Politika

DF: Imamo informacije da će u Budvi doći do eskalacije sukoba, u nedjelju će biti litija

Foto: Arhiva Skupštine

Na današnjoj sjednici skupštinskog Odbora za bezbjednost poslanici Demokratskog fronta su saopštili da očekuju da sjutra u Budvi dođe do eskalacije sukoba, a poručili su i da će pored zabrane Nacionalnog koordinacionog tijela u nedjelju biti održane litije.

Iz DF-a su na sjednici Odbora za bezbjednost poručili da imaju najavu da će i sjutra u Budvi za kada je zakazana sjednica Skupštine opštine, tamo biti prisutna uniformisana lica i paravojne formacije.

“Očekujemo će doći do eskalacije sukoba”, kazao je jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević.

Predrag Bulatović iz Demokratskog fronta danas je na sjednici Odbora poručio da će uprkos zabrani javnih okupljanja u nedjelju biti održane litije.

“Mi ulazimo u građanski rat”, upozorio je Bulatović.

“Teško mi je da slušam danas ovdje o pominjanju suzavca kada smo mi u parlamentu doživjeli da ovi isti bace suzavac”, kazala je Marta Šćepanović, aludirajući na DF, a komentarišući optužbe DF da je policija ubacila suzavac u sportsku salu u Budvi.

Poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša nevjerovatnim je nazvao to što se niko nije intetesovao kako su djeca u Budvi na koju je bačen suzavac.

Srđan Milić je upozorio da će Odbor imati obavezu da danas na sjednicu pozove direktora Uprave policije i ministra MUP-a.

“Vi ćete snositi odgovornost za ono što će se desiti sjutra ukoliko danas na sjednicu Odbora ne pozovete direktora Uprave policije i ministra unutrašnjih poslova. Ukoliko ih pozovete a oni ne dođu, onda oni snose odgovornost”, istakao je Milić.

“Odbor će o situaciji u Budvi raspravljati u ponedjeljak”, kazao je predsjednik Odbora Branko Čavor.

Odbor je odbio prijedlog DF  da danas bude saslušan ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pivljanin
Gost
Pivljanin

Otac svih Srba Svijeta, (Vucic) u predizbornoj kampanji Kosovo nije pominjao jer zna da je to pluskvam perfekat i da je to tanak politicki led koji mu se lomi pod nogama. Nego probleme prenosi u CG, gdje crkvu, kao Trojanskog Konja, koristi u politicke svrhe. TZV braniocima svega Crnogorskog, ta ista crkva dodje kao kec na deset, pred izbore da… Više »

lllll
Gost
lllll

Pa upravo se o tome radi, o Kosovu ni da guknu. Uskoro priznanje od stane mame Srbije.

Pljevljak
Gost
Pljevljak

DF kaze da ce dock do nereda. Pa naravno da ce doci kad to i planirate. Saznali sami od sebe.

Aloinformer
Gost
Aloinformer

…e fino ubijate turizam u Budvi…i ovo malo turista sto bi doslo za vikend sad ga nece doci…Budvani zahvalite Bulatovicu i Medojevicu sto vam ceraju turiste…

Baki
Gost
Baki

Dobili su meleon i 700 hilj eurica od Vucica moraju nedje da utrose taj novac jer u protivnom ga nece biti vise!!

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

….dok se amfi onako pod plastom mpc-a ogradio od ovih nespomenika sa izjavom da nema litji….

Shade
Gost
Shade

Konacno lijepo i toplo vrijeme, narod ce u nedelju na more da uziva, koga briga za litije

XXL
Gost
XXL

I sve to najavljuje Nebojša Medojević koga je čak i Goran Davidović, vođa zabranjene neonacističke organizacije Nacionalni stroj, poznat i pod nadimkom “Firer”, opomenuo da ne širi lažne postove i dezinformacije kao što je ona čuvena o “djecaku Andriju” i svim drugim odvratnim i jezivim lažima koje je taj čovjek napisao i izgovorio da bi nahuskao narod na sukobe i… Više »

Mongro
Gost
Mongro

Izjalovili su im se planovi da se otvore granice ka Srbiji i Bosni! To je bilo odavno planirano da sva moguća popadija i nacionalno obojeni extremista sa navijačima kao predvodnicom dođu u CG da učestvuju u “mirnim litijama”. Sad pokušavaju da se uhvate za zadnji vagon koji je već uhvatio ubrzanje.Sumnjam izdajice roda svoga da ce vam ovo proći bez… Više »

Markisa1
Gost
Markisa1

E pa nema litija zao mi je

Ragnar
Gost
Ragnar

Kakvi su ovo bolesnici!

Pilin
Gost
Pilin

Neka ih litije. Ako su prava vjera niko se nece razboljeti. Ako se razboli od korone i jedno lice koje dodje na litije, onda ce samo dokazati, da je SPC lazna vjera i lazna Crkva , koju vaseljenska patrijarsija treba odmah rasformirati i formirati pravu Crkvu Hrirstovu. Ako od njih bukne epidemija vecih razmjera onda se bojim da ce ih… Više »

Ognjen
Gost
Ognjen

Nadam se ipak da je ostalo i sa srpske strane dovoljno razumnih ljudi koji su u stanju da nadju zajednicki jezik. Ne mogu se nikako odobriti litije kad se zarazna bolest nezadrivo siri. Vlast odustaje od proslave 13. jula., sto je bolan, ali nesibejzan potez. Zrtvuje se dio turistickih prihoda sot je isto bolno ali nemamo izbora. Ako se mogao… Više »

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Kakvi su to “lideri” koji zive za nesrecu Crne Gore? A sve su dobili u Crnoj Gori i od te iste Crne Gore. Uzas i sramota.

Manage
Gost
Manage

Posteno su upozorili da policija namaze pendreke…hvala na informacijama.

Davor
Gost
Davor

Daleko bilo!
Drzavo, vrijeme je da reagujes!

neramne
Gost
neramne

Politika,bravo za komen…sve tacno,njihova uigrana pravila.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

nece biti litija i bicete svi pohapseni zbog zajednickog dobra zdravlja gradjana

Musa
Gost
Musa

Od Medojevica i Bulatovica nista lijepo i ne možeš čuti, nema ko tu d aim opali dva uz uši ka’ onaj Pejovic pozlatile mu se…

nenad mne
Gost
nenad mne

Nemoj Bulatovića, on je od svojih 60 i kusur godina, tek 15 godina Srbin, pa se mora dokazivati!

Piksi
Gost
Piksi

E zamisli da u tom njihovom gradjanskom ratu Pedja Bulatovic bude general a Medo vodonosa

Piksi
Gost
Piksi

I mi imamo informacije: Medojevic i kompanija pripremaju zlo

Mitropolitičar
Gost
Mitropolitičar

Kosovo je najveća srpska svetinja. Ne damo svetinje. Braćo Crnogorci ićićemo na Kosovo da ginemo za svetinje. Ne znam koji će vama Kosovo ali meni treba. Da budem egzarh pećkog trona.

Piksi
Gost
Piksi

Stetni ti put, povedi Bulatovica , Medojevica i kompaniju

Ivan
Gost
Ivan

Prijatelju,ako ga ne das,znas dje je Kosovo,Sretan ti put i zdravo se vratio!!!! Kosovo se iz CG branit ne moze sami su ga Srbi i popovi izdali?Patrijarh se prvi preselio iz Peci u BG,ljepse je iz BGa vikat Kosovo ne Srbija,kao tebi iz CG

Otac Duško
Gost
Otac Duško

Oni imaju informacije😆😆😆Normalno da imate kada ste vi organizatori

Support
Gost
Support

Imamo informaciju da će doći do sukoba i mi ćemo sve učiniti da se to desi – neđelju ćemo organizovati litije. Reče gospodin koji je već zamoljen od organizatora litija da ćuti. 👏

Fenix
Gost
Fenix

Ima DF “provjerene informacije” kao u slucaju pokusaja ubistva pipuna…jeli jos ziv taj covjek???

Anonimous
Gost
Anonimous

Znači spremni su za novu 2016-tu.

Lesli
Gost
Lesli

I kao što su najavljivali pred izbore 2016. da će bit strašni neredi u noći izbora, da će policija napasti građane. A onda zaćutaše u izbornoj noći. Tu su bili spremni da ubiju svoje pristalice okupljene, pa da optuže policiju, a ta priča Pipunova na konferencijama za štampu bila je samo alibi njima, kao što je ovo danas alibi. Kad… Više »

'oćemo suzavac
Gost
'oćemo suzavac

Pa đecu u kolicima obavezno povedite

Politika
Gost
Politika

Od koga ste dobili informaciju, ko će doći da pravi nered, i pored zabrane ćete organizovati litiju? Konačno su priznali ko je organizator litija i da su one političke .

Laki
Gost
Laki

Medojevic ce sigurno danas krenuti u bratsku Srbiju,ako pocne gradjanski rat(koji prizeljkuje) da je na sigurnom.Uvijek je on hrabar bio!!!

Baki
Gost
Baki

Za njega je Pejović penicilin. Kako ga je išklapao na Beogradskom aerodromu.

Eki
Gost
Eki

Najjace je kad ovi iz df-a kazu “ imamo informacije” i to zadnjih godina ponavljaju vise puta,bogami po intelektu i po znanju i ponasanju ovi su kao djeca treceg razreda osnovne

Da je vječna
Gost
Da je vječna

Sram da Vas bude, vi ste jedini koji pravite haos u ovoj državi. Svijet gleda kako će preživjeti ovu krizu a vi najavljujete nešto što je zabranjeno, trujete ovaj narod. Policijo sve koji izađu na litije hapsi, pa neka šetaju kroz zatvorski krug,

Milan
Gost
Milan

Treba ove iz DF-a odmah sve strpati u zatvor. Sama najava da će kršiti zakon je krivično djelo posebno kada prijete gradjanskim ratom i nemirima. I to odmah ih uhapsiti pa 3-4 godine zatvoria.

Njegoš
Gost
Njegoš

Zakon u CG?😂😂😂😂

Starac Kočo
Gost
Starac Kočo

Ova olos otvoreno prijeti da će izazvati gradjanski rat
T. Hapsi stoku i pravac spuž na 20 godina

Njegoš
Gost
Njegoš

Ko izaziva gradjanski rat? Slijepci vide ko je kriv za sve. Tako mu bog pomogao,a i tebi s’njim. Amin

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Tako tebi Bog pomogao kako ispravno zboris..!!!

delboj
Gost
delboj

Pa naravno da imate kad ih spremate.

Lazar
Gost
Lazar

Predrag Bulatović – kada je 1989 (ako se ne varam kada je godina u pitanju) išao iz fabrike na rušenje tadašnje crnogorske vlasti, za svaki slučaj je prijavio izalazak sa radnog mjesta, da ima pokriće sa odsustvo. On je 1997. godine bio glavni projektant izbornog sistema koji je poslužio za kradju glasova Narodne sloge. Tada je skrojio sistem u kojem… Više »

4 C
Gost
4 C

Notorna je činjenica da su sva aktuelna dešavanja u zemlji počev od litija, crtanja trobojki, nacionalističkih grafita po zidovima zgrada i kuća čak i nesmetano usred bijela dana, blokiranja mostova, raskrsnica i saobraćajnica, napada na policiju, otkaza policajaca zbog litija i sl, doktora i medicinara koji se pozivaju na ugroženo “srpstvo i odbranu svetinja” a ne na odbranu gradjana od… Više »

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Samo sirite dezinformacije da je to nevjerovatno.

MalaSirena
Gost
MalaSirena

Bavite se svojim problemima pametnije bi vam bilo.

Detlic
Gost
Detlic

Medojevic ima informacije uvijek, ali naravno pogresne.

Panda
Gost
Panda

E pa pogresno ste informisani.

Samo Crna Gora
Gost
Samo Crna Gora

Ovi javno prijete ratom. Jeli moguće ovo da iz najveće nemoći prijete nečić što bi trebalo da je davna istorija. 90-te bi da ponove, samo da se razračunaju sa neistomišljenicima. Ovako bi bilo da su oni na vlast, opet ne bi smjeli reći da smo Crnogorci, da hoćemo obnovu svoje Crkve…Jadni su.

PetarPan
Gost
PetarPan

Vi sve imate informacije, ali naravno neistinite.

Mongro
Gost
Mongro

Hoćete li izać sa vašom đecom ma proteste?

Broj 1
Gost
Broj 1

Normalno kad ste vi ti koji podstičiu sukobe

Taxi
Gost
Taxi

Da ima drzave da rijesi ovo za 15 minuta, ali ocigledno nema… Dje si Markovicu?

Papiric
Gost
Papiric

Evo gledaj sjutra

Lida
Gost
Lida

Drzavo hapsi ove dusmane ,narod je uz tebe .Nece valjda saka jada da nam unisti drzavu.

Milos BD
Gost
Milos BD

I treba da vam izadju i da haos prave kada nema drzave koja ce da ih dovede u red. Sprdnja. Da li ovaj narod ista radi ili samo razmisljaju o litijama i protestima i nemirima. Nevjerovatno. Ove razumijem indijance sto primaju platu i ne dolaze u skupstinu pa ih bole brige. Ali narod koji ih podrzava je zaista sprdnja.

Budvanin
Gost
Budvanin

“Imamo informaciju”. hahahaha. Imaju kada su oni organizatori svega. Smijesno da smjesnije ne moze biti.

Darlington
Gost
Darlington

Kakvi su ovo huškači na nerede i sukobe. A kad dodje do nereda njih i njihove djece niđe. Kako neko može da slijedi ovu politiku to nikako ne mogu da shvatim

Jovan
Gost
Jovan

Ako te sukobe pripremaju ,onda i znaju da ce se desiti.

Krsto
Gost
Krsto

Ako Bog da stisnucete da to odradite, a onda ce se zavrsiti ovaj cirkus.

Paki
Gost
Paki

Treba im proslijediti i dati istu informaciju da ako do toga dodje da istim tim koji to rade planiraju nece biti dobro, pa nek izvole!

Nera
Gost
Nera

Za rat je potrebno oružje! Hitno uhapsiti svakoga ko najavljuje rat i uz tešku prisilu ga natjerati da kaže:Đe je oružje,na kojim lokacijama i ko je sve zadužen za podjelu istog,ko su ljudi zaduženi za komandovanje i organizaciju,ko spolja daje logistiku,ko je sve mobilisan,koje i kakve paravojne formacije su u pitanju i sa kojim brojem ljudi raspolažu? Zatim obavijestiti međunarodnu… Više »

maximus
Gost
maximus

DF i SNP pozivaju na ustanak i gradjanski rat jer im ne uspeva politička strategija, i nadam se da SDT svakako prati njihove izjave!

Budva
Gost
Budva

Urazumite se ljudi , kakve sjednice i nasilje . Mislite malo na narod. Sezona je gledajmo kako da šta zaradimo za egzistenciju. Izbori du za 50 dana pa ko pobjedi sretno mu bilo. Molim vas radi ove djece i nejači urazumite se. Zar je vrednija stolica od slobode?

sasapg
Gost
sasapg

Ovakvih cirkusanata iz DF ni u cirkus Kolorado nisam gledao. Imamo informaciju da ce biti nereda u BD, imam ih i ja. Na silu cete okupiti ljude sto na proteste i litije, a znate da su zabranjena okupljanja. Normalna reakcija drzave je da vas rascera, pohapsi. Normalna reakcija policije da vas podavi suzavcem, a vas walking dead hordi da lomite… Više »

Lav
Gost
Lav

Niko ne vjeruje ovoj saci jada vise, eo 5-6 godina pricaju o ratovima stalno.

Djenka
Gost
Djenka

Necemo da postujemo drzavu u kojoj zivimo ni njene zakone, blokiracemo puteve i tuci se sa policijom, nećemo slusati NKT i siricemo zarazu, ali imamo informaciju da neko podize tenzije.😂😂😂😂

Ja.
Gost
Ja.

Treba ispitati odakle im ta info!

Zdravko1986
Gost
Zdravko1986

Opet nepostovanje drzave i opet nepostovanje zakona i ustavnog poretka. Dokle vise braćo

Teona
Gost
Teona

Ipak imas mogucnost javne rijeci, pa kao takav ne smijes sebi dozvoljavati ovakve ispade

Anita
Gost
Anita

Da li je moguce da covjek javno poziva na nerede i divljanje

Pipunov fan
Gost
Pipunov fan

Gradjanski rat?! Dzukele neopjevane!!!

Haris
Gost
Haris

Najjače je df ima informacije, pa kad će to df da činiti, naravno da ima informacije
aaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahaha
I ja imam i formaciju da ću u neđelju ići na Cetinje

Haris
Gost
Haris

Biće litija al u srbiju, tamo pa litijaj.

Miro
Gost
Miro

Ljudi urazumitese.. zar ne vidite sta radite. Sezona je u budvi.. ocemo li ovako da docekujemo goste. Manite se protesta. Izbori su u avgustu pa ko pobedi srecno mu bilo. Nemoj te unistavat ekonomiju sa Vasim protestima. Ko ce doci u nesredjenu drzavu da ljetuje, Niko normalan. Smuculi ste mi se. Razocaran sam u Vas, Sta bi tek Vi radili… Više »

Gost
Gost
Gost

Na zabranu javnog okupljanja organizatorima litija kazna zatvora minimum 5 god .

Smjesno
Gost
Smjesno

Znaci bulatovic poziva na gradjanski rat,da li ce se to sankcionisati.Jer ocigledno je da ce oni izazvati nerede pa se ogradjuju kao imaju informaciju.Dokle ce se vise trpiti nihjovi ispadi pozivanja na oruzje,gradjanski rat,napadi na sluzbena lica,i nazivanje neistomisljenika ustasama ,myslimanima ,ciganima ????!!!

Gost
Gost
Gost

Pametna zena , Bozena Jelusic, ciju partiju nijesam simpatisao, sinoc je bila realna i rekla zivu istinu. I sram bio svakoga ko za radi svog licnog interesa dovodi u strah normalni i posteni narod. Od ssd ce URA imati moj glas u koliko ne budu koketirali sa ne spojivim partijama- fasistima.

Papiric
Gost
Papiric

Dritan lijepo zbori.

neramne
Gost
neramne

Informacija koju vi imate vi isti kreirate ,odakle vam drugo.Sto bi sa informacijom da se sprema antetat na poslanika DF?Ovo je sramno sto se desava drzavi,ovome nema kraja…..

Smilja
Gost
Smilja

Medojevića što prije uhapsiti i osuditi na doživotnu robiju.

eu kolonija
Gost
eu kolonija

ako se sa silom ne postupa mudro onda ona prelazi u tiraniju. očito je da je te mudrosti manjak u nekim krugovima. ako puste duha iz boce neće biti dobro prije svega za njih. narod se budi. tiran je go kao pištolj

Krsto
Gost
Krsto

Probudicete vi duha od koga cete probati da bjezite glavom bez obzira. Ma se bojim da bjezanija nece biti moguca.

eu kolonija
Gost
eu kolonija

ovdje ti onih 50 evrića od izbora ne piju vodu a da više ponudiš nemaš. a bogme ni nato pakt ti neće pomagati

Majkl
Gost
Majkl

Uhapsiti Medojevica i Bulatovica zbog prizivanja sukoba.

Fridoom
Gost
Fridoom

Gospodo vi koji vodite ovu drzavu kako dozvoljavate ljudima koji otvoreno rade protiv drzave da budu u odboru za bezbjednost. Umjesto da ovo drustvo bude u zatvoru zbog pokusaja drzavnog udara 2016 vi im dajete plate i postavljate u odbore. U te odbore mogu samo raditi patriote CG.

Majkl
Gost
Majkl

Tako je

Mn-a NK
Gost
Mn-a NK

Ovo im je naređenje iz Beograda od njihovog vojvode Mandića!
Treba opravdati one milione koje su dobili od Vučića što je javno rekao, a plus još toliko što se ne zna.
Od ovih ludih mozgova čovjek ne može očekivati ništa dobro.
Ove litije, čista politička organizacija DF-a i ,,pale” preko njih glupi narod i kriju se ispod njihovih mantija!

Vojvoda
Gost
Vojvoda

“Mi ulazimo u gradjanski rat” upozorio je Bulatovic!!! Pa kakvo ke ovo ludilo, sta je ovo??? Zasto ovo ne ide na naslovnicu, da cijeli svijet vidi ko hoce i ko priziva gradjanski rat u CG u 2020 godini!!! Duznost svih normalnih ljudi je da se bore protiv ovog ludila!!!

gangrena
Gost
gangrena

df kaze da imaju informacije da ce doci do eskalacije sukoba? to im neko iz ,,kuce,, rekao da ce da pojaca napade na policiju?

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Ajde da vidmo jeli jača država ili Medojević i Bulatović. Kako će država reagovati na objavu rata Bulatovića baš istoj.

Miki
Gost
Miki

Moze biti sukoba jedino ako ih vi izazovete, najbolje bi bilo da policija pusti vas da divljate a da oni stoje i gledaju da bi se izbjegli sukobi. Bagro cetnicka, nismo ni mi Crnu Goru na ulicu nasli!

Piksi
Gost
Piksi

Sto ce uraditi drzava povodom ovog poziva na gradjanski rat ???

Zvezdan
Gost
Zvezdan

Čekajte mandić da ne bude repete

Marjan
Gost
Marjan

Litije su jedan od izvora zaraze, i toga ljudi treba da budu svjesni prije svega! Nikom nije u prilog da ljeto provedemo kuci zato sto ljudi namjerno krste mjere nkt-a!

Sekula
Gost
Sekula

To nisu litije nego politički protesti SPC a drugo nije tu u pitanje samo širenje Kovida 19 već drugog mnogo opasnijeg virusa a to je mržnja kleronacilalizam, mnogo opasnija epidemija koja hara u CG.

Nina11
Gost
Nina11

Sve vas treba pohapsiti, jos jedan zatvor bi se trebao otvoriti za vas bagro jedna nekulturna!! Brzo ce izbori pa ce se sve pokazati, vidjecete da ima vise normalnog naroda koji nema za koga drugog da glasa nego za DPS.. Kakve su nam opozicione partije daleko nam kuca od njiih.. PROPAST

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

oće li opet partijski aktivisti suzavac na đecu?
idite se kupajte nesreće.

delboj
Gost
delboj

Zenu i djecu po navici obavezno u prve redove, fasisti. Ne bi mi bijeloga dana gledali nikad vise u zivotu veleizdajnici. Pozivate na gradjanski rat je li?

Aleine
Gost
Aleine

Peđa, Peđa… Da umiješ da se stidiš bio bi ko višnja od muke… Kakav scenario imaš u planu?! Nešto ti se u potonje vrijeme ne isplati da izigravaš scenaristu… A i ovi pomagači oko tebe ti ne vjeruju… Nego, kažu da se možeš navuć na drogu, čokoladu… Ne čuh do sad da može i na suzavac…

Emir
Gost
Emir

Oce nerede ovi iz DF pa oce! Oni su znaci spremili svoje ljude da ruse po Budvi i da namjerno vrse upad mimo zakona!

Realan
Gost
Realan

Bulatović, Bulatovicu

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Sami sebi javili, ma daj nemojte. hehe koga vi vise folirate i farbate ? Na dnu ste bili i ostali znajte !
Jedno veliko fujjjj

Kolasinacc
Gost
Kolasinacc

Mislite li na ikoga osim na sebe? Jeste li svjesni rizika koji izlazete narod,jasno je kao dan da vam je samo fotelja na pameti jadan je narod koji misli da se borite za njega

Petra
Gost
Petra

Znate li kad bih vam izasla na litiju, nikad za nikad! Kakva je to litija dje se ide sa srpskom zastavom i prica milo lopove???

Stara Garda
Gost
Stara Garda

Zna li policija ove informacije.Oce li opet bit drzavnog udara

Tanja
Gost
Tanja

A kome vi prijetie sa litijema molim vas, vi zajedno sa SPC vodite odje politiku velikosrpsku, to samo govori o vama koliko vi radite na stetu Crne Gore.

TonyZ
Gost
TonyZ

Kaze DF da imaju informaciju da ce doci do eskalacije sukoba. Ustvari govore da ce da potpale svoje pristalice da se bore protiv koga? Protiv mene nece, jer ja ne spadam na nivo DFa. Napasce policiju, a policija ce im razbiti kamenje u zuci, da ne moraju da idu na VMA.

RUZA
Gost
RUZA

Ovaj front je drzavni BLAM

robert
Gost
robert

Bulatovic i Medojević su stari dokazani špijuni Dps-a, a svojim izjavama nanose štetu Crkvi i svim glasacima opozicije. Pošteni ljudi iz DF-a treba da se ograde od ovih maloumnih izjava. Ko poziva na rat taj je lud bilo kojoj stranci da pripada.

Zaba
Gost
Zaba

Koji posteni ? I koji ljudi iz df 😂😂😂

stajls
Gost
stajls

DF ide svesno i organizovano u ratnu opciju. Mirne litije u kojima su Delije, iskaču iz povorke i prave haos. Već viđen scenario

Srna
Gost
Srna

Vi ste jedna sramota od politicara,sve ove sukobe vi iz Df zajedno sa Demokratama pravite. A sve po necijem diktatu,kao da je narod glup

jaje na oko
Gost
jaje na oko

IMA LI JAJA U FRONT?

mercedes
Gost
mercedes

Pare od srbije se opravdati moraju!

Marvo
Gost
Marvo

Nece biti rata.Ne znate vi sta je rat.Bjezite od nekoliko patrona suzavca a prizivate rat.Necete srusiti Crnu Goru.

cuba libre
Gost
cuba libre

Ma daj, zamisli vi da mi upravljate drzavom

Krsto
Gost
Krsto

Okuraziliste se i vise nego sto treba, vi ste nasli nekome da prijetite, sram vas bilo

avion
Gost
avion

Kako vas nije sramota da lazete narod huligani jedni?

Minja
Gost
Minja

Litijali se maniti vise!

Unico
Gost
Unico

Oni otvoreno pozivaju narod na sukob i onda se posle zale kad policija radi svoj posao

redar
Gost
redar

Ada vi ste vazda najprovjerenije informacije imali

tivcanka
Gost
tivcanka

Sramota me prosto bilo od one sotonske litije juce, jos kao predvodnike stavili malu djecu.. Moji roditelji ne mogu da vjerujem da ovako zrtvujete djecu, da ih ovako prodajete.. Bog ce vas prokleti za sve ovo sto radite, iako mislite da radite ovo za Crkvu, jesu li vam toliko zamagljene oci da ne vidite u kakvu ste igru upleteni

Jugo
Gost
Jugo

To je ristovo naredjenje,oni zavise od njega.

Planinka
Gost
Planinka

Zbog neodgovornosti pojedinaca tteba svi da se zarazimo i da ugrozimo svoje zivote, imate li malo savjesti

Jasarko
Gost
Jasarko

Njima se ne boj virus napada ljude..

Zara
Gost
Zara

Ja ne znam vise kako imaju obraza ovi iz DF da ista pricaju, kad su oni svaki nered u Budvi zapoceli!

Grunf
Gost
Grunf

Sto bi rekli buksovci, medojevic gubi struju nedje

Jovan
Gost
Jovan

Vidim da popove i ostalu druzinu ne interesuje sto korona nastavlja da se siri i sto cemo svi pomrijet’ zbog vas.. To je ta briga za narod je li ? Ovako je iskazujete

redar
Gost
redar

Ela, virusi idu a vi litijajte

coolin
Gost
coolin

Mogu vam reci da mi se front smucio pravo..

Prč
Gost
Prč

Obzirom da su zabrane vec na snagu zasto ne pohapsite ljude koji otganizuju to vec danas.cus paravojne formacije.ovi bas ne prezaju od nicega ni boga se ne boje a svetinje kao brane.ovakva kolicina lazi i drskoti… Nema drzava snage da raskrsti sa ovakvima.oni prodju nekaznjeno a narod dobije pendrek i suzavac nalozen na njijovo huskanje.vas treba zabraniiti zakonom na sve… Više »

Uros
Gost
Uros

Kakve su to litije koje se organizuju svake nedjelje a prije su bile jednom godisnje??

Zaba
Gost
Zaba

Ja.nisam ni znao te mirotocive rijeci do unazad po god. Napredujemo al unazad😂

didule
Gost
didule

Hoas koji jedino od fronta moze i da krene!

Bekutan
Gost
Bekutan

Vidi se tacno ko organizuje litije, mada se to znalo vec, samo su se krili iza plastova popova. Otvorite oci ljudii i vidjite dobro za koga radite to sto radite, za koga se ponizavate

pčelica
Gost
pčelica

A ne ne, vi snosite odgovornost mili moj Milicu!

Luka
Gost
Luka

I evo opet se otkivaju lica ljudi koji zele da ovu drzavu uniste!

Velimir
Gost
Velimir

A,sto je Pedja rijesio da operise na VMA?
Cim poziva na gradjanski rat ocito je da ce pobjeci kod koljenice!
To su dva Srpska zeca,lovatora u mutnom!

Oliver
Gost
Oliver

Znaci opet cete hulugane da dovedete je li??

Marko
Gost
Marko

Odakle vama ta informacija ako vi vec sad ne nagovijestavate da cete neki haos da uradite!

Mrgud
Gost
Mrgud

Imam i ja informaciju,ako bude tako nagutaćete se i suzavca i batina.

Ogii
Gost
Ogii

Ovo moze samo da prica neko ko zeli da dodje do sukoba pa najavljuje scenario onda za Budvu.

BBC
Gost
BBC

Ako bude litija neka bude i vojske, pa da vidimo ko ce se kome prkosit. Nece vam onda ni ta djeca u vangardu pomoc. No vi je bolje da ih i ne vucarate sa sobom

Sanja
Gost
Sanja

Sram te bilo!

Vele
Gost
Vele

Litijasi djecu i zene guraju u prve redove oni idu iza njih ako prigusti da prvi mogu pobjeci tamo na kraj kolone.

Dule
Gost
Dule

Da li vam je poslije ove izjave jasno ko organizuje “litije”, to je DF, ne dajte da pod tim izgovorom izbjeglice i srbijanski zetovi ruse drzavu. Svi vi koji ih podrzavate, na posredan nacin i vi gadjate kamenjem policiju, palite zastave CG….
Podrska za policiju

Markoza
Gost
Markoza

Oce zato sto ce df i kompanija ih izazvati. Sram ve bilo sve sto cinite o jadu cinite ovom narodu a i sebe. Bruke nad brukama.

Prč
Gost
Prč

Cus inate informacije a vi ste ti koji ce pokusati da naprave haosbando cetnicka

Srna
Gost
Srna

Jaoo, ovo je stravicno,zamislite kakav je to potencijalni klaster za koronu

Nle
Gost
Nle

Manji nego svadba i krijumcarenje u rozaje

Minja
Gost
Minja

E vala ako je tako neka bude tako,ako imate budala koje misle da mogu da pobijede crnogorsku poziciju izvedite ih da ih pohapse

Varja Budva
Gost
Varja Budva

Ovo pripremate teren za vec spremnu irganizaciju da zapocnete gradjanski rat. Jasno nam je da vam je propao pokusaj da ga zametnete 2016 u oktobru pa sad trazite nacin da vam ovaj put uspije. Zao mi je sto bi u tom slucaju ginula djeca onih koji su praznih dzepova za one kojima su puni bez obzira na kojoj su strani..… Više »

Unico
Gost
Unico

Sacuvaj me boze hrabrosti pedje bulatovica koji je 90ih kroz suze,drhteci molio narod da se razidje sa protesta kad je vidio da je zagustilo

Ana
Gost
Ana

Neka si nam to rekao , da ne idemo u BD za vikend. Neka sto nece od stranih, nego nece ni od nasih turista nista zaradit Budva.. Samo vi nastavite zezanciju dolje…

Joo
Gost
Joo

znaci po ovome se da zakljuciti da planiraju neku akciju slicnu onoj 2016e……drzavo u pamet se…..ovo su im zadnji trzaji i oni nemaju sta da izgube….a mi Crnogorci imamo…..njima nisu bitni nasi zivoti, to su dokazali onim sto su planirali 2016.e……Ali se iskreno nadam da vama jesu…….

marta
Gost
marta

Pa ocete li i djecu da nam zarazite koronom bestidnici jedni ! Dabogda vas sve pohapsili sto izadjete iz kuce u nedelju !!!!

CGCGCG
Gost
CGCGCG

A cudi me odakle oni znaju sta ce oni sami da urade ?????

Baraka
Gost
Baraka

“Ocekujemo da ce doci do eskalacije sikoba..” lijepo firmulisano za planirano nasilje, u teziji DFa…. Bitange

Planinka
Gost
Planinka

kuku ovi manijaci zele litiju u nedelju,pa imacemo 1000 zarazenih od korone

SN88
Gost
SN88

Samo da razjasnimo nesto… Litijasi, vise nego bilo ko, svih ovih godina, cuvaju rezim Mila Djukanovica. Najveci razlog zbog cega ne mijenjamo vlast je postojanje ove retrogradne ideologije u opoziciji. Napravili ste da muslimani iz svih etnickih grupacija moraju da biraju izmedju onih koji su ih klali u proslosti i lopova i tjerate da narod svjesno bira lopove jer su… Više »

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

👍👍👍👍👍👍👍 najbolji komentar!!!

Baš tako
Gost
Baš tako

Sn88: Tačno. Iz izbora u izbore, ne glasamo za Mila i družinu, nego protiv četnika. Pored SPC, df, Demonkrata i sličnih dušmana Crne Gore, DPS-u kampanje ništa ne treba. Samo pušte ove nesrećnike da po svojoj pameti rade i pričaju.

marius
Gost
marius

Koji je ovo put da ovi placko od Medojevica & company prizivaju gradjanski rat, a da za to ne odgovaraju. U ovoj frzavi nekima uzgleda moze bit sve, pa cak i da se igra zivotima gradjana CG. Dokle vise ?

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Kako ce bit hapsenja i suzavca u nedelju ,jedva cekam

Kaktus
Gost
Kaktus

Najezismo se od straha , a bjezi bulatovicu zivota ti

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Medojevicu najavi krstaski rat i pohod na jerusalim,realnije je to nego da ces nac budale da tebe brane

Leart
Gost
Leart

Rijec pedje bulatovica vrijedi koliko dinarska novcanica od jednog triliona dinara. Valjala je samo 90ih

Eki
Gost
Eki

Vi imate informaciju!?Sram vas bilo bre vas bezobrazluk nema granica custo trazite sukob i jos gradjanski rat!??More vas bre u tamnicu sve do jednog

Ivan
Gost
Ivan

Ekrem je malo nervozan.

Eki
Gost
Eki

Ma jok bre samo ti se cini

Ivan
Gost
Ivan

Sta bre imate info, pa vi ih pravite to znate iz prve ruke! Smecari jedni, izdajnici!

Komita
Gost
Komita

Shvata li vas iko vise za ozbiljno ? Kakav gradjanski rat bre ?

Zaba
Gost
Zaba

Fino bi bilo da podijelite kakav marifetluk ste sad smislili. Sumnjam da ce ici policija po kuca da sprovodi red i mir. Manjino..

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Kolko ima pedja bulatovic staza ? Ima li iza sebe vise poslanickih mandata ili izmisljenih gradjanskih ratova

Liberal
Gost
Liberal

A nemojte ratnici,morace NATO mirovnu misiju da salje da nas spasi od ove sile nebeske

Međed
Gost
Međed

Naravno da imate informacije jer će te vi biti glavni akteri.

roro
Gost
roro

Ali mali Melvudinom upravo renovura par kafića koje je kupio po Podgorici i primorju.Mora tajo da mu pomogne.Vele da takve poštene familije nema niđe?

Gost
Gost
Gost

I meni se javlja da će te 30 avgusta dragi df-ovci biti pregaženi na izborima

Xaxaxa
Gost
Xaxaxa

Evo ga opet hrabri Bulatović žedan crnogorske krvi.Poziva na nemire i građanski rat od kad se Crna Gora osamostalila,a kad zagusti prvi bježi

Sale
Gost
Sale

Informacija je iz prve ruke
Znate valjda ocete li praviti probleme ili ne
Ko ce znati ako necete vi

gagi
Gost
gagi

Bogami Bulatovicu,malo se pripazi za “izreceno”,zajedno sa Medojevicem i Kornjacom Milicem,ova vasa prica je direktni poziv na nemire i sukobe,no sto ce te vas “trojica”mislite li da ce te “biti zasticeni zajedno sa vasim porodicama”.Dosta je vise cetnicke demagogije “crna trojko”svima je trbuh mek”.A sto mislite da cemo i mi “sjedjeti skrstenih ruku”kojima je Crna Gora pri srcu i jedina… Više »

Botova mama
Gost
Botova mama

Obzirom da ste najavili eskalaciju…
Sad ima smisla “operacija žuči” u bg…
Vojvoda je specijalizirao “rezervne položaje”
Este li sigurni da ima dovoljno mjesta kod vučka?
Ima on dovoljno svojih (što bi reko kesić) podguznih muva

Daka
Gost
Daka

Kako bi malo da ratuju cetnici, no necete toga filma gledat. Ajte na kosovo pa tamo ratujte no nemate m…!

Bbbbe
Gost
Bbbbe

Peđa je bio obećao da će ići na Kosovo 1990.g. pa ga evo još u Crnu Goru😁

Oaza
Gost
Oaza

Postupci DF-a su za svaku osudu.

Sale
Gost
Sale

Izvini mitropolite,ne poznah te🤣🤣🤣

opozicijaMne
Gost
opozicijaMne

E pa pogresno ste informisani.

460
Gost
460

Hapsi tu bagru, vidite li što pričaju.

Masnica
Gost
Masnica

Ko moze vjerovati Frontovcima da mi je znati? Uvredama i klevetama se konstantno bave.

Sejo
Gost
Sejo

Medojevicu ne mijesaj se mnogo u tudje stvari.

Mirko
Gost
Mirko

Aj probajte 😉

dzonatan
Gost
dzonatan

Što ove pučiste ne pohapsite? Pritivaju gradjanski rat svako 5 dana .

Nikolas
Gost
Nikolas

Mjere se moraju postovati, ne znam u cemu je problem???

Bbbbe
Gost
Bbbbe

Problem je u glavama doktora, a kako da ne bude u glavi mašinskog inženjera.

dzonatan
Gost
dzonatan

eno pop reko da neće. znači df će napravit svoju “litiju”

Ovako je
Gost
Ovako je

Nema ta nepismena stoka informaciju, nego to sprema i organizuje.

LOMI
Gost
LOMI

Javno medo unaprijed poziva na sukobe..za usi ovu spodobu .u USA politicar javno da pozove na sukobe i priziva dugogodisnja robija .da mu je otac presjednik Tramp

Nenad
Gost
Nenad

Df treba da ide ispod cenzusa. Ne znam ko njih podrzava i njihovu politiku?!

Send this to a friend