Politika

DF Herceg Novi: Konjević krenuo u obračun sa Kordić, a ne vidi dalje od Rta Kobila

Potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević krenuo je u obračun sa potpredsjednicom Nove srpske demokratije Simonidom Kordić i Demokratskim frontom, jer se drugačije ne može shvatiti njegovo neljudsko, kukavičko i nezakonito ponašanje, tvrde iz Demokratskog fronta.

Oni su reagovali na Konjevićevu odluku da ukine radno mjesto rukovodilac Kancelarije za međunarodnu saradnju, na čijem je čelu bila Kordićka.

<<<Kordić više nije rukovodilac Kancelarije za međunarodnu saradnju<<<

Iz DF-a su pozvali predsjednika hercegnovske opštine Stevana Katića da spriječi rušenje vlasti u Herceg Novom “tako što će momentalno staviti van snage nezakonitu odluku svog potpredsjednika, koju je isti donio prostački zloupotrebljavajući odsustvo predsjednika opštine”.

“U Herceg Novom očigledno postoje pojedinci koji rade sve kako bi razbili koalicionu vlast i tako omogućili DPS-u da preuzme ovaj grad. Takođe, isti, u jeku afere Koverta, kada se otkrivaju koruptivne radnje i teške malverzacije predsjednika DPS-a, udarima na kolege iz opozicije pokušavaju da odvuku pažnju javnosti sa kriminala u DPS-u”, ističu u DF-a.

Prema njihovim riječima, prosto je zabrinjavajuće sa koliko elana se potpredsjednik opštine ustremio na jednu intelektualku, “čijim bi se referencama, sposobnostima i rezultatima ponosila i lokalna vlast jednog Beograda ili Novog Sada, a ne vlast grada kojem je Konjević potpredsjednik opštine”.

“O načinu i stilu na koji se Konjević u svom prizemnom saopštenju obratio Simonidi Kordić ne treba trošiti previše riječi, jer to samo govori o ljudskom posrnuću i o tome da kad neko ne vidi dalje od Rta Kobila, nije sposoban da upravlja ovako važnom opštinom. Možda Konjević nije sposoban da shvati da je Kordić potpredsjednica NSD i nosilac liste DF koja je osvojila više glasova nego lista na kojoj je on bio na izborima u Herceg Novom. To znači da su joj građani više vjerovali nego njemu, koji, evo, pokušava da ugrozi lokalnu vlast. Očigledno je da Konjević ne razumije koja su znanja i vještine neophodne za pokrivanje različitih radnih mjesta. Za obavljanje funkcije prvog diplomate grada, potrebno je obrazovanje, poznavanje stranih jezika, kultura i običaja, kao i prefinjenost u ophođenju s ljudima, kako bi Herceg Novi bio predstavljen u najboljem svjetlu, što za neke druge poslove nije potrebno. Takođe, treba znati da se komunikacija sa inostranim prijateljima ovog lijepog grada, obavlja i van našeg radnog vremena, u zavisnosti od toga na kojoj se tački planete Zemlje nalaze”, poručuju iz DF-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Realan $$$
Gost
Realan $$$

Opet kriv Dps,nema ovo veze sa “kovertom”,ne mlatite praznu slamu svi Novljani znaju da je Simonida(koja se rijetko pojavljivala na posao)bure bez dna ojadila opstinu,a opstina joj jos placala skolovanje u Americi.Sramota i kakve ona veze ima sa Herceg Novim.Trebali su to puno ranije da urade.

Velimir
Gost
Velimir

Bruke božje,dje god vas ima nikad sa vama na zelenu granu!
Vi ste teški prokletnici i najlošiji proizvod Srba u Crnoj Gori!

Juha
Gost
Juha

Samo izvlacila novac iz kase…… Ma novi izbori kakvi DF.

Zametica
Gost
Zametica

Dobro, zna li ko je li Simonida i dalje u Savjetu za odbranu Radovana Karadzića.

Kotni
Gost
Kotni

Ako je to istina, ja prelazim u NSD.

Lidija
Gost
Lidija

Srbi su uvijek ugroženi
Nazivaju druge kukavicama a nema većih kukavica od njih

Lidija
Gost
Lidija

Ko je ta simonida

Jovan
Gost
Jovan

Kako su pokupovali diplome fakulteteta . To treba istijerati na vidjelo.
Srednju školu nisu mogli završiti.Nepismeni na vlasti.

Send this to a friend