Politika

DF: Marko Carević postao noćna mora DPS-u

Partijska piskarala DPS ovih dana pokazuju ogromnu dozu arogancije i manjak stida. Doduše pokazuju i da ih je strah od samo jednog čovjeka kojeg pokušavaju diskreditovati na sve načine – Marka Bata Carevića nazivajući ga ”Njegoš iz Budve”, poručuju iz budvanskog DF-a.

Kako tvrde u lokalnom DF-u, partijska piskarala misle da se zamjenom teza preko noći može zaboraviti njihov stranački ideolog sa nadimkom ”Filozof iz Grblja” koji se nalazi u Beogradu i trenutno je nedostupan organima gonjenja koje kontroliše takođe partijska batina DPS.

“U državi koju ste beatifikovali, postoji samo jedan fašizam – vaš. I šta god uradili vi to ne možete zamaskirati. Fašizam je kada proganjate i hapsite političke neistomišljenike, kada se partija poistovjeti sa državom, kada pendrecima i dugim cijevima disciplinujete građane, bagerima idete na crkve i manastire, kada u mrklom mraku pod policijskom opasdom i okupacijom usvajate protivustavni zakon kojim rušite Srpsku Pravoslavnu Crkvu i kada političkom korupcijom prekrajate izbornu volju”, tvrde u budvanskom Demokratskom frontu.

 

Za razliku od vas, koji se koristite istorijskim falsifikatima, mi se ponosimo Njegošem – i ako mislite da nekoga možete uvrijediti poređenjem sa najslavnijim misliocem kojeg je Crna Gora imala – onda to više govori o vama, vašem nedoraslom poimanju istorije i Crne Gore, poručuje DF lokalnom DPS-u.

DF-u je drago da je, kako kažu,  Marko Carević postao noćna mora DPS-u.

” Jer ni jedno saopštenje u posljednjih sedam dana ne možete sročiti a da ga ne spomenete, i obećavamo potrudićemo se da tako i ostane. I naravno da ćemo kao slobodni građani prisustvovati svakoj litiji koju organizuje naša Srpska Pravoslavna Crkva. Naglašavamo ovo slobodni, jer je to pojam koji vi okovani retrogradnom sviješću i mračni koliko ljudska duša može biti, uvaljani u blato politike koja u kontinuitetu 30 godina razara biće Crne Gore, teško možete razumjeti”, poručuje DF.

Imaju još jednu poruku za DPS.

” Umjesto da se bavite litijama – bavite se onim za šta članove vaše stranke, a koji sjede u Vladi Crne Gore, građani plaćaju – ekonomskim kolapsom do kojeg ste nas doveli pljačkaškim privatizacijama, promašenim investicijama, kineskim kreditima i opštim lopovlukom po kojem ste prepoznati. I da zaključimo, čega se pristojan svijet stidi – time se DPS ponosi”, zaključuju u DF-u.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zevs
Gost
Zevs

Sad cemo ga ispratit i nadam se poslat u zatvor za uzurpaciju drzavne svojine.pa ce kamiondzija da svira klavir tamo dje treba

Velimir
Gost
Velimir

Uskoro ce Marko Carevic biti nocna Mora samom sebi,kad pocne da gubi oteto I Spuza da se lati!

Davor
Gost
Davor

Kad ce se pristupiti primjeni zakona i uzurpatora procesuirati? A s njim i one koji su mu omogucili da bespravno zauzme desetine hiljada kvadrata tudjeg zemljista? Ima li zakona u ovoj crnoj rupi?

Maxim.
Gost
Maxim.

O Batu Carevicu najbolje možete saznati ko je i kakav je od Grbljana. Pitajte njih i sve je jasno.

MIRKO
Gost
MIRKO

Primorje su ojadili domoljubi 4 nahije izuzecu Rijecku i Crmnicku jer su casni Srbi ovi iz Katuna ne slijezite put nase obale na Brajice carinska kontrola

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ne lupetajte časti vi. milioner je postao jer je sarađivao sa tim filozofom. mrzim što nas političari smatraju bravima. primjenjuju neke propagandne metode koje mogu da prođu u americi, rusiji, brazilu .. ovo je država đe svako svakoga zna maltene, tako da batalite patetiku. dvije stvari se tvrde: 1. ogroman novac može se napraviti, i poslovi se dobijati samo ako… Više »

Nikopolje
Gost
Nikopolje

U ove gluposti vise ni grbljani ne vjeruju

Lana
Gost
Lana

Bato je vrijedan covjek ali primitivan i neobrazovan. Kao primitivac nema “sirok objektiv” vec sve posmatra kroz svoju suzenu prizmu i silom i nametanjem misli da mogu da se rijese stvari. Moj predsjednik – jer sam Budvanka, nije, jer se ja ovakvih stidim… moze biti vidja samo losijim od sebe , boljim nikako. A ovih drugih je vise.

A??
Gost
A??

Ko je čovjek?

Eki
Gost
Eki

Sta li ovaj carevic misli,kada gleda sebe,u ogledalo.

Buto Maniti
Gost
Buto Maniti

Carevic je odlicje i putokaz da sve stoje casno i posteno unistit treba,ako iko za ovog covjeka ima sta lose da kaze nekga je sram i stid za navijek vjekova

Joo
Gost
Joo

Carevicu ti li si……

Haris
Gost
Haris

Koliko je zemlje devastiro i nelegalni gradio, koliko sam sebi tendera namjestio, koliko koverti uzeo, procenata, ugradnje,… a tek kako se zavario za fotelju, sve u svemu jadno.

Primorac
Gost
Primorac

pitaj mu rodbinu o poštenju njegovom.

Vojo
Gost
Vojo

Buto neka vrati on ono drzavno imanje sto je oteo pa neka litija kolko oce no bi on da rusi drzavu da mu ne bi to sto je oteo ostalo.E pa nece moci

Vojo
Gost
Vojo

Buto po miliona kvadrata je oteo covjece isi Marovic

Buto Maniti
Gost
Buto Maniti

Koje je to imanje oteo ? Ono te nijeste mogli nac u katastar Crne Gore paje casno i posteno donio sve jos iz Austrougarskog katastra jer do 1918 Budva i nije bila u sastav Crne Gore.Jadno je tuzno i bijedno s kakvom manipulacijom se sluzite a kako i necete kad Bog i Grijeh za vas ne postoje.

Vojo
Gost
Vojo

Buto nema on dokaza da je to njegovo da ima neka mu je srecno no nema pośedovni list da je njegovo zato neka to lagano vrat drzavi isto ka sto ce mo mi vratiti CRNOGORSKU CRKVU imamo sve papire

Ispravka
Gost
Ispravka

Bruko: Nijesi reka amin.

Libero7
Gost
Libero7

Sami sto je uzeo 2 miliona od posla koji je sam sebi dodjelivao ima da ide u spuz

Primorac
Gost
Primorac

mislim da mu je put zacrtan put spuža.ono što se pričalo u vezi FK Grbalj je za osudu a možda i za spuž

Send this to a friend