonstrukcija dijela Šetališta Pet Danica, završeni građevinski radovi na izgradnji kolektora i konačno uređenje puta na rivijeri, zatim usvajen je i Prostorno urbanistički plan”, podsjećaju novske Demokrate.

Kako ističu, započeli su izgradnju Dnevnog centra koja je godinama unazad najavljivana.

“Unaprijeđeni su socijalni servisi, a kulturni život grada podignut na mnogo veći nivo. Rekonstruisano je i gradsko stepenište Jova Dabovica i Danice Tomašević, uređena brojna sportska i dječija igrališta, obezbjeđeni besplatni užbenici za osnovce, novčana pomoć za svako novorođenče. Takođe, obezbjeđen je i besplatan prevoz za najugroženije penzionere i đake sa sela i prigradskih naselja. Takođe, realizovali smo i brojne projekte sekundarne kanalizacione mreže, otvarili i stavili u funkciju opštinski hotel, koji za vrijeme vašeg mandata nije ni bio u funkciji. Riješili smo i brojne afere koje ste ostavili za sobom, od stanova za prosvjetne radnike do milonske prevare sa led rasvjetom”, napominju oni.

Iz Demokratske Crne Gore dodaju da su ovo projekti za sve građane, pa i za predstavnike suzavac demokratije, pod uslovom da ih umiju koristiti.

“Nadamo se da ste naučili da ulazite u javne ustanove na vrata koristeći kvaku, a ne pajser, ali isto tako se nadamo da ste naučili da pratite sportske događaje u kojima učestvuju naša djeca, a da ih ne nišanite suzavcima. Naš rad koji vidimo da sa pažnjom pratite, može edukativno djelovati i na vas, jer učeći i gledajući kako se stručno, odgovorno i kulturno pristupa poslu, možda uspijete da iz faze divljaštva, pređete u civilizaciju i 21. vijek. Zaista, u ovom vremenu kulture, pristojnosti, modernog pristupa i ideja, nema mjesta za ljude čiji su glavni argumenti palice, pajseri, divljaci i suzavac”, zaključuju iz OO Demokrata.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
2 2=4
Gost
2 2=4

Cetnici, provaljeni ste, ma koliko se maskirali.

Baraka
Gost
Baraka

Hahahaha…….kakvi zaludnjaci.

Libero7
Gost
Libero7

Vi ste izrasli u ozbiljne cetnike ne moze vas niko vise pomijesat sa demokratama

SvetiMaca
Gost
SvetiMaca

“U vremenu kulture, pristojnosti i modernog pristupa”, odvali ovo političko krilce srpske crkve… ima li neimar Krapo i tamo kakav projekat? 😂

Send this to a friend