Politika

Demokrate vjeruju da će pobjediti na izborima u Ulcinju

Sa konvencije Demokrata u Ulcinju

Demokratska Crna Gora vjeruje u pobjedu na izborima u Ulcinju. Ta partija održala je sinoć u tom gradu “Pobjedničku konvenciju” Demokrata, u susret izborima koji je održavaju u nedjelju, 4. februara.

Kako navode iz te partije, osim prilike da se vidi značajna podrška koju Demokrate uživaju u ovom najjužnijem primorskom gradu, bila je to i prilika da se izabere Opštinski odbor Demokrata, koji broji 22 člana. Za njegovog predsjednika je izabran Miloš Kopitović, politikolog.

Dodaju da pored brojnih građanki i građana Ulcinja, Konvenciji su prisustvovali i članovi rukovodstva Demokratske Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Aleksom Bečićem.

Predsjednik Demokrata je istakao da je ideja Pobjeda, a ne podjela odavno već rođena u Ulcinju, ali sada je trenutak da tu ideju i Demokrate utemeljimo u ovom prelijepom gradu.

On je, zatim, podsjetio, da su Demokrate u Petnjci i Tuzima na do sada najupečatljiviji način potvrdili građanski karakter Partije.

„Jedina smo opoziciona partija sa državnog nivoa koja je uspjela da snažno zakorači u parlamente pomenutih opština. Na ponovljenim izborima u Tuzima smo ostvarili sjajan rezultat i uspjeli da na štetu DPSa osvojimo drugi mandat, što je bio alarm za uzbunu u redovima DPSa do te mjere da su mnogi tražili čak i ostavku šefa podgoričkog DPSa, Vladana Vučelića”, navodi se u saopštenju.

Iz te partije smatraju da se stolica Vučelića trese zbog Demokrata.

Bečić je skrenuo pažnju na ponovne riječi predsjednika DPS-a od prije nekoliko dana da je ugrožena Crna Gora i da je treba spašavati i na ovim lokalnim izborima.

„Džaba vam pokušaji da podrijete temelje Crne Gore, džaba vam pokušaji da zaustavite naš evropski put udarom na RTCG, džaba vam sve! Vaše vrijeme prolazi, naše vrijeme dolazi! U životu je sve prolazno, samo su dvije stvari vječne: vječna je Crna Gora i vječna je naša ideja Pobjeda, a ne podjela“, poručio je on vladajućoj partiji.

Bečić je podsjetio građane Ulcinja kako su predstavnici DPSa vršili vlast u Ulcinju, ali i u Budvi, Kotoru i Herceg Novom.

„I pred izbore u ove tri opštine predsjednik DPSa je prijetio da je ugrožena Crna Gora ako opozicija dođe na vlast. I šta se desilo? Pobijedismo, Demokrate preuzeše rukovođene tim opštinama i za nepunih godinu dana napravismo renesansu, i finansijsku, i infrastrukturnu, i socijalnu. Zato, ako hoćete to da vidite i u Ulcinju, izbor vam je lak. Glasajte nas ne zbog lijepih očiju, već zbog naše čistine, iskrenosti i konkretnih rezultata”, naglasio je on.

Dodao je da su jedni od rijetkih koji i u Ulcinju i u Beranama vode isključivo pozitivnu kampanju.

“Mi hoćemo da radimo, da gradimo i da živimo! Za mladost, za budućnost, za pobjede, za pravdu, za Ulcinj, za Crnu Goru! Broj 4“, zaključuje se u Bečićevom obraćanju.

Na Konvenciji su govorili i Miloš Kopitović, Štjefan Camaj, Marko Popović, Nezir Tutović i Vera Marđonović.

Že.B.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tarik
Gost
Tarik

Nece mi biti jasno zasto politicari ovako skacu sebi u stomak? Zasto ? Sami su svjesni cinjenice da nece dobiti i onda sjutra ka izgube onda ce pricati kriv im ovaj onaj, a sami su krivi !

Kosta
Gost
Kosta

Demokrate su svjesne da imaju glasova koliko jedna mjesna zajednica, a jedna mjesna nije cijeli Ulcinj tako da ne moze da kaze da ce pobijediti, nego oni kao po obicaju najavljuju pobjedu a poraz ce ih docekati.

Maka
Gost
Maka

Pobijedice kao i do sad, dakle nista od toga.

Dajmond
Gost
Dajmond

Vjerovanje ce vam se obiti o glavu, kao i u prethodnim opstinama…krah vam je na pomolu!

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Sorela, Dana, Maja,Melinda..Sve moje drage DPSovke,u svaki kamen ove države se razumiju,sve znaju.Zvečarke Otrovnice

Karlito
Gost
Karlito

Aj ti Beogradjaninu okle si dosao!

Poz za BG
Gost
Poz za BG

Sve li znas. hAHAHHAHA

Ko vas ne zna..
Gost
Ko vas ne zna..

A, đe ste, Esenpeovci sa crvenom maramom!!!!

bas tako
Gost
bas tako

Samo su ambalazu promijenili.

Enver
Gost
Enver

Jadni Milos je hipnotisan ne bi ih on podrzao.

Ana
Gost
Ana

Vječna je Crna Gora, rece li?
Nisi tako govorio Becicu do prije dvije godine..

bas tako
Gost
bas tako

Tada je trobojka aktuelna bila

Roci
Gost
Roci

Sastala se CRNA RUZA

Maketa
Gost
Maketa

To nijesu Demokrate vec izajice DF-a. Nosilac liste mali Kopitovic je bio u nasu omladinu.

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Ada vi i niko drugi. Još kad im objasnite da ćete izać iz NATO, poništit priznavanje Kosova, pripojit se Srbiji, biće ludi ako ne glasaju za vas.

Maja
Gost
Maja

Moze li da se oglasi mali Kopitovic, ipak je on nosilac liste….

Melinda
Gost
Melinda

A dje vam je nosilac liste? Oce li se obracat Ulcinjanima???

Bojan
Gost
Bojan

Taj od kad je presao da zivi u Podgoricu, taj je zaboravio dje je Ulcinj, a ovo sto ga nema na konvencije to ti je jasan znak da je on tu samo postavljen tek tako da popuni mjesto jer nijesu imali koga da stave!

Lena
Gost
Lena

On nije vjerodostojan kandidat uopste, vjerovatno nijesu imali koga da valja nac pa bilo koga.

Oliva
Gost
Oliva

Je li ova Aleksa kandidat opste prakse, jos da se kandiduje za predsjednika mjessne zajednice.

Rejna
Gost
Rejna

Sjecam se govora Alekse Becica koji je govorioo citiram ” pobijedicemo vas i u Mojkovcu i u Tuzima, i na Cetinju, i u Petnjici” …. ako je ono sto se desilo 26og novembra vasa pobjeda, onda ja zivim u vjecitoj iluziji !TAKO CE BITI I U ULCINJU !

Jovo
Gost
Jovo

Njegovo pobijedit cemo vas znaci poraz u najavi, sad ce Ulcinj brzo pa ce da vide kao pobjedit cemo znaci porazeni smo!

Eto...
Gost
Eto...

Pa pobjedili su, uzeli su SVE glasove svuđe, ma ih prevariše dušmaniiiiiiii…

Sorela
Gost
Sorela

Na spomen vasih imena u pretrazivacima oni reaguju sa SNP, MILIC , PRIPADNICI SEDMOG BATALJONA, IZDAJNICI, KRADJA, 100 000EUR,HIPNOZA …

SSS
Gost
SSS

Isto kao sto ste u Mojkovac i Petnjicu

Rejna
Gost
Rejna

samo da ne tuku starce i starice kao krz MK !

Dana
Gost
Dana

Nemoj tako. To su pobjednici. hahahahaha

maldita
Gost
maldita

Cinjenica je da i vlast u tim opstinama koje spominjete vrsi siroka koalicija ideoloski suprotnih partija koje okuplja i za sad drzi zajedno samo i jedino mrznja prema DPS-u !

Reja
Gost
Reja

Snila baba sto joj milo bilo

Majda
Gost
Majda

Demokrate su jos u hipnozi.

Ljerkovic
Gost
Ljerkovic

Hoce, samo prvo cenzus da predju

lejla
Gost
lejla

Budva ..DPS 3883 DEMOKRATE 2263 – RAZLIKA +1620
Kotor DPS 4002 DEMOKRATE 1799 – RAZLIKA +2203
Herceg Novi DPS 5134 DEMOKRATE 3967- RAZLIKA + 1167

JOS?

lejla
Gost
lejla

Ovo su činjenice, a sve ostalo vaše izmišljotine kojima još jednom želite da obmanete javnost. Nastavite li ovakvom demagogijom i ubeđivanjem da ste pobijedili tamo gdje ste izgubili da vrijeđate zdrav razum građana Crne Gore, i cenzus će vam želja biti.

Dana
Gost
Dana

A oni su dobili 500 % glasova na proslim izborima u ovim opstinama.

Pušti sad
Gost
Pušti sad

Što je?! I Miloševićeva vojska je pobjedila na Kosovo polje, sjećaš li se pobjedonosnog povlačenja sa prstima u znak V (svaka im je rabota takva)

Send this to a friend