Politika

Demokrate: Zastrašivanja svojstvena retrogradnom sistemu vrijednosti

Klub odbornika Demokrata Cetinje najoštrije osuđuje današnji napad na odbornika Slavka Šola Jankovića i koleginice iz URA-e ispred Skupštine Prijestonice.

“Verbalni i fizički napadi, prijetnje, pokušaji zastrašivanja, ekstremizacija i progoni zbog političkog djelovanja, zbog različitog mišljenja, slobodnog javnog govora svojstveni su retrogradnom sistemu vrijednosti koji na ovim prostorima baštine jedino činioci bivšega režima i Demokrate, čiji su funkcioneri bezbroj puta bili mete napada istih struktura uvijek će dići glas i osuditi ovakva ponašanja”, navode u ovoj partiji.

Demokrate se snažno zalažu za kulturu dijaloga, toleranciju i međusobno poštovanje i uvažavanje, za pravnu državu u kojoj će se svi građani osjećati bezbjedno i u kojoj će se svi problemi rješavati razgovorom.

“Moramo zajednički raditi na tome, jer Crna Gora je tek započela svoj put demokratizacije, nakon smjene totalitarnog režima Mila Đukanovića. Sva politika, ideologija i kompletno djelovanje DPS-a i njihovih partnera stalo je u dvije rečenice njihovog odbornika Mila Jankovića koje je danas uputio kolegi Šolu Jankoviću: “Kakva ste vi to partija kad ne mislite svi isto!? Mi u DPS svi mislimo isto”, ističe klub odbornika Demokrata Cetinje.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
KOMIT
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KOMIT
Gost
KOMIT

A što se ne oglasiste prilikom mnogo većeg napada na građane, napada na Vukovića, obilježavanje građana u BP, otimanje Cetinskog manastira

Send this to a friend