Politika

Demokrate Kotor: DPS čini krivična djela formirajući pajser brigadu

Nakon izjave Demokratske partije socijalista Kotor da je na nezakonit način zapečaćena sala SO Kotor, a sve u cilju da bi odlazeći predsjednik Opštine Jokić i Demokrate samostalno rukovodile gradom i krčmile novac iz opštinske kase na finansiranje svojih poslušnika iz Demokrata odgovaraju da DPS u pokušaju da spasi vlastite partijske pozicije srlja sve dublje i dublje, čini krivična djela i gazi interese građana i Grada formirajući pajser brigadu.

>>>DPS: Ulazak većine u SO Kotor legalan čin, Jokiću jedini cilj da sačuva fotelju<<<

“Naviknuti da kupuju glasove javnim novcem preko svojih predsjednika upravnih odbora, direktora preduzeća i predsjednika mjesnih zajednica, uspjeli su da iznenade i sopstveno rukovodstvo kada su na partijskoj konvenciji prepravljali glasačke listiće, tako da je bilo više glasova nego delegata!”, navode Demokrate.

“Pajser brigadu čini dvojac prvoplasiranih u prepravljenim i dopisanim listićima na konvenciji, razrješeni predsjednik MZ koji tvrdi da javna preduzeća nikad nisu uplatila euro na žiro račun MZ iako je u samo jednom danu podigao 10 hiljada eura javnog novca na ruke, ražalovani predsjednik opštinskog odbora i predsjednik skupštinskog Odbora za pravosudje, upravu i politički sistem koji je toliko sposoban da mu odluke na Upravnom sudu padaju kao prezrele kruške, favorit za predsjednika Opštine koji ni po koju cijenu ne dozvoljava da FK “Bokelj” postane gradski klub, neovlašćeno lice sa stalnom neostvarenom željom za predsjedavanjem Skupštinom i odbornik-direktor u konfliktu interesa, zajedno sa svojim kalauz pomagačima”, smatraju Demokrate.

Dodaju da je DPS zarad funkcija i fotelja počelo da napadaja i ministre sopstvene Vlade, “pa su tako ministra finansija optužili da krčmi novac iz gradskog budžeta za račun predsjednika Opštine, jer je svaku isplatu u prethodna tri mjeseca u Kotoru odobrio upravo ministar Radunović.”

“Očekujemo da unajmite nekog pravnika-pripravnika, jer vama pravo nikako ne ide od ruke, da napiše krivičnu prijavu protiv ministra! Kad već bude pisao tu krivičnu prijavu, neka vam da i par savjeta kako da se ponašate prema onima podnesenim protiv vas, kad već niste slušali Tužilaštvo i policiju koji su vas upozoravali da ne obijate pajserima vrata i da ne lomite pečate. U kolikom ste beznađu, najbolje govori to što ste se oglušili o upozorenja nadležnih državnih organa i još ostavili potpisane dokaze o učinjenom krivičnom djelu. Vaši pokušaji da stalnom zamjenom teza prevarite javnost su osuđeni na propast. Jedini koji se bore za fotelje, opštinske i partijske ste upravo vi, želeći da barem na godinu dana preuzmete vlast, dok opštinsko rukovodstvo traži da se mandat vrati građanima, a njihove funkcije, u skladu sa zakonom, okončaju”, navode iz ove partije.

Na kraju poručuju da će pred građanima za sve učinjeno odgovarati svi, a za nezakonito djelovanje neko novo lokalno rukovodstvo.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cirkus
Gost
Cirkus

Boze kome ja dadoh glast.. tuga.. kakva sam ja budaletina bio.. a ovi su nesposobni u mjesnu zajednicu organizovat nesto a ne u grad ili drzavu.. vi se pogubiste u grad od 2000 stanovnika.. tugo tuzna i smijesna..

Montenegro
Gost
Montenegro

Oni cine krivicna djela a vi zakljucavate javnu ustanovu odnosno ocete da zabranite na najsmjesniji nacin skupstini da se sastane kako bi vas smijenila.. a podnesi ostavku nesreco i izadji na nove izbore kao sto si i trazio prije 2 mjeseca onda kad su ti se ovi u centralu preracunali i vidjeli da vise ne mogu prebacit 3% drz, kuku,… Više »

Montenegro
Gost
Montenegro

A dje pečat???

NBA
Gost
NBA

KRAVATASI:STA HOCETE? DA ZAKLJUCATE I VRATA STAROG GRADA KAD VAM JE” CEF”, DA VAM RIKI NAPRAVI JDNU KRSTIONICU NA PRISTAN DJE DOLAZE KRUZERI I DA VAM TURISTI TU OSTAVLJAJU PARE ! VI STE BRUKA I SRAMOTA ZA DRZAVU A NE GRAD!

Nema predaje
Gost
Nema predaje

KOTOR JE ZA IZBORE!BRAVO

Mina
Gost
Mina

Gore vlasti nije dolazilo u Kotor od crvenokravataša piii

Haris
Gost
Haris

A što je sa braVar brigadom demokrata aaahahahahahahaha

Kotor
Gost
Kotor

Ako im se program zasniva na opravdavanju zaključavanja vrata Skupštine Opštine, onda zaista nemam veliku dilemu na vanrednim lokalnim izborima, ako ih bude.

Pjaca od salate
Gost
Pjaca od salate

Maknite se šušumige jedne i vucite se doma, kad ste nesposobni i džaba vam vlast

Send this to a friend