Politika

Demokrate: Medojević odavno u koaliciji sa mafijaškim DPS-om

Ilustracija

U danu kada poslanici Demokrata javnost upoznaju sa novom aferom o pljačkaškim otpremninama funkcionera propadajućeg DPS-a, svjedočimo novom napadu na predsjednika opštine Herceg Novi Stevana Katića i njegov tim. Takođe, tu je danas opet i veseli Nebojša Medojević koji odlično zna da je odavno u koaliciji sa propadajućim mafijaškim DPS-om, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Prema njihovim riječima, sinhronizovano danas djeluju mafijaški DPS u svojim medijima i njihov destruktivni blizanac u medijima kupljenim od DPS-a pod sumnjivim okolnostima preko of šor kompanija.

“I dok akciju s jedne strane vode stare DPS adrese, s druge strane sve je pod komandom Bratislava Stojiljkovića, koji je za potrebe DF protiv Demokrata realizovao najprljaviju moguću kampanju u Nikšiću, a sada to isto uz pomoć nekoliko agenata Bezbjednosno informativne afencije radi u Herceg Novom”, kazale su Demokrate.

Kako navode, ova dva istovjetna nacionalistička pola, dvije desnice koje razaraju tkivo ovog društva i uništavaju sve ono što je u njemu zdravo, radikalizuju političku scenu samo zato što su jedni poslušnici kriminala i korupcije, a drugi poslušnici i podanici neformalnih centara moći koji za njihove potrebe vode prljave kampanje kupuju medije i obezbjeđuju finansijska sredstva.

“Oni samo u tim uslovima i znaju funkcionisati. To su „dva čekića“ , koja godinama tuku sve plemenito i časno u Crnoj Gori, pokušavajući da joj uskrate svaku šansu za normalan život”, ističu Demokrate.

Poslednji u nizu je pokušaj diskreditacije učinaka novske lokalne uprave i Stevana Katića, kako kažu, kroz pokušaj povezivanja sa trenutno najaktuelnijom aferom u Srbiji, u čijem je centru dugogodišnji gradonačelnik Jagodine, Dragan Marković Palma.

“Prema zamisli autora još jednog pokušaja predizborne manipulacije, u toj aferi bi se trebali „udaviti“ rezultati čovjeka koji veoma uspješno vodi i dostojno predstavlja svoj grad već četiri godine. A zašto je baš Jagodina idealna za to? Iz prostog razloga što Katiću – a nije da nisu dali sve od sebe! – ni u radnoj ni u privatnoj biografiji ne mogu naći ni jednu, makar sasvim malu mrlju”, navode iz ove partije.

Kako dodaju, niti jedan pronevjereni euro novca građana, niti jednu prekršenu zadatu riječ, niti jednu ličnu aferu, ili makar bilo kakav problem kojem je uzročnik Stevan Katić.

“I zato, čovjeku s razlogom izuzetno uvaženom od svojih sugrađana, čiji rezultati govore za sebe, valjalo bi izmisliti nešto, ali tamo gdje niko od Novljana to neće moći da provjeri. Takođe, tu je danas opet i veseli Nebojša Medojević, poznat kao neko čija se povjerenje među građanima mjeri promilima. Taj i takav Medojević nakon poziva premijera građanima da se vakcinišu, očekuje „novu koaliciju“ Zdravka Krivokapića, Alekse Bečića i Mila Đukanovića“, kazale su Demokrate.

Ističu da zna odlično da je odavno u koaliciji sa propadajućim mafijaškim DPS-om i da on to zna otkad je branio Đukanovića za šverc cigareta.

“Otkad je dogovorio Ustav sa Svetom Marovićem. Otkad je nebrojeno puta izgovorio da je počivši mitropolit Amfilohije UDBA, i da mu se Crkva zgadila. Otkad svakodnevno zajedno udaraju po Demokratama. I umjesto da se pozabavi svojim problemima, razlozima zašto ga konstantno napuštaju kvalitetni i obrazovani ljudi, da pokušaju građanima Novoga ponuditi neke dobre planove za budućnost, oni danas nama pokušava spočitati Đukanovića. Pa i kad je od Medojevića, mnogo je”, zaključuju iz Demokratske Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Medo medo vidis li sta ti rade i kako te prozivaju nego medo ti si recit pa ovo obrusi da im ne pada na pamet da ovako nesto zbore.

Matematicar
Gost
Matematicar

Koliko nacionalnih Crnogoraca imate u stranci?

Hippocampus
Gost
Hippocampus

Bečiću,nema veće mafije od izdajica svoje DOMOVINE i to na najpodmukliji i najperfidniji način, krijući se iza zastave te iste DRŽAVE.Ako Ti to prodje u Herceg Novom,onda su Te zaista zaslužili!

sreten
Gost
sreten

genije je za vas i hroovica pa kako goj oj

marius
Gost
marius

Moze li ovo bit ? Slusa li ovaj narod ove price ? Gledali ovaj politicki rijaliti ? Napadaju se svakodnevno, oci bi jedni drugima povadili, a nidje samostalno vlast ne mogu vrsit, ako nisu zajedno. Nema sto, srozala se CG, na niske je grane pala, kad se ovi u nju pitaju. Za mi te je domovino moja, ma se nadam… Više »

Send this to a friend