Politika

Demokrate Pešiću: Ne ispunjavate uslove konkursa

Kad bi Nikola Pešić, makar i u fotošopu, mogao sebe da prikaže kao ozbiljnu političku pojavu, odmah bismo ga primili na radno mjesto za koje smo raspisali konkurs, poručila je odbornica Demokrata Ivana Bojović.

Predsjednik Savjeta Mladih DPS-a Nikola Pešić saopštio je da su Demokrate objavile oglas da su u panici, te da je to vjerovatno zbog rezultata istraživanja povjerenja.

Naglasila je da se oglas Demokrata ne odnosi na Pešića.

“Valjda vam je sada jasno, gospodine Pešiću, da ste se uzalud ponadali da se naš oglas odnosi na vas. Ne ispunjavate uslove iz oglasa koji smo raspisali”, jasna je ona.

“Isto to bismo uradili i kada bi Andriju Nikolića mogao da prikaže kao novinara. Ili analitičare čije tekstove plaćaju 20 eura (ili 25, ali samo kad su ti analitičari posebno nadahnuti) u stručnjake za išta. Znamo da se to neće desiti, jer je poslije lažnih novinara, lažnih pravnika, a stvarnih kockara, saopštenje koje je potpisao Nikola Pešić najveći fijasko koji je DPS doživio”, navela je Bojović.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Poštovana lijepa đevojko odgovorite na jedno jedino, prosto i pošteno pitanje:” Kako se zove čovjek koji neovlašteno prepiše u svoj magistarski rad skoro četvrtinu tuđeg rada….

Pušti đa'ola
Gost
Pušti đa'ola

Ajde mala đe živiš, ne ispunjava ni Bečić uslove da bude magistar …

MisterNo
Gost
MisterNo

ako je to najveci fijasko koji je dps dozivio,onda ispada da je dos bog za vas

Fileopg
Gost
Fileopg

Administrator spor ili ka da je ombudsman. Zašto mi ne objaviste komentar u kojem izražavam čuđenje kakvi su ovi ljudi koji se čak ponose što im je predsjednik partije plagijator…

Realan
Gost
Realan

Nije makar lopov.

Bleferi
Gost
Bleferi

Realan, polako, ne budi siguran da nije…

MisterNo
Gost
MisterNo

jeste,cim krade tudje radove. sta bi on tek radio da vodi neku banku? (ili,ne daj boze,drzavu) …a sta biste tek vi radili prikrivajuci to (ili,noseci mu vrece)

Anonimous
Gost
Anonimous

Još nema vlast…

Send this to a friend