Politika

Demostat: Najgrublji falsifikat, nismo radili istraživanje o rejtingu partija

Posljednjih dana internetom kruže lažna istraživanja o rejtingu političkih partija za lokalne izbore u Nikšiću. Kao autor nepostojećeg istraživanja navodi se Demostat, koji je danas i demantovao da je radio bilo kakva anketiranja građana.

Demostat nije radio istraživanje koje je objavio veliki broj korisnika Facebooka, a odnosi se na rejtinge političkih partija za lokalne izbore u Nikšiću, objavili su na Facebook nalogu.

“Najoštrije osuđujemo zloupotrebu imena Demostat u cilju širenja lažnih informacija. Grafik koji se pojavio predstavlja najgrublji falsifikat. Zatražićemo od FB da preduzme sve raspoložive mere kako bi sprečio dalje širenje ovakvih dezinformacija”, navodi Demostat u objavi.

Posted by Demostat on Saturday, February 27, 2021

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vanja
Gost
Vanja

Haha kskav faul!
Padaju pa lupetaju!

Brckosjeverski
Gost
Brckosjeverski

Dali će dritan samostalno preci cenzus na sledećim izborima ???

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Ada znamo čim su se fotelja dovatili plagijatori i mitomani da slijede sve laži maži ovoga svijeta . Izvještio se i narod vise od silnih imahinacija malverzacija. Nikšićki narode predate li i pustite li naše najveće neprijatelje četnike da se ustoliče kukala vam čapra od njih . Nedajte se prodati tudjincima jer je to vaše od predaka vam ostalo koji… Više »

Klatno
Gost
Klatno

Imaju info sa terena da gube, iscenirana “prebijanja”, vulgarne slike sa Sanjom, SDP je raznio URAu i debakl Rukoljubove perjanice Radovic. Samo hrabro potomci Cupica, za dvije nedelje svi u odbranu zemlje. Za temelj, za djecu, za krs i krv predaka.

King Henry
Gost
King Henry

Puste vam zelje…sledece izbore se vracate na vasu realnu brojku , znate vi koja je !

Aky
Gost
Aky

A sta ocekivati od cetnika lazivih nego ovo,sve im je ovako u zivotu !!!

Send this to a friend