Politika

Demokrate tvrde da im raste rejting

Istina je da je rast rejtinga Demokratske Crne Gore neminovan, jer se u suprotnom ne bi ni bavili nama. Znate vi odlično da se trend rasta Demokrata, a pada DPS-a nastavio i da će tako biti ubuduće, poručili su iz ove partije nakon što je politički analitičar Srđan Vukadinović kazao za CdM da su se Demokrate vratile zbog pritiska Brisela, ali i zbog pada rejtinga te partije.

Demokrate poručuje da se udara na ono što vas najviše boli – bojkot i Briselski plan. Poručuju da nema prekida bojkota do ispunjenja uslova, te ističu da sa njima nema pogađanja, za njih je, kako su dodali,  riječ ravna zakonu.

“Jutros je CDM, uz pomoć pripejd analitičara, opet pokušao da objavi rat očiglednosti. Rukovodeći se neostvarenom željom DPS-a, pokušava da u javnosti nešto što nije nametne kao da jeste. Demokrate dosljedno, istrajno i snažno nastavljaju bojkot, a prekinuće ga samo onda kada se implementiraju uslovi Briselskog plana i bude glasalo za zakone koji će omogućiti prve fer i poštene izbore”, navode iz ove stranke.

Demokrate tvrde da konstantne neistine DPS portala i medija ne mogu promijeniti istinu, a istina je, smatraju oni,  da je DPS odbijao Briselski plan punih godinu dana.

“Sjetimo se izjava Duška Markovića o reformama posle Kongresa i o tome kako je Gvozdenovićev plan dovoljan. I šta se dogodilo? Preko noći, do posljednjeg zareza prihvaćen je Briselski plan, kao rješenje Demokrata i međunarodne zajednice. Dakle istina je da je DPS Briselski plan prepisao do u zarez, a Branov mogao samo baciti u korpu za otpatke. Ovim činom DPS je ponižen pred čitavom Evropom. Demokrate su uspjele da natjeraju Đukanovića da prihvati opozicione uslove, što nije zabilježeno u opozicionoj borbi u Crnoj Gori od uvođenja višestranačja”, poručili su iz ove partije.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Glava
Gost
Glava

Dabogda sceri za cara al oko kuce se cigani vrzmaju

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Bečko raste ali još je mali.

Baranin
Gost
Baranin

Koliko se aktuelna vlast pladi ovih demokrata, najbolje se vidi iz ovog “botarenja”. Koliko su jaki vidjecemo na izborima, ali da ce im odkinuti jedan fini dio glasackog tijela oce, sa srecom demokrate.

Toni
Gost
Toni

Eda li đe Deda Mraza?

Morpheus
Gost
Morpheus

Aaaaa botovi ajde vise naucite da ste manji providni aman!!

DwD
Gost
DwD

Raste njima nos od ovoliko lazi.

SutomoreCity
Gost
SutomoreCity

Gradjani su vidjeli sposobnost Demokrata u Kotoru, i naravno da gube povjerenje u politicare koji ne umiju ni opstinu da vode.

ManchesterUtd
Gost
ManchesterUtd

Koliko su Demokrate kritikovale Dps, a na kraj odmah ugrabile dvije fotelje u odboru i sa Dps-om za sto sjeli. I posle njima neko da vjeruje.

Sirena92
Gost
Sirena92

Demokratama nista ne treba vjerovati, jer i svoje misljenje i stav mijenjaju svakodnevno, a takvi nam politicari nista ne trebaju.

Crnogorac45
Gost
Crnogorac45

Prije bi se reklo da rastu njihove frustracije, jer im podrska naglo opada.

CGIQ 60
Gost
CGIQ 60

Da,da..uoči 21 septembra

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko su ovi?

🇲🇽 EL_Gordo
Gost
🇲🇽 EL_Gordo

I ja se probudim svako jutro i umislim da sam bogat no nekako kako dan tece lagano nesto ne znam zbog cega vidim nekako da nisam…Mora sa dam prska

Unizas
Gost
Unizas

Bečić= Pajović

Petar
Gost
Petar

Kad prestanes obilaziti kuce i dijeliti carape, ratluk i bocu rakije i pocnes se baviti politikom-logicno je da ti padne rejting!

KnjazMilos
Gost
KnjazMilos

Ovo mi lici na ono “vise turista nego lani”

Minja
Gost
Minja

Samo se vi sjetite vase nesposobnosti da vodite jedan grad kako treba

Minja
Gost
Minja

Vi ste jedini koji odje sirite neistine i lazi,u narodu ste samo po tome prepoznatljivi.

Srna
Gost
Srna

Ponizeni ste vi prije bi se reklo

Dakica
Gost
Dakica

Na kakve se niske grane nece spustiti ove Demokrate samo da bi bili u centru paznje. Presmijesno

Azra01
Gost
Azra01

Cus Demokratama raste rejting, presmijesno

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Pricate mi odje o nekom briselskom sporazumi i kako ce ljudi iz medjunarodne zajednice da dodju odje i smijene vlast, uvedu tehnicku vladu, pa ko su ti ljudi, odakle su?? Ocito ste poceli sad i da izmisljate stvari!

ines23
Gost
ines23

Vi da imate rejting kao sto pricate ne biste se kacili na svako saopstenje i na svu silu i sramotu pokusavate da sebe uzdignete ali vam nikako ne ide!

Vitinka
Gost
Vitinka

Mene zanima samo kako li spava Becic sad kad je procirilo svuda u javnosti da britanska sluzba ima telefonski snimak gdje on moli profesora da mu prizna plagijat sto na kraju profesor i radi??

Sanja
Gost
Sanja

To si lagano izmislio! Svi znaju ko je na snimku, veze nema sa Becicem

Kosta
Gost
Kosta

Samo da mi o rastu rejtinga ne prica partija koja je do juce pricala kako nikad ali nikad sa DPS za isti sto a sad stolicu ne daju zivi!

goran1978
Gost
goran1978

Vama jedino dje raste rejting jesu romanticni vikendi vaseg predsjednika plagistra koji malo Slovenija pa sad Svajcarska sa Pavicevicem, e samo tu ostalo nidje veze!

Haris
Gost
Haris

Jedino što plagistru pinokiju dežurnom parazitu raste jeste nos aaaaaaahahaha

Kinez
Gost
Kinez

Raste rejting Becicu i njegovom fudbalskom timu? Kakav vic.

Enesa
Gost
Enesa

Vidjeli gradjani kako ste Kotor unazadili i doveli do politicke krize, pa odmah potrcali da podrze nesposobne politicare.

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Koga vi lazete da vam raste rejting?

Slaviša
Gost
Slaviša

Pošto su da kažem mladi, njima raste sve osim rejtinga. Bojim se da je frustracija jer nemaju đe.

Bosko
Gost
Bosko

Pa čekajte, što ne saopštite te rezultate, da vidimo taj rast, koliki je

NBA
Gost
NBA

TAKVA VAM JE SVA “ISTINA”?! XAXAXA

Send this to a friend