Politika

Demokrate: U DPS-u vlada strah od poštenih izbora

Janko Krstović

Ko opstruira proces sveobuhvatnih izbornih reformi, jasno se može zaključiti iz izvještaja Marte Šćepanović. U njemu je sadržana namjera DPS-a da izbore 2020. godine pokrade kao i sve prethodne, a priču o reformama prolongira do daljnjeg, kazao je Janko Krstović, odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

“Ako se vratimo još unazad nekoliko mjeseci, sjetićemo se grčevite borbe DPS-a protiv Briselskog plana, koja je završena kapitulacijom najvećih Balkanskih manipulatora. Ali danas vidimo da je i dalje ostao žal za Branovim planom koji bi očigledno bio po mjeri Miška Vukovića. Za tim planom žali i dio opozicije, nažalost”, ističe Krstović.

Prema njegovim riječima, Vuković je očito navikao na flomastere, kvadratiće, fantom birače i budžetske zloupotrebe, ali su mu Demokrate  pomrsile račune.

“Otuda ovako nervozna i neutemeljena reakcija, koju je morao da zakrpi zamjenom teza. Govori o nekakvom opozicionom vašarištu čovjek čija je partija izbore podvela u forme crnog tržišta u kojem vladaju kriminal, ucjene i korupcija”, kazao je Krstović.

Pručuje da je dosta bilo igre DPS-a i manipulacija.

“Razotkriveni ste i politički ogoljeni pred građanima i međunarodnom zajednicom, neoborivim dokazima. Možete se braniti i pravdati koliko hoćete, ali ćete na kraju morati stati na crtu u poštenim izbornim uslovima. Kao što ste do poslednjeg zareza prihvatili Briselski plan, tako ćete prihvatiti i sveobuhvatne izborne reforme. Na kraju, očigledno je da se bojite poštenih izbornih uslova jer znate da na njima sigurno gubite”, zaključio je Krstović.

28

avatar
1000
28
0
0
 
27
MojsijeNBAMadjo KovačevićKontraMitingAnti DPS
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Krstovicu treba da brines za svoju Stranku obzirom da su vas gradjani prepoznali kao mutikase i prevarante.

NBA
Gost
NBA

ZNATE VI “DEMOKRATE”,DA VAS POSLE IZBORA NEMA,MISLIM 100% ISPOD CENZUSA: “KO’ O CEMU “KRAVATASI” O POSTENJU???

Madjo Kovačević
Gost
Madjo Kovačević

Sendvičari..Radite prekovremeno za majonez.

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Bgm se dps grcevito borio bas ,pogotovo brano gvozdenovic i zeljko aprcovic koji su glasali da u odbor udju momo ne kucaj mi na vrata koprivica i danilo ukradoh mjesto damjanovicu saranovic

Anti DPS
Gost
Anti DPS

,,sveobuhvatne izborne reforme” rekose demokrate pa promijenise ime odbora i odose u bojkot

Kaktus
Gost
Kaktus

Podsjecate me na reprezentaciju srbije u kosarci,pobijediste prije kraja prvenstva 😉

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Evo jedan vic za gospodu sa crvenim kravatama,udje becic u tehnomax:
Dobar dan želim jedan televizor marke LG
Aha ,znaci LG bi ti gospodine becicu !

Leart
Gost
Leart

Ovo si sam pisao sigurno ,isto kao sto je aleksa sam pisao svoj magistarski ahahhahah pozdravi daktilografa bogdanovica

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Vi ste najveci izdajnici na nasoj politickoj sceni,hladnokrvno oduzimate pravo svim gradjanima da se ikad vise pozale na validnost izbora nakon 2020te

Liberal
Gost
Liberal

A vi ocigledno imate toliki deficit originalnosti i inovativnisti da mora neko iz brisela da vam daje ideje ,da pojasnim uvazenom magistru aleksi ,deficit je manjak,a inovativnost je sve suprotno od vaseg promotivnog spota sa dizanjem totema koji ste kopirali od erdogana

Gordan
Gost
Gordan

Ajde reci onom tvom PLAGISTRU da mi sredi jedan ispit na Ekonomski fakultet, kad je sebi mogao da sredi da mu ga plagira vala moze i meni!

StevanPG
Gost
StevanPG

Vi ste jedne hodajuce prevare, dobro je vama rekoa DF “ko sa djecom legne…” e ta je prava za ovaj narod sto se prevarili, a DPS u zagrljaj potrcali.

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Samo da mi o postenju ne pricaju Demokrate koje su pricale nikad sa SDP za isto sto, pa onda pojurise na poziv Draginje sa sve sporazumom koji su oni pisali, nikad vise sa DPS pa eto ih prvi na sastanku Odbora i to dva predstavnika!

ines23
Gost
ines23

E ko se boji postenih izbora to?? Niko sem vas, jer ne znate kako cete posle oprati se poraza svog !

Vitinka
Gost
Vitinka

Samo kod Demokrata se moze staviti crvene kravate da se crvene umjesto njihovih obraza, jer sta sve rade nije ni cudo!

Send this to a friend