Politika

Demos: Ostajemo stranka sposobna da se zaštiti od ubačenih i zalutalih

Demos

Demos ostaje ozbiljna, antirežimska i antinacionalistička partija, ozbiljne javne riječi, koja se bori za slobodnu i demokratsku Crnu Goru, navodi se u regaovanju te stranke nakon tvrdnje njihovog bivšeg funkcionera Igora Jovovića da je lider Miodrag Lekić “privatizovao stranku” i da mu je cilj “da osigura još jedan poslanički mandat”.

U Demosu tvrde da su partija sposobna da se zaštiti i oslobodi od zalutalih, ubačenih, nedostojnih ozbiljnog političkog i kulturnog ambijenta, kao i od svih, “očigledno udruženih i prljavih, operacija na dvije nedelje prije izbora”.

<<<OO Demos Tivat napustilo 15 članova>>>

“Valjda srećan i ohrabren da je uspio da se spotom SDP u javnosti čuje za njega, Igor Jovović je, izgleda, shvatio da u svojstvu člana te stranke može da nekontrolisano i javno olajava prezentujući se tako javnosti u svom sada već besprizornom stanju. Za razumijevanje o kakvom se individualnom i političkom poremećaju, očigledno bipolarne prirode, radi dovoljno govori činjenica da novi član SDP se obraća javnosti u ime bivše stranke. Zato se Demos neće baviti pozadinama ljetno-izbornog transfera Jovovića od koje je naša stranka imala kolateralnu korist”, navodi se u reagovanju.

Dodaju da “klevetanje člana SDP” neće sagledavati samo u medicinskim dimenzijama, već i onim krivičnog karaktera za izgovorene javne laži. Takođe, navode da će pratiti i ofirati sve političke pozadine prljavih operacija u izbornim vremenima koje najčešće izvode “poznate režimske strukture sa njenim stalnim ili povremenim političkim vazalima”.

CdM ovim saopštenjem završava objavljivanje polemike na relaciji Jovović-DEMOS.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nena
Gost
Nena

Vazda vi je neko drugi kriv….

Piksi
Gost
Piksi

E kako mi se neko zamislio, je li ovo onaj sto je predlagan za presjednika, pa za gradonacelnika PG-a, pa za presjednika neke mjesne zajednice i koja mu je sad funkcija?

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Prethodniče Mladena Bojanića, sposobnost stranke se mjeri sa brojem dobijenih glasova da bi prešao cenzus na izborima i da na fer način dobije jedno ili više poslanička mjesta. Da li tvoj Demokratski savez, zvani DemoS, moćiće preći cenzus bez crvenokravataše? Hmmm… pitanje!!!

Ax122
Gost
Ax122

E moj lekicu..nije mi samo jasno kako si od veljecrnogorca postao anticrnogorac……a igor je za tebe moralna gromada…sad pogotovo…..

Tip Top
Gost
Tip Top

Ako je iko zalutao bili đe onda je to Lekic gleda samo licni interes !!!!

Lovćen
Gost
Lovćen

Panjat, ne moze preboljeti sto mu vise nije moglo bit da ambasadoruje, o trosku drzave, pa mu je mala i poslanicka plata spram kolicine mrznje prema drzavi.. A, penzija mu ne pada na pamet!

Chaky
Gost
Chaky

Ko si ti?

Neobavešten
Gost
Neobavešten

Nisam u toku, ko su ljudi?

LAUDA
Gost
LAUDA

Jaka ste vi partija..

Prosjecno radim
Gost
Prosjecno radim

Kakva ste vi stranka di je znat, ne znan na koju foru Vas uze u kooaliciju Becic, kad nemate ni 500 glasova, uz ovog penzionera lidera…

mrkela
Gost
mrkela

Hvala bogu ovi četnički ljubimci neće proći cenzus !

Crnogorac 100
Gost
Crnogorac 100

Mrš Miloševićev ambasadore i olinjali političaru

Libero7
Gost
Libero7

Ili ti si zalutao xamo da bi opstao kao sto si branio slobov rat 98 da bi uzivao u rimu

Nevenka B
Gost
Nevenka B

Sposobni ste strašno, vidi vam se. Imacete jednog (1) poslanika kako vas Lekic vodi. I to je rezultat te ozbiljnosti.

Nikola
Gost
Nikola

Ćaki od članova si ostao samo ti hahaha

ddd
Gost
ddd

demonos

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

zar ovaj jos se necemu nada? 45 godina na drzavnim jaslama, nema veze ko je na vlasti dok on dobro buca

Batali, ne ide
Gost
Batali, ne ide

Lekiću, zreo si odavno za penziju. Imaš 100 godina.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Što bi rekli naše komšije,dobri čovječe,vrijeme ti je za mirovinu.

Send this to a friend