Politika

Demokrate tvrde da nisu dale imena medijima

Arhivska fotografija

Demokratska Crna Gora ne stoji, kako kažu, iza medijskih navoda o kadrovima iz reda te partije koji će upravljati određenim resorima u budućoj Vladi Crne Gore. U toku je jedna od faza pregovora o formiranju nove, demokratske i proevropske Vlade, u okviru koje će se usaglasiti kadrovska rješenja shodno dogovorenim principima, saopštile su večeras Demokrate.

<<<CdM saznaje: Zdenka Popović na čelu Ministarstva rada i socijalnog staranja>>>

“Demokratska Crna Gora će u konačnom predložiti kompetentne kadrove za upravljanje odgovarajućim resorima, na osnovu odluka nadležnih organa Partije saglasno Statutu. Sve do donošenja konačnih i zvaničnih odluka Partije, personalna rješenja koja se pominju u javnosti predstavljaju medijske špekulacije”, dodaju u saopštenju.

<<<Krapović ministar vanjskih poslova, Koprivica pravde>>>

CdM je danas objavio da je kandidatkinja za ministarku rada i socijalnog staranja funkcionerka Demokrata Zdenka Popović, a njene partijske kolege Dragan Krapović i Momo Koprivica kandidati za  Ministarstvo vanjskih poslova, odnosno Ministarstvo pravde. Međutim, CdM nije naveo da je Demokratska Crna Gora izvor ovih informacija.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
Maja V.SalinitetMed i mlijeko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Salinitet
Gost
Salinitet

Neka vam ta prica, procitali reakcije sta vam kazu o “ekspertima” pa se sada izvlacite. Posteno je reci da je narod zelio da makne DPS i po cijenu da glasaju vanzemaljce, Zulu pleme, koga god.

Maja V.
Gost
Maja V.

Istina

Med i mlijeko
Gost
Med i mlijeko

Niste vi ,nego mi . Hahahahaha

Send this to a friend