Politika

Demokrate probile kordon i ušle u zgradu opštine Budva

Poslanici i odbornici Demokrata, predvođeni predsjednikom partije Aleksom Bečićem, probili su kordon privatnog obezbjeđenja i ušli u zgradu opštine Budva.

Iako je vršilac dužnosti predsjednika Skupštine Opštine Budva Snežana Kuč zakazala za četvrtak konsultacije sa predsjednicima klubova odbornika u vezi sa radom na narednoj sjednici i nastavak razgovora povodom aktuelne političke situacije, tenzije u Budvi se ne smiruju.

<<<U četvrtak nastavak dijaloga o razrješenju krize u Budvi<<<

Incidenti u Budvi počeli su pošto je prekršen dogovor da nijedna od “dvije vlasti” ne ulazi u zgradu opštine.

Naime, Kuč i vršilac dužnosti predsjednika opštine Vladimir Bulatović jutros su došli na svoja radna mjesta. To je izazvalo revolt kod Demokrata, čiji poslanici su ubrzo nakon toga probili kordon obezbjeđenja i ušli u kancelariju predsjednika SO Budva i iz nje, kako su poručili, neće izaći dok se politička kriza u toj opštini ne razriješi.

U zgradu je ušao i smijenjeni predsjednik Opštine Budva Marko Carević, a ispred zgrade je prisutan veliki broj građana.

Podsjećamo, politička kriza i tenzije u Budvi uslijedile su prošlog mjeseca nakon što je nova većina u lokalnom parlamentu, koju sada čine DPS, Crnogorska, SD i nezavisni odbornik Stevan Džaković, odlučila da pokrene inicijativu o smijeni opštinskog rukovodstva.

Nakon što na dvije sjednice SO Budva, koje su 30. maja i 3. juna održane u šatoru postavljenom ispred zgrade Opštine, a koje je zakazao dotadašnji predsjednik SO Krsto Radović, u zakonskom roku nije omogućeno izjašnjavanje o podnijetim inicijativama, nova većina odlučila je da za 11. jun zakaže zasebnu sjednicu SO.

Onemogućeni da, odlukom Radovića, za te namjene koriste salu Skupštine opštine 17 odbornika nove većine zasjelo je u konferencijskoj sali obližnjeg hotelskog kompleksa “Slovenska plaža” i izglasalo nepovjerenje Careviću i Radoviću, a za vršioce dužnosti njihovih funkcija proglasilo Vladimira Bulatovića i Snežanu Kuč.

Razriješeno rukovodstvo, međutim, ne priznaje sjednicu organizovanu na taj način, tvrde da je riječ o političkoj korupciji i poručuju da su oni jedini legalni i legitimni predstavnici vlasti izabrani na izborima.

Službeni list je u petak objavio i zvanično da Carević i Radović više ne obavljaju funkcije predsjednka opštine odnosno predsjednika SO Budva.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pixon
Gost
Pixon

Jedino joa vjerujem u ove demokrate nadam se da ce uspjeti doci na vlast ako je to ikako moguce….da imaju obraza ovi iz dps rekli bi dosta smo vladali…a dem. front oni nikad nece imati vlast jer su nacionalisti i podsticu na nasilje..po mom misljenju cg treba da vlada neko posten hrabar mudar i ko voli svoju zemlju i ne… Više »

XXL
Gost
XXL

Demokrate su protiv NATO, protIv EU, redovni su na litijama i sukobljavaju se sa policijom. Ne poštuju zastavu i himnu , ne priznaju referendum iz 2006, ne priznaju crnogorsku naciju, jezik, kulturu i tradiciju i srbuju čak i više od DF -a i veći su i nacionalisti i šovinisti od njih… A ti kažeš da vjerujes u njih ?!

Milo
Gost
Milo

Dje je drzava,sta je ovo ,dokle ovo divljastvo ,koje su ovo grupe -neznam kako da ih nazovem.Drzavo hapsi

VukMandusic
Gost
VukMandusic

Ove demokrate pocinju da mi se dopadaju, ne treba na sve i svasta pristajat !

Zero
Gost
Zero

Privatno obezbjeđenje da osigurava zgradu opstine, to da nije tragicno bilo bi smijesno. Znaci unaprijed izreziran cirkus, ali doro narod se prima na to.

Medim
Gost
Medim

E sta napravi Dzakovic dva mjeseca pred izbore…zarati Budva u sred sezone bez potrebe

merishka
Gost
merishka

nece da moze da ovi vode drzavu dok je nas BOSNJAKA ni makac

MNE ❤🇲🇪💚
Gost
MNE ❤🇲🇪💚

Ovo da nam vodi državu? Moje razočaranje u DPS sve je manje sa porastom gadjenja prema ovim primitivcima i državnim neprijateljima. Sa ovakvom opozicijom imamo samo jedan izbor.

montenegrino
Gost
montenegrino

Nema Aleksa petlje?Kako se sve za sekund promijeni iz dzempera u sivena odijela.

Pupi
Gost
Pupi

Kako bahato ponasanje

Ema BD
Gost
Ema BD

Dok kad će ovaj DPS da se ovako ponaša.Nijesu ispoštovali ni savjete i preporuke EU da se dok traju razgovori ne preduzima ništa i da se stavi moratorijum na sve odluke. Oni su iskoristili nezakonitu odluku službenog lista , zatim su tražili da im se napravi novi pečat i na kraju su doveli lično obezbjeđenje i ušli u opštinu. Molim… Više »

Ana.
Gost
Ana.

Žena sam, uhvatila bih blečka za uši i sašamarala kao malo dijete!

delboj
Gost
delboj

Mali Mandici… Padose maske, teski nacionalisti…

Pajo
Gost
Pajo

Gori jos. Oni su seljacine klasicne i polusvijet, a ovi prefrigani licemjeri koji su jos krvozedniji koji kravatama boje krvi projektuju skrivene misli. Svaki psiholog ce vam to potvrditi.

Dobrivoje
Gost
Dobrivoje

Ma, kakve Farme i Zadruge, kakvi bakrači…

Ana
Gost
Ana

Becic se sprema za izbore, bi jos jedan mandat u Skupstinu CG, pa da dobije nacionalnu penziju, a ne zna ni dje je zgrada Skupstine CG. Mada nije jedini…

Окле
Gost
Окле

Тачно тако треба, изгледа да ови из власти не разумију право. Нелегално су узурпирали општину зарад продаје Буљарица (каса је празна пред изборе) и сад се чуде што их народ избацује. ДПС губи гласаче сваког дана, наставе ли овако они ће бојкотовати изборе 😂😂😂😂

Pljevljak
Gost
Pljevljak

Nikad porasti nece mali blečic…. Kompleksaš

SrbljiPlagijat
Gost
SrbljiPlagijat

Teški četnici. Pale maska i modelsicama. Da se vide konačno ko su.

JoKso
Gost
JoKso

Dosli ljudi da istjeraju uzurpatore

Janko
Gost
Janko

Nisu u parlamen usli 4 godine ali jesu u so budva! 😂😂😂

El Grande
Gost
El Grande

Viđeste li kako onoga “ja sam ja” izbaciše napolje, oplakah 😂😂😂

Broj 1
Gost
Broj 1

Policija će ih iseliti

Nenad
Gost
Nenad

SELJACI!

Ana
Gost
Ana

Seljaci su posteni narod, a OVO se ne zna sto je…

Njanjanja
Gost
Njanjanja

Mene bi bas bilo sramota. Da me neko pistaljkom proziva kao ovcu i da mi neko suflira sto cu da kazem. Ne damo svetinje , ustvari ipak opstinu. Dogovorite se braco koga branite, mislite o porodici koja vas doma ceka. I ko god rat i krv zelio od kuce mu poceo.

papiricc
Gost
papiricc

bukvalno, ko god rat zelio i prizivao u kucu mu prvo poceo, e tako!

Njanjanja
Gost
Njanjanja

Guča politika.

Mirko
Gost
Mirko

Ovo priliči blečiću i njegovim pratiocima

Carlin
Gost
Carlin

Ne odgovaraju njima pregovori jer nemaju nista ponuditi.

Oni??
Gost
Oni??

CG demokrate, kopiranju američke Demokrate koji uz pomoć TV razaranju SAD

Zora
Gost
Zora

Fuj gadi mi se gde zivim.

Ana
Gost
Ana

Pi!!!!!!
Sramota!!!!!

Jež
Gost
Jež

Bečić, koristi,.naravno za javnost, politiku legalizma, svoga političkog uzora Vojislava Koštunice, a na djelu radi u duhu ,, bijelih mantila “- gospodina Legije.Slijepi je poslušnik savjetnika Aligrudić, sadašnjeg predsjednik DSS.

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Kako to da se uvijek tu nadju Marko Milacic i onaj Dajkovic i onda snimaju i direktno prenose za srpske medije…sve je ovo planirano i dogovoreno…ovo su samo izvodjaci….

Maki
Gost
Maki

Bravo careeeeeeeeeee…..

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Nije mi jasno sto ce ovaj Becic i po kojem osnovu u prostorijama opstine Budva…sto on tamo radi…on moze da bude tamo samo gost…a ovako gosti ne ulaze…no s bocom rakije….

Strijelac
Gost
Strijelac

Ove ispred Opštine, dobro nadimiti, a ovima što su unutar zgrade blokirati izlazak, na čelu sa veljesrbinom Bečićem, kradljivcem tuđeg rada i znoja.

Varlio
Gost
Varlio

Veljovicu a vezi ove miseve u kamenolom, kakvi kucni pritvori medju lavove s njima kolko su pusteni evo kako su vratili CG.

Varošani
Gost
Varošani

Veljovicu a vezi ove miseve u kamenolom, kakvi kucni pritvori medju lavove s njima kolko su pusteni evo kako su vratili CG.

marius
Gost
marius

Demokrate izgubile kompas. Ne fermaju ih izgleda vise ovi iz EU, pa ne znaju sto cine.

No future
Gost
No future

Svemu možemo da zahvalimo najviše “suverenistima” iz SDP i URA koji su im omogućili većinu. Tako bi bilo isto i na državnom nivou.

Popaj
Gost
Popaj

Gospodja Jelusic im ovo omogucava, a puna joj usta demokratije i kulture

Bokelj
Gost
Bokelj

Mislim da će sdp i ura brzih dana morati da nose kokarde.

4 C
Gost
4 C

Isto kao što je Medojević u društvu sa vojvodom od nekadašnjeg suvereniste, liberala, sdp-ovca, tehnokrate, evropejca i pobornika NATO postao ekstremni velikosrpski nacionalista, desnicar i klerofasista. To će isto ubrzo postati i SDP i URA jer ce ih ova seljadija prosto progutati. Sa kim si – takav si !

DPS Frankfurt
Gost
DPS Frankfurt

Tek sad se vidi koliko nam hvali Sveto Marović i njegovo znanje i iskustvo.Ogriješio se Milo strašno od njega.Sve je on ovu balavurdiiju drzao godinama mirnom i podmireni i Budva je napredovala

Popaj
Gost
Popaj

Taj je i omigucio jacanje desnice i radikala u Budvi. Da je DPS ranije smogao snage da ga makne i u drzavi bi bilo bolje

eu kolonija
Gost
eu kolonija

puno je neprijatelja predsjednika kako u svijetu tako I u crnoj gori. ali naš predsjednik zna kako zaštititi crnu goru kako od neprijatelja iz svijeta tako I od građana crne gore

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ne znaš koliko si u pravu, budalice mala.

Sigma
Gost
Sigma

Ovo je bruka što rade ovi umišljeni uskoci. Đe je međunarodna zajednica da kaže može li se ovako po Berlinu i Londonu upadat u opštinu kad izgubiš vlast???? Ko podržava ove divljake?!

Haris
Gost
Haris

Divljaci.

Prc CG
Gost
Prc CG

Ma neka a može li se upadati kao prije neki dan sto je upadala dps sekta E ne moždae i neće moći sektaši!!!

Popaj
Gost
Popaj

Misko Kesedzija preko svojih medija oni su im gkavni promoteri

Ada Pero
Gost
Ada Pero

Ali “samo mirno”… a oni ulećeli kao furije…hahahaha

Prc CG
Gost
Prc CG

Tako i treba sa vama bagrom iz dps-a

Doxford
Gost
Doxford

Kad im drzava dozvoljava..neka rade sto hoce moze im se

Pollo
Gost
Pollo

Dosli su ovdje u moju Budvu oni iz Podgorice da ruse i lome nasu budvansku Opstinu jos su nekakvi poslanicu u crnogorski parlament

Antoan
Gost
Antoan

Sve njih pozvati na krivicnu odgovornost za ovakvo ponasanje divljastvo i primitivizam

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Nevjerovatno dokle ide bahat i kabadahijski odnos ljudi koji ni ne znaju nista drugo sem za ulicarsko ponasanje

Bogdan
Gost
Bogdan

Pa dokle ovo ide, sa kojim pravo Bečić upada u zgradu Opštine i sto je ovo ljudi moji

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Sram ih i stid bilo u sto su pretvorili Budvu, nekad prestonicu turina i grad broj 1 u Crnoj Gori

Baraka
Gost
Baraka

I ovo da vlada drzavom??

Marta
Gost
Marta

Na sto je sve spremna druzima iz Demokrata, samo sa ulice mogu i umiju djelovati drugacije ne

Micko
Gost
Micko

Zasto ovi nisu pohapseni? Zasto policija i tuzioci primaju plate?

Ilija
Gost
Ilija

Pozvati na odgovornost Demokrate za ovakva ponasanje i postupanja. Ne smije se preci preko ovoga

Kengur
Gost
Kengur

Nadam se da ce nasa drzava izaci na kraj sa ovakvim rusiteljima i destruktivnim ljudima

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

molimo drzavu da pohapsi doticne i sprovede javni red i mir …ovo je sramota sto radi manjina u budvi …kriminal

Rada
Gost
Rada

Becic i njegovi saradnici su odrasli na divljastvu jos iz vremena SNP-a to imaju u sebi dan danas

Boycie
Gost
Boycie

Da, a ovi tvoji na represiju crnogorskih liberala, pljačku resursa, pa čak i plemenitih ideja(nezavisnost), švercovanje cigara i heroina. Ufatite se pod ruku, ionako ste nekad bili zajedno. Ista ste vi ….. skupina.

Blaki
Gost
Blaki

Ne znam što policija ne reaguje na ovaj vandalski i vandalski čin.
H A P S I…..

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Sto rade ovi ljudi dolje, kakvi divljaci

Grahovo.ME
Gost
Grahovo.ME

Hapsi bandu cetnicku.

mrkela
Gost
mrkela

Svi narodi Jugoslavije slave dan kada su se od srba odvojili !

mrkela
Gost
mrkela

Što bombardovaše Amerika i Evropa Srbe dva puta kada su to sa njima mogli riješiti dijalogom .

nikšić
Gost
nikšić

šta se sprema da mi je znati. Ovo se rješava sa SAJOM za minut. Neko pušta Careviće da rade šta oće..Bečić se nebi zalećao da nema jaka leđa. A narod ko 90 te godine muče na žutoj gredi. Omladini savjetujem bježite kuda vas noge nose

rejna
Gost
rejna

Kad je neko za ucitelja imao samo cvrste nacionaliste kojima je radije bilo zaratiti sa svijetom nego se hljeba najesti onda kao rezultat dobijate Becica i ekipu. Nismo ni svjesni koliko je to ukorijenjeno u njihovim bicima, koliko oni mrze. Ali nemoj da dozvolimo da njihova mrznja nadjaca nasu volju da zivimo u miru i prosperitetu. Ovakve scene ne donose… Više »

Dragica
Gost
Dragica

Stoka jedna,ne daju vlast bez krvi,nekad su bili i normalni ljudi,sad su postali ulicari i izdajnici.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Само ће нови избори показати ко је већина. Искрено вјерујем да ће народ казнити овог Џаковића и да партија у којој он буде неће више никад мандат освојити као ни Избор у ХН.

Popaj
Gost
Popaj

Ko sto Novske liste vise nece biti poslije sledecih izbora u HN

omegle
Gost
omegle

Ocigledno se Slobina škola opet vraće, nikako da se od nje otrgnete. Mentor ti je bio dobar, a Aljeksa?

presmijesno
Gost
presmijesno

ahahahahhahaahahahhha

Agata
Gost
Agata

Vise ste se cijeloj drzavi popeli na glavu, a ne samo Budvanima. Ostavite nas da na miru disemo, svaki dan haos, svaki dan sirite dezinformacije., lazete ovaj narod, izmisljate i pricate kako neko hoce da izvrsi samoubistvo, probijate kordone, vrijedjate posteno ljude koji bi radije nedje drugo bili nego vase face gledali itd.. Dokle vise?

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Sektasko cetnicka necivilizovana izdajnicka klika.Balvan revolucionari majko milo koja vrsta prostatluka i nekulture dno od dna.

Trol
Gost
Trol

sve li se danas zove demokratijom… ne daj boze da treba da predaju vlast u drzavi, vjerovatno bi gradjanski rat otpoceli

Ivan
Gost
Ivan

Bravo Radovicu care!

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

A jaooo jadni Krsto nalijepio stiker da je njegova kancelarija 😂🤣😂

Koki
Gost
Koki

Treba na vrata da stoji naljepnica sa kutlačom.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ko će silom no pročetnička stranka?!

sorela
Gost
sorela

Caerevicu imas li jadan vise obraza? A, i ja svasta pitam, krivi ste za svaki nemir, za svaki incident u Budvi i sire !

imela
Gost
imela

Da li je ovo vise realno, kakav je ovo nacin. Postuje li iko u ovoj zemlji zakone? Sram vas bilo, postpisujete svoj politicki kraj.

opozicijaMne
Gost
opozicijaMne

E moj Becicu jeftini li su ti trikovi.

Anti DPS
Gost
Anti DPS

E zlatio se DPS pri ovim divljacima koji glume zrtve

Kaktus
Gost
Kaktus

A ovo je stvarno smijesno,da mali aleksa probija kordone kao da su 90te,eto ispunio si djecacke snove,oces li se sad smiriti i povuci iz politike ?

Sejo
Gost
Sejo

Becicu imas li ti uopste obraza da se ovako ponasas?

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Ovo je sramota ,da se narodni poslanik ovako ponasa,odakle tebi uopste pravo da ulazis u zgradu opstine budva ,ko si ti ? Gradonacelnik nisi sigurno a ni odbornik.

Leart
Gost
Leart

Ahhahahahahhaha stize krivicna za izazivanje nereda,bravo aleksa ,cudo si napravio

Bernini
Gost
Bernini

Po ko za koji put,država je zakazala. Ima li ođe policije?

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Pih,evo su i ovi poceli da glume arkanove tigrove. Tako tako,nemojte demokratijom no odma trupacke u zgradu,pa sto bude bice,a znamo sto ce bit,pomajicete narod i sjest u kafic kad pocne milicija da ih mlati

El Grande
Gost
El Grande

Demokratija u Crnoj Gori ne postoji niti je ikad bilo

mila
Gost
mila

Da su dobro i posteno odradjivali posao bez problema bi je prepustili u druge ruke, a ne ovo sto rade, sramota.

sale
Gost
sale

Dosta smo trpjeli Carevica dok je bio na vlasti u nasoj Budvi!

El Grande
Gost
El Grande

Kako je u Rožaje ?

El Vaso
Gost
El Vaso

Bravo za Demokrate !!!

Liberal
Gost
Liberal

Pogledaj ti ovoga seselja sa aliejspresa sto imitira svoje heroje iz 90ih ,bravo bravo,posle kad ti pukne krivicna prijava zbog nemira koji ce nastati mahaces tim papirom

milena
Gost
milena

Ja ne znam jesu li se ovi huligani istripovali da su ovo 90te, pa se ovako ponasaju!

El Grande
Gost
El Grande

Nisu, devedesetih su ovi iz dps bili četnici svi do jednoga

Stefo12
Gost
Stefo12

Glavno da su cetnici odma zamijenili latinicni natpis

Maki
Gost
Maki

Njegos je piso cirilicom i nasa CG….imas nesto protiv???”

Lagano
Gost
Lagano

Blam me ovoga kad vidim, dodje mi da se iselim iz Budve!

El Grande
Gost
El Grande

Nazad u Gusinje a ?

Mestar
Gost
Mestar

El Grande svi vi koji mrzite Crnu Goru zasto prosto ne odete u Srbiju i skratite sebi muke

Nisam robot
Gost
Nisam robot

Kako je hrabar Misko Raketa!!!

Rara
Gost
Rara

Za nemire je direktno odgovoran Becic, sa Krapovicem!

sanjica
Gost
sanjica

Ovo je stvarno sramno, kakvi huligani, policija im ne moze nista.

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

Oh moze, moze!!

Nnnn
Gost
Nnnn

Kakvi su ovo divljaci, ne dao Bog da nam oni vode drzavu.

58SINDON
Gost
58SINDON

Srbijanci jesu divljacki huligani. Crnogorci se ne zaborave 1918 – 1926

Čakilac
Gost
Čakilac

Pazi obe bebe od Saranovica i Becica, a kome cete vi ista da kazete, vi cete neke odluke da mi donosite, tek ste iz pelena izasli. Krijete se iza suknje Radovica pa se bukate ond, mada ce vas on bas spasiti.. Gubitnici ste rodjeni!

Betoven
Gost
Betoven

Ja ne znam o cemu nova vecina pregovara sa ovim divljacima? I zbog cega?

mmnnkkiu
Gost
mmnnkkiu

kakvi cirkusanti hahaahhah sad ce opet biti izbaceni napolje pa gips popovi topovi..uglavnom nazadna druzina …kad nemaju vecinu nema tu nikakvih pregovora…silu na sramotu oce vlast u opstini dje nemaju vecinu.

Milicaaa34
Gost
Milicaaa34

A samo da docekamo ove izbore 30. avgusta da vas pokosimo sve divljaci jedni, dako se onda primirite, a iako se ne primirite svejedno je, izgubili ste.

Šušanj
Gost
Šušanj

Nece vam nista pomoci ta saka naroda pacenici jedni, sve namjerno radite kako bi ocrnili policiju i ljude koji rade u Opstini. Kao na finjaka i “gospodski” ulazite pa onda nalijecete i probijate obezbedjenje, pih koliko ste odvratni.

Bnjj
Gost
Bnjj

Otvorene liste pod hitno uvesti, stop korupciji. Izbori su izgubili smisao

Mozda
Gost
Mozda

ahahaha eto je ta razularena četnička rulja df i demokrate, kako su naavučeni…ekstremističke pravoslavne talibanske grupe

Patriota
Gost
Patriota

Idu stopama starije brace iz DF-a…

PODGORIČANIN21
Gost
PODGORIČANIN21

Freški su za tvorZa i jedno fino hapšenje !
Ovo je sramota i nesojluk klasični…
Sramni “ljudi” !

Gospodin
Gost
Gospodin

hahahaahah… što su ti đeca… e nedam ti igračku… presmijesno, žalosno i tragično…

Suncica
Gost
Suncica

Becicu snagom neces nista postici, bez sto se blamiras.

glasac
Gost
glasac

Taman ih ostavite tu,neka tinjaju tamo. Super akcija,prava navijacka 🤣 i ovo neko da glasaaa

opozicijaMne
Gost
opozicijaMne

Carevicu moras da se pomiri i da prihvatis istinu da nisi interesantan.

Nino
Gost
Nino

Kako u Skupstinu Crne Gore nisu dolazili 4 god, ove fotelje u BD su im svetinja njveca izgleda. Njih izgubise, a i izgleda i finansiranje partije citave, pa je frka kako dalje😂

Masnica
Gost
Masnica

Sram vas bilo kako se ponasate krajnje prostacki.

Sejo
Gost
Sejo

Od Becica da ucimo pamet… E ovo je stvarno sramno sta se desava

Nikolas
Gost
Nikolas

Ovo je za svaku osudu.

Krug2
Gost
Krug2

Oči povadite između sebe DPS/DF/Demokrate,bolja će Crna Gora biti bez vas zajedno

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Kakvi divljaci sta je ovo i ovi hoce da vode drzavu. Kockaste glave,rumenog lica.

esmeralda
Gost
esmeralda

Dosta nam je ovih divljaka, trebaju nam smireni ljudi koji su odgovorni, a ne ovi foteljasi!

rizla
Gost
rizla

Ali Krsto koji lijepi na vrata Predsjednik opstine Krsto aahahahahahahaha

la la la
Gost
la la la

Nemaju vecinu, i nece da prihvate nego kao neke zivotinje po cijenu svega ulijecu…

Prc cetnici
Gost
Prc cetnici

Demokrate gube i ono malo reputacije sto su imali

mart april
Gost
mart april

Kako ih nije sramota, i sto ce doprinijeti ovi divljaci za opstinu?????

Safet Sušić
Gost
Safet Sušić

Ovako je kad drzava ne funkcionise,nema je da pokaze ovoj bagri dje joj je mjesto

red line
Gost
red line

I ovo da vlada Budvom??

Mestar
Gost
Mestar

Nastavlja se cirkus i javna blamaza Demokrata. Nevjerovatno ali postali su mnogo gori od DF ovaca. Isti su Orci iz Gospodara Prstenova 🤣. Mislim da ce ih ovakva divljastva itekako kostati na izborima. Cak se i njihove pristalice gnusaju ovoga. Ako smatraju da su na neki nacin osteceni, te stvari se rjesavaju na sudovima a ne na ulici. Ali znaju… Više »

Nikola
Gost
Nikola

Kakva sprdnja, ne mogu 2 covjeka da zaustave! Ima li kraja ovoj bahatosti četnika i početnika “demokrata”

Zoran
Gost
Zoran

Df srbadija na sve spremna. Treba ih sve pohapsiti i osuditi na dugogodišnje robije.

Vaso
Gost
Vaso

Poilicijo i drzavo reaguj ako te ima!
bili bi mi u risnu za 20 minuta svi kompletno cetnici jedni pihhhh

Taki
Gost
Taki

A vala ako ih sad ne pohapsite, redom ovo je haos ja ne znam sto zamislja ovaj Carevic.Sin u kucni pritvor, tolko ljudi pusteno i nista.Drzavo ustani, u celije s njima.

Liberal
Gost
Liberal

Bravo

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

kako se pomame pred izbore.
nije malo 1500-2000€ svaki mjesec na 4 godine a da ništa ne radiš.
i ja bi.

Bravo ...t...
Gost
Bravo ...t...

Politički nema što…

Budva
Gost
Budva

Znaju li oni da vecina smjennuje i vlada?
Moze bit da su krenuli da nesto zavedu u arhivu? Plagijator misli sve na mufte moze da prodje.

PODGORIČANIN21
Gost
PODGORIČANIN21

Sramota…

A hapsite nemalo Ve !
Hapsite ove necivilizovane “ljude” !

Ofelaci MNE
Gost
Ofelaci MNE

Je li ti Stevan civilizovan?

TonyZ
Gost
TonyZ

Kako se zakokotio plagistar Becic

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Plagistar u akciji.

Send this to a friend