Politika

DF demonstrativno napustio sjednicu budvanskog parlamenta

foto: RTV Budva

Zbog odsustva predsjednika Opštine Budva Marka Carevića, polugodišnji izvještaj o ostvarivanju budžeta Opštine Budva za period januar-jun 2019. i predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2019. godinu, odbornici, nakon pauze, nijesu razmatrali.

U prvom dijelu zasijedanja lokalnog parlamenta u sali SO Budva, odbornici su prije jednosatne pauze razmatrali i usvojili 13 od 50 tačaka dnevnog reda.

Usvojen je Poslovnik o radu SO, rješenje o naknadi troškova za rad Komisije za izradu predloga Poslovnika, kao i odluke o obrazovanju radnih tijela SO Budva i dodjeli nagrada.

Razriješeni su predsjednica Odbora za Statut i propise Iva Midorović i predsjednik Odbora za planiranje i uređenje prostora i član Odbora za komunalno-stambenu djelatnost Krsto Radović, a na čelo ovih odbora imenovani su Dragan Krapović i Milo Duletić.

Većinom glasova usvojene su izmjene i dopune Odluke o osnivanju sportskog kluba Plivački vaterpolo klub Budva Budvanska rivijera.

Nakon usvajanja odluka o utvrđivanju početne cijene zakupa zemljišta u vlasništvu Opštine Buva i usvajanja završnog računa budžeta za 2018. godinu, kada je na čelu Opštine bio Dragan Krapović, uslijedila je pauza do 16.30h.

Zbog odsustva predsjednika Opštine Budva, Marka Carevića, o budžetu, tačnije o razmatranju polugodišnjeg izvještaja o ostvarivanju budžeta Opštine Budva za period januar-jun 2019. i predlogu Odluke o rebalansu budžeta za 2019. godinu, odbornici, nakon pauze, nijesu razmatrali.

Predsjednik Skupštine Krsto Radović je predložio izmjene redosljeda tačaka dnevnog reda što su demonstrativnim izlaskom odbornici DF, odbili. Nakon njih sjednicu su napustili i odbornici DPS i SD. O nastavku sjednice, javnost će biti naknadno obaviještena.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Nego sta nego su napustili mislili su i oni i Becic da mogu svoje cetnistvo da sire po Budvi

Čudna borba
Gost
Čudna borba

Kao udaraju po DPS-u, ali nekako promašuju, pa udarce dobijaju Demokrate.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Ja sam glasao do sad Demokrate,DF,SDP,URU..Ali sam se pokajao strašno..Od sad samo DPS…..Sve za Sendvič Sendvič nizašta!

Rankovic
Gost
Rankovic

Frontom u Budvi upravlja gradjevinska mafija !

Boka
Gost
Boka

Budzet Budve slobodno potrazite po dzepovima Demokata, znam da su pojedini nakupovali stanove, automobile, placale se izborne reklame, a nama koji smo ih doveli do vlasti u Budvi sipak smo dobili.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

DPSovac…Neka de..

Nevenka
Gost
Nevenka

Pavicevic i Becic novi tandem, fino ce se Budva provesti u njihovim rukama

Gordan
Gost
Gordan

Niko nije veca politicka prevara nego Demokrate, evo ja sam clan pa znam za malverzacije, ovamo sve za javnost protiv DPS-a, a onda kad se kamere ugase zovu Brana da mole da ubace Moma i Saranovica u Odbor.

KotorankA
Gost
KotorankA

A sto rade ovi teroristi iz Df-a, ima li neki sastanak ili odbor, a da su ostali do kraja

CiciMici
Gost
CiciMici

E gori smo mi sto smo mislili da ova partija moze uraditi nesto korisno.Nego imamo sansu da se ispravimo pa da ovima nikad glas ne damo

Politikolog
Gost
Politikolog

Kad sve ovo vidim ako znam iz kojeg razloga sam podrzao Demokrate, bolje da sam odmah fino glasao za Dps, na isto mi je evo sad doslo.. Bruka

cistacica
Gost
cistacica

Posle Kotora logicno je bilo i da dodje do pucanja vlasti i u Bd

Unico
Gost
Unico

Sto je ovo sad? Jos jedna opstina koju unazadise,tek sad vidim koliku gresku napravih sto ih glasah,nego sad ce izbori sad je i previse ovih njihovih glasaca sto su razočarani u njihov rad,propadose Demokrate

Maida
Gost
Maida

E nijesam znao da ovaj Pavicevic ovako velik uticaj ima na Becica, brzo ce oni Budvu predati u ruke Dps-u

Позадинац
Gost
Позадинац

Срамота је што велики људи какав је Бато Царевић не могу да нађу адекватне савезнике у борби против ове власти него морају да коегзистирају с овим црвеним пајовићем и његовим инсгрукторима

Rankovic
Gost
Rankovic

Bato se bas bori protiv DPS-a, za 10 mjeseci mandata ga nisu ni pomenuli, a ni on njih ! Zato Ploce rade bez ijednog papira, i to zna cijela CG, a inspekcija nigdje ! Zakljucak izvucite sami.

RatoMir
Gost
RatoMir

E neka je Df napustio sjednicu, ne nego ce da trpi Becica, potrcka Dps-a

StevanPG
Gost
StevanPG

Uclanio sam se u Demokrate jer sam mislio da je to nova mlada partija koje stvarno zeli promjenu sistema u CG, a onda vidim da Becic sve radi na tisu kako bi bio blizi DPS-u i to je javna tajna kod Demokrata.

Хив позитивна
Gost
Хив позитивна

Бечић је нови Пајовић,реакција вам је потпуно очекивана

Спасоје Т.
Gost
Спасоје Т.

Погледајте киме се бечић окружио па сами просудите шта му је циљ. Прате га ,,црногорска” која се продаје како и где год стигне (и били су са дпсом у коалицији) и демос кога води удбаш лекић са туђим зубима који није смио да стане уз свој народ 2016те.

pub111
Gost
pub111

Oce Becic da Demokrate budu najjaca opoziciona partija, zato i suruje sa Dps-om

Zvezdasica
Gost
Zvezdasica

I posle svega ovoga sto Demokrate rade treba neko da ih glasa.Oni su za sve osim za bavljenje politikom

Demokrata
Gost
Demokrata

Pucamo u Budvi jer je opsti raskol, Becic otkako se uhvatio Pavicevica svi iz Crnogorkse imaju veca prava nego mi?! Krapovic i Becic su na ratnoj nozi, samo je pitanje kad ce puti tikva kod nas u Budvi.

Djekna
Gost
Djekna

Demokrate sam uvijek glasala, ali sad sam sigurna da im ni u ludilu svoj glas necu dati.

вУЧКо
Gost
вУЧКо

Ово је класична интервенција александра вучића да преко свог агента павићевића утиче на предају будве милу не би ли му мило помогао око издаје косова конструисањем неке афере… Све је намештено,овај бечић је само пион.

Српска спарта
Gost
Српска спарта

Очигледно је да Павићевић с леђа гура млађаног Бечића да се удружи са дпсом.

Сорош
Gost
Сорош

Ова банда Сорошоида једва чека да затре православље,након доласка патријарха Иринеја одмах им је наређено из амбасада да реагују

Cipsy
Gost
Cipsy

Prije DF je SNP bio najjaca opoziciona partija i od kad Becic ih razdijeli pukli su i vise nijesu konkurentni nikome, sad DF sta god da je predlozio za smjenu vlasti Becic je nekako to sprijecio, i sasvim je jasno da je Becic igrac DPS!

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Pa neka su pametno, jedina prava opozicija u CG su oni, vidjeli su sta Becic radi da na nagovor Pavicevica koji je prije bio uz DPS, sad gura Becica da postane novi Darko Pajovic.

Wylsson
Gost
Wylsson

Zar jos postoji ta gomila ?

free samples
Gost
free samples

samo neka idu…..Milov pojas za spasavanje….

brko mali
Gost
brko mali

Budvu treba centralizovat pod hitno

Dalibor
Gost
Dalibor

DF i DPS opet zajedno igraju

Mrgud
Gost
Mrgud

Ne igraju zajedno,DF izvršava što im DPS naredi.

pff
Gost
pff

Jao neka kravatasi. Aprcovic i Marta su predlagali vase amandmane.

Send this to a friend