Politika

Demokrate pozivaju opoziciju da bojkotuje Skupštinu i lokalne parlamente

Zbog svih manipulativnih metoda zahvaljujući kojima DPS već decenijama dolazi na vlast i opstaje na vlasti, a koje su najbjelodanije konkretizovane tokom posljednje afere, već više mjeseci predlažemo bojkot svih institucija sistema, počevši od državnog do svih lokalnih parlamenata u opštinama gdje je DPS uspjela da preko sad već svima znanih metoda kupovine i krađe glasova dospije na vlast, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

“Za nas se status Demokratske partije socijalista ni u čemu nije promijenio izbijanjem posljednje afere i isplivavanjem svih informacija u vezi sa njom. Sve se to i prije nje znalo i bilo već viđeno, a dokazi koji su izbili na površinu tokom afere “Koverat” svoju funkciju u političkim procesima u Crnoj Gori imaju u omogućavanju spoznavanja istine i svima onima u Crnoj Gori koji su pred izbornim manipulacijama vladajuće partije sve vrijeme zatvarali oči i zabijali glavu u pijesak. Mišljenja smo da su sada i takvi postali svjesni da DPS nije ništa drugo nego drugo ime za udruženi kriminalni poduhvat koji je sve ove godine, bez imalo milosti i bez trunke obzira, razarao moralno tkivo Crne Gore”, poručuju iz ove partije.

Kako navode, Podgorica i Golubovci su samo dobar uzorak koji omogućavaju uvid u sve detalje scenarija svih njihovih izbornih “pobjeda”.

“Valjda nema nikog u Crnoj Gori ko danas misli da su Golubovci izuzetak, valjda je danas svima u Crnoj Gori jasno da smo, na primjeru Golubovaca, vidjeli samo prototip svim izbornim pobjedama DPS-a. O razmjerama izbornih krađa rječito govori i činjenica da su čak i DPS-u naklonjene institucije, poput ASK-a, pred obiljem dokaza koje je bilo nemoguće ignorisati, morale ustuknuti i priznati da se DPS nelegalno finansirala i da im, čak, dodijeli “maksimalnu” kaznu, čiji je iznos, usput budi rečeno, više nego upola manji od iznosa koji je u DPS upumpan samo tom prilikom”, dodaju  oni.

Demokrate predlažu bojkot svih jedinica lokalne samouprave do organizovanja prvih poštenih izbora u Crnoj Gori, a ne samo Glavnog grada.

“Ako je do sada iko i imao dilema oko ispravnosti odluke o bojkotu Skupštine Crne Gore, valjda je sada, nakon svega što smo bili u prilici da vidimo, nema niko u Crnoj Gori. DPS u Podgorici, DPS u Pljevljima, DPS na Žabljaku, DPS u Zeti… jedan je te isti DPS i istim se nedostojnostima svuda jednako služio i nastaviće da se služi ne izvrši li opozicija demokratski pritisak u formi bojkota svih poslanika u Skupštini Crne Gore, kao i odbornika u svim lokalnim parlamentima. Naravno, uz dodatne manifestacije demokratskog pritiska i vaninstitucionalne metode političke borbe”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
00baksuz
Gost
00baksuz

Pi jadovi jedni , oce li se pojavit neko punog srca i zdrave energije da mičemo ove više , svekolike

tigar
Gost
tigar

Plagistar misli da je bitan faktor ocigledno

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Sve se bojkotuje bez blagajna u skupstinu !!!

Mina
Gost
Mina

Ovo je jedna seljacka i populisticka partija,i sto je najgore,sa nadobudnim rukovodstvom,koji bi revolucionarnim metoda ma sve u jednom mahu srusila.Naravno,da je dobra promjena vlasti,sto cesce,ali se ponekad upitam,da li su ovakvi demagozi alternativa?Mozda ,kratko,jer nicim ne obecavaju.Mozda misle da su im crvene kravate jedina legitimacija,pa da im povjerujemo?

Xyz
Gost
Xyz

Nista pametno nismo ni ocekivali od njih..neradnici

Pravnik
Gost
Pravnik

A onamo gdje ste Vi vlast? Oćete li i te parlamente bojkotovati?

Uros
Gost
Uros

Bice da je vama muka od izbora u Tuzima, jer ste vidjeli da nemate ni URA-inih 1,23 , pa ajde u bojkot odmah !

Marjan
Gost
Marjan

Ko o cemu oni o konstantno o bojkotu pricaju, znaci imate li vi i jednu drugu temu osim toga?? Dajte nesto da valja da cujemo od vas, ovamo ste nas ubjedjivali da vas glasamo, isli ste nam od vrata do vrata, molili kumili, obecavali, zar smo vas glasali da bi ste vi bojkotovali po vas cijeli dan?? U prevodu vi… Više »

Maja Pg
Gost
Maja Pg

Neka bojkutuju njihovo pravo ,ali narod vas je birao da radite za njih a n da bojkotujete

Kosta
Gost
Kosta

I šta ćete dobiti bojkotom!?

Zarija
Gost
Zarija

A jedno pitanje je odje meni kljucno: Ocete li se i odreci plate posto najavljujete bojkot?

Janko
Gost
Janko

Nije problem u bojkotu. Neka se odreknu plata ako ne rade.

Boban
Gost
Boban

Tako poslanici opozicije brinu o interesima građana koji su ih izabrali za parlament.

Kosta
Gost
Kosta

Demokrate predlazu bojkot Skupstine i lokalnih parlamenta?? Aoo bas nijeste odavno bojkotovali, usli ste maloprije u parlament taman se sa bojkota vratili i sad opet u bojkot! E sta su ti Demokrate!!

Pitanjeza demok
Gost
Pitanjeza demok

Jesu li u Tuzi posteni izbori?

LSCG
Gost
LSCG

Ali treba izaci prvo na izbore u Tuzima pa onda bojkotovati parlament. Prvo se uhljebiti pa onda ne raditi nista 😂😂

21 vijek
Gost
21 vijek

nije li prezabavno kako su se bili pomamili prije na parlamentarne pa onda pumpali brojeve tipa imali smo prije 10 sad imamo 20 glasaca sto znaci da je nase biracko tijelo poraslo na 200%,a vidi vas sad kako ste se prepali zecevi jedni ,nikad od vas politicara

Stefo
Gost
Stefo

A sta drugo ocekivati ,napisao bih vam sad moje iskreno misljenje ali mislim da bi se zalili ambasadama kakvi ste ,pih,tako mi te politike vase

Liberal
Gost
Liberal

Nema od vas koristi ,previse ste vi zeleni za politiku,nije resenje svakog problema bojkot,nekad covjek mora poput starih crnogoraca da se bori ,krvnicki ,ljuto,borbeno,a ne kao vi da kukavicki objesi kravatu o civiluk i da se sakrije u kucu ,SRAM VAS I STID BILO

Арчибалд Рајс
Gost
Арчибалд Рајс

Срби неће имати свога представника нигде ако тако наставите,Ви господо демократе сте очигледно још један привезак власти који игра како Мило свира …

1389
Gost
1389

АОООО а таман сам помислила да су они једна партија која би могла нешто да уради,али очигледно је битније удварати се Дритану и Вијестима које га финансирају него изаћи у сусрет нама који гласамо за своје представнике.

Goran
Gost
Goran

DOSTA BRE VISE S VASIM BOJKOTIMA !!!!!! NAROD VAM DAJE PLATE A VI SE OGLASAVATE PREKO NOVINA I SJEDITE DOMA A NA RACUN PLATA SVAKOG MJESECA !!!!!

Српска част
Gost
Српска част

Је ли вас срамота да овако одустајете сада када смо вам дали наше поверење ? Тачно треба да почнем ДПС да гласам,они макар воде рачуна о својим бирачима док ви свако мало подвијате реп и бежите …

Leopard
Gost
Leopard

Da ste sposobni to bi rjesavali na demokratski nacin, a ne da pozivate na bojkot jer ste svjesni da cete opet dozivjeti poraz

Dusan
Gost
Dusan

Zeljni su ovi fotelja ne zele ovi dobro gradjanima

Nole
Gost
Nole

Demokrate pozivaju na bojkot? To prije svega nije demokratski ako smatraju da su jaka politicka partija i da imaju silnu podrsku gradjana o kojoj pricaju izasli bi na izbore

Racko
Gost
Racko

Pa sto ste se prijavili na izbore u Tuzi. I primate li plate u skupstini, i vrsite li vlast u nekim opstinama. Karakteri i moralne gromade. Sjedite dje ste jer ni za to niste.

Send this to a friend