Politika DEMOKRATE

DF je borbeno krilo DPS-a, slijedi im krivična prijava

Crna Gora se danas nalazi u krajnje nepovoljnom položaju. Smještena je između krimi-vlasti i gliser-opozicije. Pokazalo je to i današnje saopštenje Demokratskog fronta kojim su se, još jednom, primitivno, pećinski, obrušili na Demokratsku Crnu Goru, navode u partiji Alekse Bečića.

<<<Crnogorska i Demokrate bi kotorski scenario<<<

“Svjedočimo nezapamćenoj kampanji protiv Demokrata koju Front sprovodi u dogovoru sa DPS-om. Demokratski front ovoliko jadan, prizeman i mizeran nije bio još od onda kad je crkvi podmetao lažna pisma da bi blatio Bečića u Herceg Novom ili kada je fabrikovao aferu “magistarski rad” od koje sada bježe glavom bez obzira. Sreća pa je odavno njihova sklonost ka lažima, podmetanjima i uvredama pročitana od strane naroda, usljed čega će uskoro imati više članica koalicije nego članova, glasača i simpatizera. Na izdisaju su i oni i DPS. Kao što su istovremeno kročili na političku scenu, pošteno je što će skupa i otići”, kazale su Demokrate.

Prema njihovim riječima, DF je ona “jedina opozicija“ koja ulazi u odbor dok je u njemu samo DPS, a izlazi kad uđu opozicione partije.

“Njima je bitno samo da su nasamo sa DPS-om, jer jedino u takvoj atmosferi mogu da smišljaju nebuloze na račun Demokratske Crne Gore. Zbog njihovih posljednjih izmišljotina, laži, budalaština, falsifikata, obmana i kleveta slijedi im krivična prijava”, ističu Demokrate.

Kada je u pitanju finansijsko poslovanje, Demokrate poručuju da su najčistija partija na crnogorskoj političkoj sceni.

“Jedina smo partija u Crnoj Gori koja od svog osnivanja nije imala ni jedan cent gotovinskog poslovanja, što su potvrdili DRI i ASK u brojnim izvještajima i kontrolama gdje su pretresli svaki papir, nekad ostajući i po 40-ak dana. Nikada nas niko nije tužio, sve obaveze servisiramo uredno i imamo besprekorne finansije koje odlično vodi direktor Partije i Služba računovodstva. Pored toga, već pet godina ponavljamo stalno da ako dokažete da je bilo ko dao Demokratama jedan jedini cent, mimo zakona, odmah gasimo partiju. Međutim, ništa od toga naravno”, ističu u DF-u.

Finansija DF-a, dodaju, Crna Gora je najbolje mogla da vidi 2016.godine.

“Prostaci iz DF-aa, da je neko u našem poslovanju mogao naći išta nelegalno, makar čačkalicu, ne brinite, to bi već vaši sijamski blizanci iz DPS-a jedva dočekali da iznesu na vidjelo. Ali, ne mogu ni oni, ni vi, naći jer toga u Demokratama nema. Uzalud vam trud, svirači. Nećete nas, optužujući nas da radimo ono što je očito vaša specijalnost, uvući u svoj kal nezakonitog i ispod žita poslovanja. Vaše finansije je Crna Gora najbolje mogla da vidi 2016. godine. To je vidio svaki građanin Crne Gore, tako da kad vi pričate o “poštenju”, to djeljuje komično”, ističu Demokrate.

Kako su naglasili, građani su i DF i DPS pročitali.

“Zajedno ćete na smetlište političke istorije, pa ćete tamo imati dovoljno vremena da budete nasamo i da radite kao jedna partija, što ste oduvijek željeli, a posljednjih dana vam se i ostvaruje: većina građana u Crnoj Gori ne pravi razliku između vas i DPS-a, većini je to jedna te ista partija. Vi ste borbeno krilo DPS-a, njihova gerila, i ne možete potonuti jedni bez drugih. A taj dan je bliži nego što mislite”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Ma je li moguće da je DF ovako kriminalizovana politička grupacija sa sve peračima para a da su kristalno čiste i bezgrešne MR Aljeksine Demokrate u koaliciji sa njima. Skim si takav si poslovica stara kaže je li dobri njihov MR Aljeksa Bečiću….

Namics
Gost
Namics

I Demokrate učestvovale u pranju para preko ovih lažnih papira, a izigravaju poštenje. Prevara.

Fileopg
Gost
Fileopg

Specijalno napravljena govornica, kako ne bi mora poturati podest, da izgleda višlja ova ljudska gromada u dječjem odijelcetu.

Nagib
Gost
Nagib

Izvlacite lovu na fals fakture..

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Kako iskopase u citavu Zetu dvije ,,ljudske gromade,, Becica i Knezevica nije mi jasno.Samo prave nekom sa strane uslugu da dokrajci Zecane.

Jovan
Gost
Jovan

Ako se sad ovoliko svađaju, šta bi tek radili kad bi stvarno došli na vlast. ..
Tragikomično je da sjede, ne rade ništa i svađaju se

Da se podsjetim
Gost
Da se podsjetim

Bečić: Ko napada kolege iz opozicije, radi za Mila

Lola
Gost
Lola

u pokušajima da ponize političke protivnike, zapravo ponižavaju i omalovažaju sebe

Jaoj
Gost
Jaoj

Kako se uličarskim rečnikom “časte”

Fileopg
Gost
Fileopg

Mr Aljeksa Bečić riješio da iscijedi DF ka što je uradio sa nesretnim SNPom i DEMOSOM pa da se malo posprdne sa njima, ali avaj Ne da se tako lako DF a i SNP se malo osvježio pa odma Demokrate roknuše za 7%>

IVAN
Gost
IVAN

placen je on za to

Mojsije
Gost
Mojsije

Mlati Becoc i dizs sizs prasinu.Veceg manipulatora i cinika tesko je naci .Ali sve se na kraju sumira sto je ko uradio i koliko to vrijedi.

Kamelija
Gost
Kamelija

Sa centralnim nastupom Becić pokušava da napravi neku harizmu koju nema ni u tragovima, jos kad podigne glas i zakopča dugme na ono malo odijelce.. mislim presmijesno.. sve je bez veze..

marius
Gost
marius

Ovom prepucavanje izmedju Demokrata i DF kraj se ne nazire. S toga predlažem da se u Zeti nadje jedna adekvatna livada na kojoj bi se održa”dvoboj”s pupunima izmedju ove dvije partije, pa ko utekne, oni je drugi pobjednik.

Peki
Gost
Peki

Jokovicu preuzmi kormilo,ceraj ove lazove

Send this to a friend