Politika

Demokrate odgovrile GP URA: Abazović imao više susreta sa liderima DF-a nego sa svojim potpredsjednicima

Dritan Abazović zna da komunikacija na relaciji Mandić – Demokrate nema, ali mu je prikladnije da se posluži informerskim metodama koji za cilj imaju upravo rušenje prijeko potrebne stabilnosti, saopštile su Demokrate. Poručuju da im nije jasno zašto je “Katnićevom prijatelju” odjednom sporna komunikacija sa DF-om kada je više susreta imao, kako kažu, sa njegovim liderima nego svojim potpredsjednicima.

<<<URA: Saopštenje Krivokapića vidimo kao reakciju na dogovor Mandić – Bečić, stvari se ne rješavaju saopštenjima za javnost<<<

Dosadašnje političko spinovanje, kako kažu, Građanskog pokreta URA “naučilo nas je da od njih možemo u svakom trenutku da očekujemo spin i promociju neistina na račun Demokrata”.

Iz te partije kažu da su “javnosti radi, dužni da istinu istjeramo na vidjelo”, ističući da “u pregovaračkom procesu između Demokrata i DF-a nijesu učestvovali ni Mandić, ni Bečić”.

“Takođe, nije nam jasno zašto je Katnićevom ,,prijatelju“ odjednom sporna komunikacija sa Demokratskim frontom, kad je on taj koji je imao više susreta sa liderima DF-a, nego sa svojim potpredsjednicima. To, naravno, pozdravljamo i pohvaljujemo, ali smatramo da je vrhunac licemjerstva da se danas Demokratama spočitavaju stvari koje zapravo radi predsjednik URA Dritan Abazović, i da se na taj način obmanjuje javnost. To zaista ne možemo dozvoliti”, naveli su u saopštenju.

Demokrate ističu da Dritan Abazović zna da komunikacije na relaciji Mandić – Demokrate nema.

“Te da su ti odnosi, zbog poznatih stvari narušeni, sa obije strane. Zna, ali mu je prikladnije da se, umjesto da podrži dogovor koji će Vladi dati stabilnost, posluži informerskim metodama koji za cilj imaju upravo rušenje prijeko potrebne stabilnosti. Što se tiče pitanja partija koje predstavljaju manjinske narode, valja naglasiti i sledeće; stav Demokrata, nebrojeno puta ponovljen u javnosti, jeste da partije manjinskih naroda trebaju biti dio svake Vlade Crne Gore, te je naša ruka uvijek pružena za saradnju”, naglašavaju Demokrate.

Smatraju da je vrijeme da se energija GP URA usmjeri ka procesima koji imaju za cilj da doprinesu društvu.

“Jer pred Crnom Gorom je niz suštinski važnih izazova, a šansa koju smo dobili od građana na parlamentarnim izborima mora se iskoristiti da se naprave ključne reforme za budućnost, a ne da tu podršku koristimo za ispoljavanje uskopartijskih interesa i što bolja pozicioniranja unutar političke moći, te da Ura svoju energiju ne troši na sitne spinove u informerskom maniru”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Superhik
Gost
Superhik

Neke ih ambasade opasno naučiše da nas zamlaćuju trampovski glupostima dok “muljaju” na druoj strani… sad će temeljni ugovor, popis, i Mickey još 1000 meleona da nas zaduži do 15. oktobra…

Alexsa
Gost
Alexsa

I ste svi isto.Đe Vukotić Dritane a?

Tek tako
Gost
Tek tako

Kako zamazuju oči jadnom narodu a oni se dogovaraju da produže agoniju.

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

Žalosna Vlada kad ji DF i Vučić KOMANDUJE

Rajko K.
Gost
Rajko K.

Finiste i jednu i drugi!🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Daro
Gost
Daro

👏👏👏👏👏👏 TO !!!

CeloMNE
Gost
CeloMNE

1 2 3 odmah se kace kao male bebe. Ti si prvi, ti nisi, ti si itd. Hahaha!
Obrukaste citavu CG i opet neko drugi kriv. Batalite te zaostale igrice, niste sposobni i gotovo.

🇲🇪Monenegro❤
Gost
🇲🇪Monenegro❤

Opet oce da te udare po obrazu al to je ono cega ti nemas abazovicu al nisi jedini ni oni ga nemaju

Send this to a friend