Politika

Demokratska partija i Demokratska unija Albanaca zajedno na izborima

foto: Ul info

Albanske nacionalne stranke, Demokratska partija i Demokratska unija Albanaca, postigle su dogovor o zajedničkom nastupu na parlamentarnim izborima koji će se u Crnoj Gori održati 30. avgusta.

To su danas na konferenciji za štampu u ulcinjskom hotelu “Mediteran” saopštili čelnici tih partija, Fatmir Đeka i Mehmed Zenka.

Oni su naveli da su se sa tom odlukom saglasili glavni odbori ovih stranaka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

i onda smo mi gradjansko drustvo. ZAr ovo nije nacionalizam dje su u koliciju samo dobrodosle albanske partije? oni nemaju plan za poboljsanje standarda gradjana, bas kao ni srpske partije, njima je bitna samo nacija.

Nejo
Gost
Nejo

Opaaaa prepali seee, jer su culi da ce opozicija da se ujedini. E parodije ove. Bijede.

Cetinje
Gost
Cetinje

I kad se zavrse izbori trk kod Mila

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Pametan je ovaj Zenga sta nike posao Nikm i Nikolom, dobiće glasova i Ulcinju i Tuzima

Putnik
Gost
Putnik

Pocelo je…malim koracima ali pocelo je.

Cica Dr.
Gost
Cica Dr.

Kakvi to sad Albanci??? Svi smo Crnogorci!!!

Prč
Gost
Prč

Da je srece ne bi postojale nacionalne partije.to nije odlika gradjanskog drustva.svak trazi neka svoja nacionalna prava a svi su tobos gradjanski orjentisani.ne netreba da smo svi crnogorci al ne treba ni da se dijelimo po naciji.i sve to ostavljamo u nasledje nasoj djeci.kad podju u ameriku svako cuva svoju tradiciju al nema nacionalnih partija niti slicnih politickih djelovanja,ima samo… Više »

mmnnkkiu
Gost
mmnnkkiu

A dje zenka i svi ti celnici prevazidjenih nacionalnih stranaka imaju apanaze od tih drzava a narod priprost ..prave jos jednu kucu u kuci koju treba zajednicki da gradimo. Nazdadno i dugorocno gledano glasaci tih stranaka ce najgore proci…a celnici svakako napuniti para sto iz cg sto izvan. Ili shvatite da ste jedniki gradjani dok god je cg gradjanska drzava… Više »

Božidar
Gost
Božidar

Ne nismo svi Crnogorci eto ovi su naprimjer Albanci u CG i imaju ustavno pravo da se tako predstavljaju isto kao šta Crnogorac u Albaniji nije Albanac nego Crnogorac u Albaniji. Koje gluposti pojedinci pišu to je za ne vjerovat.

Jasno?
Gost
Jasno?

Prijatelju treba razlikovati etničku od nacionalne pripadnosti. Nacionalna pripadnost je ono što piše u pasošu. To je npr. Crnogorac a etnički može biti Crnogorac, Srbin, Albanac ili bilo što drugo što ta osoba smatra. Tako je Amerka najveća nacija od svih po njima a tu žive etnički Njemci, Kinezi, Srbi, Rusi i ko zna ko sve još.

Božidar
Gost
Božidar

Prijatelju sve ja to znam ali ako u Srbiji koju vi toliko kritizirate može postojat recimo Demokratski savez Hrvata pa Demokratska stranka Mađara pa SDA u Sanđaku pa savez Albanaca i ima čak u Vojvodini neki savez Crnogoraca i svi kao takvi izlaze na izbore zašto to nije moguće u Crnoj Gori pa tako i Albanci koji misle da će… Više »

Dra
Gost
Dra

Ako ima crnogorski pasoš onda je Crnogorac. I mora tako da se izjašnjava.

Send this to a friend