Politika Podržavaju predlog o formiranju tehničke vlade

Demokrate: Srušili smo plan DPS-a za još jednu izbornu krađu

Demokrate su ostvarile cilj i srušile Plan DPS-a koji je dobio bezrezervnu podršku DF-a, tvrde u ovoj partiji.

“Da Briselski plan nije prihvaćen nakon snažne i argumentovane političke ofanzive Demokrata i pritiska međunarodne zajednice na DPS, na snazi bi ostao plan koji je predložio Branimir Gvozdenović, a prihvatio DF”, kazali su u partiji Alekse Bečića.

Takav plan bi, tvrde oni, omogućio DPS-u još jednu izbornu krađu, produbio političku krizu i izazvao političku nestabilnost u Crnoj Gori, jer bi se zadržali isti uslovi po kojima vlast ne proističe iz slobodno izražene volje građana.

“Nažalost, DF je prihvatio i bezuslovno ušao u odbor sa DPS-om i da nije bilo doslednosti i upornosti Demokrata i insistiranja na primjeni Briselskog plana, DPS i DF bi zadržali suštinski iste izborne uslove, uz sitne kozmetičke prepravke. To je očito bilo rezultat tajnog dogovora kako bi se osigurao status „vječite opozicije i vječite vlasti“. Iz tih razloga se poslednjih dana događa neviđena politička eksplozija obmana, neistina i podmetanja od strane DPS-a i DF-a prema Demokratama”, navode u ovoj partiji.

Poručuju da za razliku od DF-a koji je bez opozicije učestvovao u radu DPS-ovog odbora, Demokrate sa DPS-om neće učestvovati u radu Odbora ukoliko u Odboru ne učestvuje opozicij, poštujući stav Evropske unije da je neophodan opšti konsenzus o poštenim izborima.

“Ovakav stav proističe iz dosljednog i odgovornog pristupa političkog subjekta koji drži riječ. Za nas je dogovor sa Evropskom unijom, nesto cega ćemo se držati, jer promjene moramo donijeti zajedno”, ističu Demokrate.

Kako su naglasili, onaj ko nastupi na izborima bez poštenog izbornog zakonodavstva direktno obezbjeđuje pobjedu DPS-u, na isti način kako su to obezbijedili 2016. godine, prethodno glasajući sa DPS-om za izborno zakonodavstvo koje je poslužilo kao osnov za masovnu krađu na izborima.

“Demokrate su, zapravo, direktno spriječile da se ne ponovi 2014. godina kada su poslanici DPS-a i DF-a izglasali set izbornog zakonodavstva, koji je omogućio DPS-u prohodnost za izborne mahinacije i pobjedu na svim izborima masovnom krađom. Da nije bilo dosljedne i odgovorne politike Demokrata, DF bi opet sa DPS-om dovršio kozmetičke izmjene, glasačima se pohvalio još jednim „pobjedničkim planom“ koji bi, svakako, kao i godinama unazad, opet bio gubitnički”, navode oni.

Oni su zahvalili predjedniku Radničke partije Janku Vučiniću što je prepoznao presudnu važnost Briselskog plana koji vodi do spriječavanja izbornih krađa.

“Ističemo da podržavamo predlog Janka Vučinića o formiranju tehničke vlade, što je Briselski sporazum i ostavio kao mogućnost”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Premlogo hvalisanja i lridavanja znacaja podrsci Vucinica.Stalno ste u koflitu sami sobom.9

Akumulator
Gost
Akumulator

Becicu srbine nit si vino niti voda Crnogorac nisi !neces ti vladat ovom zamljom !.crvene kravate i pr.. rabote.

Pajke
Gost
Pajke

Ovako je govorio i sadasnji ambasador u Kini…

Fileopg
Gost
Fileopg

Od čitave opozicije Bečića jedino podržavaju nekakva crnogorska partija sa onim smiješnim čovjekom kao predśednikom I još smješnija radnička partija sa onim takođe do bola smiješnim predśednikom, a Dritan ga polupodržava a polunepodržava…Biće da svi nevaljaju osim Mr. Aljeksa je suvo zlato…

Bnjj
Gost
Bnjj

Cg je kao i bivše republike Sssr opozicija radi za vlast

Dusan
Gost
Dusan

Hahahaha to sigurno, kako vam se slatko smije DPS, a Boga mi i svi ostali.. Vi ste nova Pozitivna klasicno

ND
Gost
ND

30 godina ista priča i isti rezultat!!

Taris
Gost
Taris

Bečić=Pajović

opet preskačete
Gost
opet preskačete

…Kilibarda=Pajović=Brajović=Bečić…

460
Gost
460

Sve vam je uzalud.

Fileopg
Gost
Fileopg

naknadnom pameću i promo textovima MR Aleksa Bečić pokušava ispeglati haljinu zgužvanu u zagrljaju DPSa i raznih evrooskih komesara…

TALOG
Gost
TALOG

Srusili ste vi samo sebe,da se nikafavise necete uzdici.

keramičar
Gost
keramičar

Da naravno, morate se opravdati članstvu i ubijediti opoziciju kakvi ste maheri.

Trol
Gost
Trol

Da se dogovorimo – ako opet pobijede da svi date ostavke koliko vas ima u opoziciju, jer ce biti jasno da svi do jednoga radite za njih i poradajete se za tu skupstinsku platu i mjesto u kakvome odboru.
Svi da priznate rezultate izboga i podjete u registrat da ugasite partije odmah nakon izbora – samo prekinite da postojite svi.

Send this to a friend