Politika

Demokrate Kotor: Članovi OIK glasali da se HGI-ju nezakonito dodijeli mandat

Demokrate

Članovi opštinske izborne komisije u Kotoru iz poraženih političkih partija, pod direktivom odlazeće pajser uprave, nastavljaju besramno i nezakonito prekrajanje izborne volje građana Kotora. Na današnjoj sjednici OIK Kotor ova grupacija je glasala, suprotno zakonu o izboru odbornika i poslanika, da se HGI-ju dodijeli mandat koji nisu obezbijedili na izborima, saopštili su iz opštinskog odbora Demokrata Kotor.

Kako ističu, u skladu sa zakonom HGI kao manjinska partija ulazi pojedinačno sa izbornim rezultatom u raspodjelu količnika za odborničke mandate, ali sa osvojenih 260 glasova, HGI nije ostvario pravo na mandat u skupštini opštine.

“Bez obzira na činjenicu da nisu ostvarili pravo na učešće u SO Kotor, Demokrate, kao najjači subjekt buduće vlasti, su opredijeljene da ponude HGI učešće u budućoj izvršnoj vlasti”, naglašavaju.

Demokratska Crna Gora danas će, najavljuju, predati žalbu Državnoj izbornoj komisiji kako bi se konačni rezultati izbora u Kotoru proglasili u skladu sa zakonom i izraženom voljom građana Kotora.

“Takođe, danas ćemo podnijeti krivičnu prijavu protiv onih članova OIK koji su nezakonito pokušali da prekroje izbornu volju građana Kotora. Poručujemo pajser brigadi da su im sve opstrukcije džabe, građani su ih poslali u političku istoriju i svakim odugovlačenjem u predaji vlasti neće postići ništa osim što će svoje već ugaženo dostojanstvo dodatno baciti u blato”, zaključuju Demokrate Kotor.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BOSS
Gost
BOSS

Sto se cudite pobjedi DPS u Kotor.Oni ce formirati vlast sa SDP i HGI

Idžo
Gost
Idžo

Kad vidim Jokića povraća mi se

Doxford
Gost
Doxford

Bice semafira..bice semafora..Vjerujem,jos jedan

Milica
Gost
Milica

Ovi koji su glasali toboz za Zakon samo su se otkrili.
Karakteri nema što.
Sa svima bi u svako kolo ako 20 eura vide za sebe.
Bijedno.

Krle
Gost
Krle

Možete li vi jednom ,besramnici,priznati poraz?

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Sad će ponovo oni buđavi bit gradonačelnik.

Idžo
Gost
Idžo

Neće ne dao Bog

Vidovnjak
Gost
Vidovnjak

Od prvog plagijatora preko jokića i čuvenog kuvara koji jaja ne umije ispržit svi ste olos ne bi vam glas dao da mi zivot zavisi od vas sreća sto mi nista ne mozete osim puhnut pod prozor

Rukoljubac
Gost
Rukoljubac

Hahahahah, apsolutno se slazem sa vama.

Bokelj
Gost
Bokelj

Ni toga nijesi vrijedan …

H2O
Gost
H2O

Sad kad pomahnita ova neobuzdana druzina bice svasta. Evo vec misle da su oni zakon! Koji debilizam.

Wmb
Gost
Wmb

Ovamo pozivaju manjine u koaliciju a mandat ne daju. Kakva šizofrena partija

fino bogomi
Gost
fino bogomi

…wmb, ali ako nisi zaradio, ko će ti što dati?

Marvo
Gost
Marvo

Vi ste rijetko antipaticna druzina.Nit’ ste vino niti voda.

Bokelj
Gost
Bokelj

sta je sa snimkom dje se cuje direktor komunalnog u Kotoru kako prisiljava radnike da ostanu u Kotoru kako nebi mogli ostvariti biracko pravo ???

marius
Gost
marius

E moji Hrvati vidjite sad sto ste sami sebi ucinjeli, kako na republickim , tako i na lokalnim izborima. Sto vas sve jos u buducnosti ocekuje ?

Send this to a friend