Politika

Demokrate: Osigurati bezbjednost Abazoviću, niko ne smije biti jači od države

Ilustracija

Demokratska Crna Gora danas je najoštrije osudila prijetnje upućene predsjedniku GP URA Dritanu Abazoviću, ističući da niko ne može i ne smije biti jači od države.

<<<URA: Regionalni klan prijeti Abazoviću, ako mu se nešto desi direktnu odgovornost snosi Veljović<<<

<<<Dan: Abazoviću prijetio Keljmendijev klan<<<

Demokrate ističu da država koja pretenduje ka punopravnom članstvu u EU i usvajanju evropskog sistema vrijednosti razvijenih demokratija mora da ima odlučan i snažan odgovor prema svima onima koji pokušavaju da prijetećim tonovima vrše uticaj ili ostvaruju druge nezakonite interese.

“Niko ne može i ne smije biti jači od države i njenih institucija koje su u obavezi da se prije svega suoče sa svojim eventualnim propustima, a potom i da proaktivno djeluju”, naglašavaju u toj partiji.

Kako dodaju, prvi korak mora biti nastojanje da se iznesu na čistac sve okolnosti uslijed kojih je prijećeno Abazoviću i da mu se osigura lična bezbjednost.

“U uslovima u kojima neko, a pogotovo jedan predstavnik građana, treba da strijepi zbog svog političkog djelovanja iluzorno je i razmišljati o postojanju ikakvog napretka u oblasti ostvarivanja ljudskih prava i sloboda. Demokratska Crna Gora će se nepomirljivo boriti protiv ovakvih pojava s nadom da će u toj borbi imati saborce u svim relevantnim činiocima društva”, poručuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Zovu specijalizante po pojedinim domovima zdravlja na ispomoc,ppjedine soktproce i doktori( vrhunski humanoati) pitaju sa kojim pravom ih maticne kuce zovu na ispomoc/ specijalizanti iz demokrata/.pozabavite se malo svojim nadobudnim kadrom ,pustite Dritana,njega i onako Srbija cuva

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Demokrate: Osigurati bezbjednost Abazoviću, niko ne smije biti jači od države. Osim SPC.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Lustraciju za spc i ljeota

Mongro
Gost
Mongro

Leeleeee meni za toboooom……!!! E ovo je lelekanje Dritane! Za Crnom Gorom nikad niko nije lelekao! Vjekovima smo časno nosili svoj krst na plećima sa punim poštovanjem prema svim nedaćama koje su nas snebivale!!! Samo ti si se našao pametan da patriotski skup prozoveš lelekanjem?! Polako,polako!

Anderba
Gost
Anderba

Zašto je Dritan, s izuzetkom Srbije, ubjedljivo najomraženija ličnost u regionu i u samoj C.Gori? Kako mu ono rekoše Bosanci ? Sikter !!!

Kan
Gost
Kan

Abazovic je sad najjaca licnos na politickoj sceni u CG…

crna gora
Gost
crna gora

cus demokrata a spc moze da bude jaca od drzave,,ma sta napricaste pi

zalosno
Gost
zalosno

Tudja crkva je uspjela u naumu, da bude drzava u drzavi Crnoj Gori!

Titograd
Gost
Titograd

Za sipljivoga Soca sam ako izvede lustraciju na spc

Send this to a friend