Politika

DEMOS: Jovović više nije član naše partije

Sinhronizovana saopštenja Igora Jovovica i SDP-a u kojima je naglašena gotovo dirljiva izjava Jovovica gdje saopštava svoje divljenje prema SDP-u a i svoj ” korak kojim ću postati dio najdoslednije partije na političkoj sceni Crne Gore” – govore javnosti dovoljno, saopštili su iz Demosa.

<<Igor Jovović podržao listu SDP – Jaka Crna Gora<<

Zbog toga, dodaju oni,  vjerovatno nije potrebno citirati dalje dijelove saopštenja SDP i I. J. makar bile interesantne, kao ono Jovovicevo otkriće da se ” SDP temeljno bori protiv tajkunizacije Crne Gore.”

“Zato se povodom ovih” vijesti”, u Demosu ograničavamo na konstataciju. Igor Jovović, koji se nalazio pred pokretanjem disciplinskog postupka za izbacivanje iz stranke zbog grubih kršenja normi kako programsko statutarnih tako i onih koje su u vezi sa pravilima normalnog ponašanja, svojom izjavom da postaje dio druge partije – i formalno nije više član Demosa”, naglašavaju iz ove stranke.

Podsjetimo, Jovović je danas u izjavi za medije istakao da je jedino jaka SDP garant evropske Crne Gore koja pripada svim građanima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boys
Gost
Boys

Normalno da nije, zabooga to vidimo. Covjek podrzava suverenisticki Sdp…

hahahha
Gost
hahahha

pa naravno da nije kad je pristupio ovima drugima!!!

blago vi upamet
Gost
blago vi upamet

cus demos da li ovo jos postoji..

NansV
Gost
NansV

Postoji samo Lekić od 75 ljeta, da uzme mandat nekom mlađem.

Milos
Gost
Milos

DEMOS je partija koja je ostala bez clanova, jer Lekic stalno sklapa kontradiktorne koalicije samo kako bi ostao u Skupstini i primao platu jos 4 godine. Bravo za Jovovica, svi (pre)ostali clanovi Demosa treba isto da urade

Građanin Budve
Gost
Građanin Budve

Demos, izgubiliste jednog od najboljih clanova. Postenog i obrazovanog momka.
Svaka mu cast a vama na sramotu…

Miloš_kamenari
Gost
Miloš_kamenari

Ovaj Igor je protiv MCP i Srpske pravoslavne crkve ja nisam htio da glasam Demos zbog njega čim se izabere novi predsjednik opstinskog odbora Demos Tivat tu sam da pomognem e.bogu hvala da je sam otisao najomrženija licnost u TV .

Madii
Gost
Madii

I Lekić je protiv SPC čim je Jovovića toliko držao u stranci. Mada Lekić, kao i Belić, ne znaju zašta su, i zato ne mogu preko 10 odsto.

Sekula
Gost
Sekula

A ti si iz Kamenara kao što je Jovović iz Londona ,glasao ne glasao za demos čeka vas politički poraz 30.avgusta.

Emina
Gost
Emina

U pravu je ovaj nladi Jovović

Send this to a friend