Politika

Demokrate: Raskrinkane sve laži DPS-a, i posljednje obećanje ispunjeno

Kao što smo i obećali građanima Herceg Novog, putarina na putu Meljine – Petijevići se ukida. Grad se oslobađa drumom, a u narednom četvorogodinjem mandatu oslobodićemo ga i morem; I to gradnjom modernog podvodnig tunela koji će spojiti Lušticu sa Zelenikom, i tako povezati dvije novske obale, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Prema njihovim riječima, nakon što je Vlada Crne Gore prihvatila inicijativu Opštine Herceg Novi, danas je ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić potpisao sa Opštinom Herceg Novi i investitorom Univerzal Monte d.o.o. Sporazum o raskidu Sporazuma o izgradnji, funkcionisanju i transferu (BOT) puta Meljine-Petijevići.

Kako navode, predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, kazao je da je ovo veliki dan za sve građane Herceg Novog i cijele Crne Gore jer predstavlja nevjerovatan uspjeh, posebno za ugostitelje i sve zaposlene u turizmu, jer su turisti iz Bosne i Hercegovine prije izbijanja pandemije ostvarivali preko milion noćenja u Crnoj Gori.

“Drago nam je što je ova Vlada prepoznala problem i odlučila da ga riješi, jer su sva naša obraćanja prethodnim Vladama ostala bez rezultata. Sada vidimo da će stvari ubuduće biti drugačije, i da Herceg Novi može da računa na punu podršku za sve planirane vitalne projekte od kojih je njih dvadesetak zaista kapitalnih”, naglasio je Katić.

Ovim su raskrinkane sve laži propadajuće političke družine poznate kao DPS koju ćemo, kako ističu Demokrate, zajedno sa građanima na nedjeljnim izborima 9. maja poslati u istoriju

“I tako društvo zauvijek osloboditi prijetnje nekih novih pohara, otimačina, nacionalšovinističkih podjela i prevara, i svih ostalih njima svojstvenih mafijaških načina ugrožavanja života građana”, zaključuju iz Demokratske Crne Gore.

Send this to a friend