Politika

DF ne bojkotuje izbore, sve srpske organizacije na jednoj listi

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić predstavio je na video konferenciji sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem plan koji predviđa zajedničku listu svih srpskih organizacija na predstojećim parlamentarnim izborima, saznaje Pobjeda.

Više izvora Pobjede saopštilo je da je tim stavom Mandić odbacio ideje dijela opozicije o bojkotu svih izbora i institucija kao i inicijativu o odgađanju izbora za narednu godinu.

“Veoma je važno da ne dođe do bojkota izbora, jer bi DPS instalisao svoje prosrpske partije koje bi dobile glasove srpskog naroda u Crnoj Gori”, saopštio je izvor Pobjede iz vrha prosrpskih stranaka.

Mandićev plan, prema saznanjima Pobjede, podrazumijeva korišćenje litija kao najvažnije političke platforme za predizbornu kampanju.

“Litije su ključna politička platforma buduće koalicije svih srpskih organizacija”, saopštio je izvor Pobjede.

Mandić je, kako je zvanično saopšteno iz Nove srpske demokratije, nakon video sastanka sa Aleksandrom Vučićem, osim jedinstvenog nastupa svih srpskih organizacija, najavio i ekonomski plan za izbore koji predviđa čvrsto ekonomsko vezivanje za Srbiju.

“Srpske organizacije su jedinstvene, zajednički ćemo pobijediti na narednim izborima”, rekao je Mandić na video sastanku sa Vučićem, a objavila Nova srpska demokratija.

Izvori Pobjede ukazuju da Mandićev stav suštinski znači i odbacivanje plana Demokrata koji uključuje pet tačaka: bojkot parlamenta, bojkot izbora, definisanje minimalnih izbornih uslova, međusobno nenapadanje opozicije, kao i sinhronizovano djelovanje.

“Iz prosrpskih političkih partija nijesu zainteresovani ni za priču o odgađanju izbora koju je do skora forsirala Ura, jer za tu priču nema bilo kakvih osnova. Osim toga, postoje nagovještaji da su odustali od te priče”, rekao je izvor.

Prema nezvaničnim informacijama Pobjede, Mandićev stav o zajedničkom nastupu svih srpskih organizacija uključuje listu pod nazivom “za odbranu svetinja“ koji bi osim stranaka uključivao i srpske intelektualce i predstavnike institucija kulture.

Mandić je istakao, kako se navodi u saopštenju, da će nakon promjene vlasti na sljedećim izborima biti pokrenut veliki ekonomski ciklus, da se planira čitav niz akcija vezano za Luku Bar i rekonstrukciju željezničke infrastrukture na potezu od Bara do Beograda.

“I da se dovrši izgradnja započetog auto-puta tako što se on neće završiti u nekoj njivi u Boljarima, već će spajati Jadransko more sa Beogradom i Budimpeštom”, kazao je Mandić.

On je, takođe, kazao da će „nova vlast graditi hidroelektranu “Komarnica” i “Buk Bijela”, ističući da EPCG nema većeg “strateškog partnera od Srbije, koja diktira ekonomski tempo regiona i u drugim oblastima”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gagi
Gost
gagi

Snila BABA sto joj milo bilo.Pusti NOSTALGICARI za zalosnom Srbijom.E malo MORGREN gosn cetnik Mandic.A litije,e tu ste ga tek “ispusili”.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Crnogorac koji reče da nije Srbin,mora ić na poligraf

Wilkins
Gost
Wilkins

Srbin koji reče da nema crnogorske korijene, mora ić na poligraf.

Marko
Gost
Marko

Litije ce im biti najjaca politicka platforma?? Na kojim li su ovi drogama?

Dejan tkivo
Gost
Dejan tkivo

Manda nisi trebo.

adut
Gost
adut

samo se vi povezujte slobodno – ukidaju se dvojna državljanstva pa čemo se ovamo viđeti za sve, a svi se znamo, itekako.

Jasarko
Gost
Jasarko

Ona su ukinuta odavno

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Priznao je sve što se znalo. Prvo, da građanske prosrpska stranke nisu građanske već srpske drugo, litije su politički organizovane a ne verski obredi za zaštitu svetinja i treće, SPC u Crnoj Gori je politička stranka koja se bori za interese druge države.
U pamet se Crnogorci!!!

MJ-20
Gost
MJ-20

DF = Lažna opozicija a u stvari desna ruka Mila Đ.. Oni i Vučić pomažu Milu, a i Milo Vučiću. Svima odgovara status quo, svima sem građanima.

mrkela
Gost
mrkela

Srbi u Hrvatskoj uživaju a zavide im Srbi iz Srbije !

ctcg
Gost
ctcg

A posle izbora ce da se pravdaju kako su pokradeni. Nikako da shvate da sa takvom politikom imaju sve manje i manje pristalica

Pravda
Gost
Pravda

Sva sreća te nema više kasarni JNA da pokupite tenkove i ” branite ” … !
Ovakva kampanja je dno dna .
Srećno vam bilo … naravno u našoj slobodnoj, demokratskoj, modernoj i nezavisnoj Crnoj Gori.

elektra
Gost
elektra

a zašto CDM daje ovoliko prostora DF i SPC

ispada da nema o čemu da se piše u Crnj Gori osim o njima?

Cirro
Gost
Cirro

Litije kljucna platforma i cvrsto ekonomsko vezivanje za Srbiju….Imas li stida,nesrecnice…

Emil
Gost
Emil

E,blago ti u pamet….

Dejan tkivo
Gost
Dejan tkivo

Nemoj da mi priđe koji mutavi što nije osnovnu školu završio neka ide sa svojim društvom.

Wilkins
Gost
Wilkins

Politički subjekt, kakav je da je, a znamo kakav je, dogovara plan o izlasku na parlamentarne izbore u svojoj državi, sa predsjednikom strane države. To je u redu, izdaja je je uvijek imala svoje ime, ali što Vučko non-stop pjeni kako se ne miješa u unutrašnje stvari CG, to je smiješna rabota. Ali znamo se dobro… a to je najvažnije.

Tamara
Gost
Tamara

Df je poceo kao 2016. godine sa protestima i svojim huliganima koje dovede da prave haos na istima, samo sto su im sad litije sluze kao protesti.

Sasa
Gost
Sasa

Preko litija do glasova pa to nema nidje samo kod DF i Mandica.

Piksi
Gost
Piksi

E taman podjite sa Mandicem, on ce bas dobro da vas zastupa.A narocito iz Spuza jer ce mu tamo biti izborni stab.

Nezaposlen.
Gost
Nezaposlen.

Glasacu onoga ko bude u program imao sledece:Otvaranje radnih mjesta I zaposljavanje ,ali NE PARTIJSKO.preispitivanje PORIJEKLA imovine I zakon o lustraciji.

Cicko
Gost
Cicko

Radio je Vucic izborne kampanje za Seselja po Crnoj Gori. Nikada cenzus nije presao. Zna Crna Gora ko je Vucic, ali Vucic jos nije svijestan snage Crnogorske.

Gojko
Gost
Gojko

Pa kako ocekujete da dobijete izbore? Zar mislite da ce 50 posto crne gore koji kazu da su crnogorci glasati za srpske organizacije? Nikad nisam glasao DPS, ali sad ocu samo da bi vas sto manje bilo DF-a i slicnih…

Detlic
Gost
Detlic

Frontovci su odavno propali.Sta oni imaju kome da pricaju?

Nikola
Gost
Nikola

A u cemu je razlika izmjedju Mandic I DPSa?Zar nisu zajedno?

broj 1
Gost
broj 1

kad izgube lamentirace da izbori nisu bili regularni i da su pokradeni a pristalli su da ucestvuju u izbornom procesu koji po njima nije posten

mrkela
Gost
mrkela

Srbi u Crnoj Gori uživaju u odnosu na Srbe u Srbiji !

Covece
Gost
Covece

Da bre … Svi preduzetnici u dobili po 800 e , svi gradjani po 100e , svi penzioneri na 100e jos 50 e . Bespovratna sredstva za preduzeca i plate za radnike od drzave . Srbija je daleko , daleko ozbiljnija drzava od Crne Gore kako god da okrenete , kulturno , ekonomski , civilni sektor , privredni sektor ,… Više »

mrkela
Gost
mrkela

Vi će te nam poći tamo kada je tamo bolje ,mi vas nećemo moći zaustaviti ! Tamo opozicija plače obraza ne suši ! Mene ih je žao pa neće moći doći u sezonu da zarade za hleb ni kod nas ni kod hrvata .

Posrbica CG
Gost
Posrbica CG

Bolje Milo u CG no Fukare bg pasaluka
Milo glasam vas po prvi put naravno familijarno.

mrkela
Gost
mrkela

Konačno miting Srba i da se vidi da ih ima 5 % . Do sada je bila igra na nezadovoljstvo naroda i držte lopova . Srbi će u Crnoj Gori vazda živjeti bolje nego u Srbiji !

Covece
Gost
Covece

Da bre … Svi preduzetnici u dobili po 800 e , svi gradjani po 100e , svi penzioneri na 100e jos 50 e . Bespovratna sredstva za preduzeca i plate za radnike od drzave . Srbija je daleko , daleko ozbiljnija drzava od Crne Gore kako god da okrenete , kulturno , ekonomski , civilni sektor , privredni sektor ,… Više »

Fridom
Gost
Fridom

Kako mislite to da uradite gospodo iz Df. Vas je 38 % I imate bolesnu ambiciju da upravljate drzavom I vecinskim I manjinskim narodima. Pored vase politike koja svadja,napada i razara CG.Vi stvarno mislite da je narod blesav. Shvatite, samo gradjanska opcija kao sto je Lscg I Sdp mogu nesto uraditi za CG.

Dejan tkivo
Gost
Dejan tkivo

Nekome su u interes nemiri očigledno oni su u parlament svi zajedno čuvajte mir ko boga vas molim.

nebitno
Gost
nebitno

pita li se Medo ista haha

Direktoreee
Gost
Direktoreee

Blizak rodjak iz ministarstva mi je rekao,u oktobru kad budu izbori,bolje da se makne nedje par dana,jer ce biti haos…Milo gubi sto posto,ali nece on i tajkuni dozvoliti da ga maknu…bice vatreno

Sanja
Gost
Sanja

da li sam vjeruješ u to što si napisao, tebi se neko povjerio. Kakva glupost!!!!

adut
Gost
adut

Direktoreee. Ču li ti juče što je Milo rekao i kako je reagovao narod? Ako si čuo, treba i da upamtiš – Crna Gora POBJEĐUJE. I TAČKA.

adut
Gost
adut

Direktoreee, neka Medo, vidi ti da nema đe koja sličica, valjaće ti opet

maskare
Gost
maskare

Mandić je ofiran, i ta će ideja tek naškoditi samim Srbima.

zeko
Gost
zeko

Sto me slatko nasmijase mandicevi planovi hahaha,jos momenat spajanje Beograda i Jadranskog mora hhahahahaha

cirkus
Gost
cirkus

Ovim su jos jednom pokazali zasto nikad nece doci na vlast!

zoo vrt
Gost
zoo vrt

Ova ideja za naziv “za odbranu svetinja” moze samo kod primitivaca da upali,jer drzavom nece upravljati svestenice,vec ljudi iz struke koji trebaju da se razumiju u komplet vodjenje drzave!

gligorije
Gost
gligorije

Extra planovi-da pobijedi DPS i CG!!!

djoksi
Gost
djoksi

Nikad ovi primitivci pobijedit nece

Lav
Gost
Lav

Svi neprijatelji Crne Gore će protiv nje da se udruže, ali mi možemo i hoćemo avojim glasovima od njih da je odbranimo.

sundjer bob
Gost
sundjer bob

Ove srpske stranke i njihovi planovi su mi presmijesni,a i krajnje neozbiljni.Predstavlse Srbiju ka da je Kina ,a oni gori od nas 100x

ccccccc
Gost
ccccccc

Konačno su maske pale o građanskim partijama u Crnoj Gori…..Nema građanskog df-a samo srbi, isto važi i za snp, demokrate, demos, ucg, itd. Konačno priznanje ! da su litije politički skupovi a ne odbrana svetinja a spc politička a ne vjerska organizacija u Crnoj Gori.

astro
Gost
astro

E ako su im litije jedini nacin da se plasiraju na izbore….

jadran
Gost
jadran

“Litije su kljucna politicka platforma buduce koalicije” Sta jos nije jasno u vezi litija!?

Goran
Gost
Goran

Zašto ovaj čovjek još uvjek aktivno djeluje protiv države u kojoj je osijedio?
Prvo na robiju zbog više djela koje je uradio pa onda može ponovo ispočetka

jadran
Gost
jadran

“Mandicev plan:koriscenje litija kao najvazniju politicku platformu za predizbornu KAMPANJU! Jel sad jasno cemu sluze LITIJE

jadran
Gost
jadran

“Litije su kljucna politicka platforma buduce koalicije”! Sta jos nije jasno u vezi litija!?

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Cudi me da mu nije predlozio da Vucic osnuje partiju u CG…pa da se jednom muski umijesa u Cg…e cirkusa…

Tetrijeb
Gost
Tetrijeb

Oni su bruka za politiku bas ce neko da im pruzi podrsku

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

znaci jedino resenje za spas crne gore je sdp koji je najpostenija crnogorska stranka da se izvrsi pritisak na dps da ociste nesposobne neradnike i lopove ….a ovo nacionalisticko grupisanje oko df je sigurni krah pola poslanika ce da izgube

krsto
Gost
krsto

Odlicno, samo pokazujete ovome narodu koja vam je ideologija i koji je njen konacni cilj. Stavite se taman svi na jednu stranu da narod ne mora previse da misli za koga da glasa. Neka opet bude pitanje na glasackim listicima “jeste li da Crna Gora bude nezavisna drzava?”. E onda cemo opet da vam kazemo DA jednom za sva vremena… Više »

Akdl
Gost
Akdl

Od onoga svi srbi u jednu državu stigoše do svi srbi na jedan list papira.

Cule
Gost
Cule

Ti da vodis drzavu? Ti koji si pokusao sa srbima da sprovedes drzavni udar na dan izbora, ti koji si ratovao po Bosni, ti koji siris nacionalizam po Crnoj Gori, ti koji pozivas na ratno stanje, ti koji drzavu Crnu Goru ne priznajes……. ti nikada neces biti vladar Crne Gore!!!!

Gospodja Franca
Gost
Gospodja Franca

Trebali ste i Amfija ubaciti sa vama u partiju 😂

Kole
Gost
Kole

Na ove izbore ako budete u parlamentu imali barem 5 poslanika bice vam zlatno kakvu crnu politiku vodite….

Joo
Gost
Joo

I konacno potvrdili…..litije su njihova kljucna politicka platforma……

Momo
Gost
Momo

Jaoo kad se sjetim kad su Mandic i Knezevic unosili badnjake u predsjednistvo Srbije a Vucic ponosno ide za njima 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Sony
Gost
Sony

Sve vi radite jer vam diktira Vučić davno ste se provalili

Danko
Gost
Danko

Vi nikada ne mozete biti vlast u drzavi u kojoj je vise vjera i nacija, nikada na vlast ne mogu da dodju oni koji pozivaju ratne drugove da krenu na sve one koji nijesu srbi!!!!

vitamin C
Gost
vitamin C

“predstavio plan” sa stranom zemljom??? Ima li ko da mu danas nije jasno da se Srbija OTVORENO MIJEŠA u unutrašnje stvari Crnr Gore, i ima li ko da mu nije jasno ko rastura i prodaje Crnu Goru???
Tek su sa tim planom PROPALI, zauvijek, nadamo se!!!

Zvezdasica
Gost
Zvezdasica

Mandić se baš nada pobjedi posle svega sto je uradio protiv ove drzave

Sandro
Gost
Sandro

Dje ste junaci? Osim sto napadate Crnu Goru kako bi skrenuli narodu paznju s Kosova, pametnije bi vam bilo time da se pozabavite nego sto manipulisete vjernim narodom…

Maki
Gost
Maki

Dace bog da se vlast promjeni …..da nam bolje krene….zivjela Crna Gora!

Djekna
Gost
Djekna

Čudo će da naprave eto

Brassel
Gost
Brassel

Srecno Mandicu! 100% dobijate ti i ekipa! Aj podnesi ostavku ako ne dobijete, kladi se sa DPS-om u podnosenje ostavke 😂

Dusan
Gost
Dusan

Ma kakvi vi i izbori kad vi na izborima nemate sta narodu da ponudite osim protesta i nacionalizma, svaki posteni i casni srbin se stidi DF-a i tebe Mandicu!

Vuk
Gost
Vuk

Na kraju ce Vucic da im odredjuje sta ce da rade u Crnoj Gori je li moguce? Mandicu pakuj se i podji kod njega pa tamo srbujte!

Goran
Gost
Goran

“Litije su ključna politička platforma buduće koalicije svih srpskih organizacija” procitajte ovo svi vi koji ste i pomislili da litije “brane” svetinje.

Stevo
Gost
Stevo

Mandica ukucani glasati nece, zgadio se i bogu i ljudima! Glaso sam df,ali sam vidio ko su i sta su ubuduce samo DPS

Panda
Gost
Panda

Auto-put ce se završiti ubrzo.Izgleda da bi opozicija najvise voljela da sve ide naopacke.

hans
Gost
hans

E sad kad su udruženi ladno mogu do 15% biračkog tijela.

Oaza
Gost
Oaza

Aj Mandicu malo se isključi dosadio si svaki dan sa tvojim glupim komentarima.

opozicijaMne
Gost
opozicijaMne

Sto se zanosite da cete pobijediti?

Masnica
Gost
Masnica

Mandic ocigledno voli da zivi u nekim iluzijama.

Sejo
Gost
Sejo

Samo ti sanjaj Mandicu da ce doci do promjene vlasti.

Nikolas
Gost
Nikolas

Samo neka sastanči Mandić sa Vučićem. Oni su ljudi koji samo pričaju neistine.

General Diaz
Gost
General Diaz

Nijesam imao u planu a evo cu marati glasati dps

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Ovo je dobro da se cetnicima pokaze dje im je mjesto

Zeleni
Gost
Zeleni

Uaa! Nećemo dati ponovno zaustavljanje i potapanje naših rijeka i uništavanje prirode!

Jug katunske
Gost
Jug katunske

Mandicu lako ces prebrojati svoje glasove..Ni trecina srba te glasati nece jer te ne mogu na oci vidjet ni oni..

PetarPan
Gost
PetarPan

Ovaj Mandic kad nema sta da kaze ide kod Vucica po savjete. E pa ovo je smijesno.

Lavica
Gost
Lavica

Nova vlast, a koja nova vlast, hahaha ne zasmijavajte nas..

Baranin CG
Gost
Baranin CG

Ko hoće da vidi i otvori oči sve mu je jasno. Sve prosrpske stranke na jednu listu je nemoguće kao ni procrnogorske. Slika je jasna DPS će bit glavni igrač u svemu i osvojit će 30 do 35 mjesta samostalno. Procrnogorske stranke 10 do 12 mjesta i nacionalne stranke 5 do 6 mjesta. Oko DF- a se može okupit većina… Više »

Nikolina
Gost
Nikolina

Dzabe se trudis Mandicu, jedino u cemu mozes da manipulises gradjanima je da crtaju srpske zastave po Zagoricu i okolini, nizasta nisi sem za zatvor, i ti mi sad sa tako plitkim mozgom pametujes..

Slavko
Gost
Slavko

Snila baba što joj milo bilo

Makica
Gost
Makica

Vidjela sam kako se Srbija odnosi prema Crnoj Gori, kao da nismo nezavisna drzava, stopirala nam je cak i respiratore a ne sto drugo, i kakvu pomoc bi mi imali od nje, kakvu buducnost? Samo puko nazadovanje

Dobrojutro
Gost
Dobrojutro

Hoće li sad Mandić i Bečić zajedno? Hoće li onaj Kolić sa četničkim vojvodom u kolo?

Lazar
Gost
Lazar

Koje je zastiđe ovaj tužni skup..

Krsto
Gost
Krsto

“Litije su ključna politička platforma buduće koalicije svih srpskih organizacija”.. A dje je ono da vi setate samo da bi “povratili” crkvu, zbog vjere, zbog gradjana, zbog Crne Gore.. Pih srpski sramnici, lazovi

katunjanin
Gost
katunjanin

Ako izgube na sledecim izborima zamolio bih lidere DF da se i oni izgube iz javnog zivota Crne Gore…Da nas ne brukaju ljubeci Vuciceve papuce…Oni su bruka i sramota svakog i Srbina i Crnogorca…

PATIZANSKI PUT
Gost
PATIZANSKI PUT

JELI SADA JASNO OVM NARODU ZASTO SE ORGANIZUJU LITIJE! NE ZBOG CRKVE,NEGO ZBOG NAKARADNE POLITIKE! U’PAMET SE NARODE ,SVOGA POSLA, POSLE IZBORA NECE IM PADAT NA’PAMET NA VAS!DF-TAMNA PROSLOST …………..

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Bjese li ovo onaj Vucic sto rece da kad je sazna sto se spremalo da se najezio kakvo je krvoprolice trebalo da se desi sa tobom na celu. E ja neznam jo koga ovdje pravi idiotom. E vojvodo dok si ti na celo opozicije Milo ce vladat i dobijat izbore bez problema. A kad prodju izbori e onda ce bit… Više »

mrkela
Gost
mrkela

Crna Gora je uz Mila , nikada kao sada jer mora sačuvati Državu da mu je palikuće ne zapale .

mrkela
Gost
mrkela

Organizujte miting srba pa će te vidjeti da vas nema ni 5 % Sada bi ste od amfija da pokradete litijaše a on vas je ćerao kao đavole od krsta da što ne progovorite jer će se litijaši razbježati .

ne pitaj
Gost
ne pitaj

Ako jedan Mandic poziva na rat iz skupstine, a onda vidis da dobija ovako instrukcije od Vucica. Zar to ne znaci da Vucic odnosno zvanicna Srbija zeli rat u CG. Srbija ili neka se ogradi od Mandica ili mora prihvatiti da je objavila rat CG. Ako zele da podrze neku normalnu partiju koja radi za dobrobit Srba u CG onda… Više »

Ranko
Gost
Ranko

Da vas ima jos 1000 stranaka dzaba vam je 😂😂😂

amo
Gost
amo

Ovo nemanidje u svijet da ljudi koji su pravosnazno osudjeni na kazne zatvora zbog pokusaja drzavnog udara sjede u skupstini-primaju platu od drzave CG i jos i dalje pokusavaju srusiti istu.Neka idu kod Vucka pa da vidimo sta ce tamo dobiti i raditi.

Marta
Gost
Marta

Opoziciji je lider Vučić i igraju onako kako im on svira iz Beograda

Ilija
Gost
Ilija

Samo zamisljam da oni dodju na vlast na drzavnom nivou, imali bi isti cirkus kao u Budvu

Rada
Gost
Rada

Ma šta će više ovaj Mandić, ide po sistemu na sve ili ništa i na sve je spreman samo da dodje do vlasti

Antoan
Gost
Antoan

Mozemo da se ujedinimo svi mi Srbi, ali ne na celu kolone da budu ovi lideri nego neki novi

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Vidjeli smo kako ambasador Božović obilazi prosrpske partije i pokušava da pravi koaliciju prvo bio u SNP, pa u Demokrate i sad će u Front

amo
Gost
amo

Ovo nema nidje u svijet da ljudi koji su osudjeni na kazne zatvora za pokusaj drzavnog udara sjede u skupstini i jos pozivaju na sukobe i rusenje drzave i preko toga primaju plate.Stvarno za rubriku vjerovali ili ne.

Pollo
Gost
Pollo

Njima je glavni ideolog Aleksandar Vučić, on i pokusava da ih ujedini

cici
Gost
cici

Ooo sve se u krug vrte…em sto rade protiv drzave em nemaju kapaciteta da je vode..em je ne priznaju..najbolje da dobiju izbore i da budemo privezak srbije i postujemo njene interese i spoljnu politiku..nidje veze. CG ima svoje definisan put ibda nema ovakvih predstavnika srba odnosi sa srbijom bi bili vise nego korektni.

Nino
Gost
Nino

Mandic bi radio isto sto i Dps sada.Pravio elektrane,dovrsio auto-put,samo sto bi Vucicu ispunio zelju,pa ih direktno povezao sa Jadranskim morem,jer im je to nezalijevena rana. Mi smo se izborili,davno za suverenu Crnu Goru,tako ce i ostati!

Komunista
Gost
Komunista

Sve da sam Crnogorac koji smatra da je Srbin, ogavan bi mi bio ovaj podanički, beskičmeni odnos Mandića i mandićevaca prema beogradskom režimu na čelu sa ovim nervnim bolesnikom. Čovjek se ubi nudeći se da bude potrčko Vučiću, a ovamo izigrava nekog lidera. Dajte malo samopoštovanja makar…

Paki
Gost
Paki

Super!!! Konacno da se prebrojimo kolko koga ima!

Miloš
Gost
Miloš

Odlično, napokon pametan potez. Neka se formira ta srpska partija. Ovako kako je do sada bilo glumili su neku polugrađansku stranku, dosta je ljudi bilo time zavedeno, posebno nazivima Demokratski Front, Demokrate, Demokratska Stranka. Bolje da bude jedna nacionalna i ko želi da glasa za nju neka glasa. Ostali koji su za građansku tip države i oni koji ne žele… Više »

Marko
Gost
Marko

Pa zar nijeste rekli da litije nijesu politicki skupovi? Hahaha

Milun
Gost
Milun

Zamislite drzavu da ovaj dodje na vlast.On sam sa sobom ne moze da upravlja. Srpski sluga.hahaha

Rajko
Gost
Rajko

Jadransko more pripada Crnoj Gori,tako ce i ostate.Paradajz turiste iz Srbije,smo odavno iztrijebili sa plaza.Nase plaze, hoteli sada mogu da stanu rame uz rame bilo kojeg primorskog grada na svijetu.

Dok ne popadamo
Gost
Dok ne popadamo

Pa ko moze glasati za ljude koji pozivaju na rat?
Milije nam je da glasamo DPS nego ratujemo ipak

Sanja
Gost
Sanja

Jasno i glasno, izdajnik u saradnji sa drugom državom pokušava da uništi državu i pripoji je drugoj. Bravo, ako ima budala neka glasaju za to.
A AV umjesto da se bavi Kosovom , bavi se rušenjem CG

Iva
Gost
Iva

Ovo Vucica najvise zanima Jadransko more,jer ga nikako ne mogu prezaliti,pa ce Mandic da ih direktno poveze…..hahahhaa…samo vi mastajte.E viva Montenegro!

Atos
Gost
Atos

Potpuno ispravno

Miki
Gost
Miki

Oće li nekad ovi gubitnici preuzeti odgovornost i odreći se plata ako izgube izbore, kao što ih vazda izgube?
Dje je sporazum za budućnost – pred 20000 ljudi potpisan, s pesnicom visoko dignutom?

Iva
Gost
Iva

Zgrozena sam,postupcima ovog Mandica! I sve da naprave listu svih srpshih organizacija,nikada nece dobiti na izbore u Crnoj Gori.

Otac Duško
Gost
Otac Duško

Kome ovo može biti lider

Moze
Gost
Moze

Imaju ozbiljan plan da unaprijede nasu ekonomiju , djeluje mi kao partija za koju bih glasao.

Sasa NK_,ME
Gost
Sasa NK_,ME

Moze ti pravac u srbiju pa tamo cetnikujte

Olga
Gost
Olga

Dal je moguce ovo? Vucicu je predocio sta planira i kako a ne nasem narodu i Drzavi.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Daj bože da se vi spojite jer za vas svakako važi no pasaran

Jovan
Gost
Jovan

I treba sva prosrpska opozicija na jednu listu .Makar ce znati koliko imaju glasova .DA PROGNOZIRAM ,IZMEDJU 35 I 38 POSTO !

maskare
Gost
maskare

Jovane, nema šanse da bi bilo više od 10-12%. Ni na koji način.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ovaj će pobjedit Milla,kad kareta prestigne poršea,e moj mandiću viđe li sinoć koliko si daleko od prve lige.

Učo
Gost
Učo

Ovako je otvoreno potvrdio kuda bi odveo Crnu Goru ako bi došao na vlast.
Ništa novo nije rekao što već nismo čuli izazov je tu gdje je .

Boki
Gost
Boki

nadam se da će i demokrate u tu koaliciju, da maske konačno spadnu

kontraš
Gost
kontraš

Ista prica ka kosovo,vucic napravi srpsku listu,uzme mandate i onda udje u vladu preko koalicije sa najjacim

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Sve sam vidio ali da se on savjetije sa vucicem od svih ljudi i da se medjusobno predstavljaju kao neki strucnjaci za politiku,ovo nisam ocekivao

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Pisi propalo,dps ce uzet apsolutnu vlast ove godine

Kaktus
Gost
Kaktus

Jedva cekam da vidim podjelu mandata dje propali UCG i danilovic dobijaju kolko i marko milacic koga prati 50 000 ljudi iz dijaspore i regiona

KOCOBO
Gost
KOCOBO

E lijepo ,bravo vam ga ,tako sigurno prelazite cenzus ,a ocete li imat priblizno onome sto ste imali prosli put ,to necete

Leart
Gost
Leart

E zamisli ti srbina koji svjesno pristane da mu lider naroda bude mandic,pa tacno za sprdnju da ostane

Komita
Gost
Komita

Ovo je ona najgora prica kad neko misli da moze da pobijedi iako nikakvih sansi nema,ptice na grani znaju da je za svakog koji je izasao iz dpsa 10 novih uslo u partiju zbog mandicevih cetnika

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Milo cestitam,dobio si izbore

Liberal
Gost
Liberal

Hahahahahah cus litije kao poatforma ,kakva je to logika ? Sta cete da radite vi tamo ? Mislite li stvarno da ce vas pustit amfilohije da drzite govore itd ?

Stefo12
Gost
Stefo12

Znaci li ovo da oce medojevica da izbaci iz fronta ? Posto nije srbin da ja znam iako naginje kolko idje moze

Mina
Gost
Mina

Kojih svih srpskih organizacija? Koje su to organizacije, je li Medojevic tu?

Ragnar
Gost
Ragnar

Bez njega nikako!

Istrazivac
Gost
Istrazivac

“Litije su ključna politička platforma ” – ne treba dalje nista komentarisati. To je bilo od pocetka jasno da sa vjerom nema nikakve veze.

mačor
Gost
mačor

Komunalna policija da kažnjava litijašenje kao zloupotrebu javnih površina !

Доца
Gost
Доца

Одличан наслов, није било потребе да читам даље.

JAVLJA MI SE
Gost
JAVLJA MI SE

Najveći dio predizborni aktivnosti svešće se na izmišljenje parola da su izbori pokradeni i organizovanje demonstracija povodom toga.

Lida
Gost
Lida

Ovo je sou oce dvadeset posto ljudi da vlada u drzavi,i to srba.

Melsko
Gost
Melsko

Mislite li da bi demokrate stvarno bojkotovale izbore, pa smijesno..price za malu djecu.

Sava
Gost
Sava

Oni su odavno u kampanji, to samo glup ne vidi

Aoooooo
Gost
Aoooooo

Tandara-mandara.

Terra nova
Gost
Terra nova

A dje i kako se tu uklapaju URA, SDP, prof. Radulović i PZP, za čija će se oni prava borit ?

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Za svoja

Bata
Gost
Bata

Medo se uklopio super. On je sada sveto-Sava.

ND
Gost
ND

PZP je odavno postao Zbor. A i ovi će prodati dušu đavolu!

Haris
Gost
Haris

srpska i okupatorsku srpsku sektu.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Meda Zemunac će se boriti za prava onih koji mu daju najviše para, kao i uvijek 😂

Lav
Gost
Lav

Za prava Crne Gore i Crnogoraca!

Kotor
Gost
Kotor

SDP nije srpska partija za razliku od ovih koje si nabrojao i boriće se za prava časnih Crnogoraca kao što to rade 30 godina.

Terra nova
Gost
Terra nova

Slažem se sa tobom Kotor, samo moraju da naprave otklon od DF-a, jer su se zaigrali bili i to dobro, samo u namjeri da sruše Đukanovića. Kakav god bio, on je sad stožer crnogrstva i baranitelj države i crkve. Ne možeš ići i sa “crnim djavolom” samo da bi njega skinuo. Nije politički mudro rušiti najjaču partiju u CG a… Više »

Milos
Gost
Milos

Glasam opoziciju, nikad dps, a jel razmisljao mandic da je mozda on problem sto je Milo ovoliko dugo na vlasti, Pa da se mandic pomjeri malo.

Neno
Gost
Neno

Nema sanse, dok je on tu dps ne treba da brine

Haris
Gost
Haris

aaaaaaaahahahahahaha četnik je četnik 1918. ’41. ’90. ’06. ’15. ’16. ’19. ’20. ne može vojvoda četnički drugačije.

Dobrojutro
Gost
Dobrojutro

A ne to nikako – mora on biti glavni.
Dok je on tu ne može čak ni Risto ništa nauditi Crnoj Gori.
Drž se Mandiću ne puštaj fotelju može na tvoje mjesto doći neki pametan srbin pa šta onda?

Logicar
Gost
Logicar

Odlicno. Sve Srpske partije na jednoj listi koje imaju podrsku od Srbije i Vucica ali nemaju od Mitropolita Anfilohija. Odavno je pametni Mitropolit provalio DF i na vrijeme stao na stranu Demokrata.

free samples
Gost
free samples

Pametni mitropolit nije stao ni na ciju stranu osim na stranu naroda,a da je provalio DF jeste i nije mu bilo tesko!Svi smo provalili DF i kako jedan gore rece …DF je jedan veliki dio problema zasto su milo i dps ovoliko dugo na vlasti

Željko N
Gost
Željko N

Ahaha, vic dana

Mateo
Gost
Mateo

Imaju podrsku od Srbije sada je ocigledno da imaju podrsku DPSa to jest da su im najistaknutini clanovi visoki bezbjedonosnih sluzbenici a nece ih Mitropolit. Bravo za Mitropolita. Svaka cast.

Haris
Gost
Haris

aaaaaaaahahahahahaha pa isto ti je to DF=Demokrate lanci katanci brave… kako u Kotor, tako i u Budvu.

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Zašto je Andrija Mandić još uvijek na slobodi ?

Miki
Gost
Miki

Pa zbog ovih stvari je na slobodi, da obećava pobjede a pise poraze.
Da im prijeti bilo kakva opasnost bio bi tamo dje mu je mjesto, imaju i papir da ga maknu na 5 godina.
Niko nikad nije ovako odrađivao za DPS.
Sa djeneralom i takvim folklorom da pobijedi 2020.? Oće, ali nas gradjane ce pobijedit.

Lav
Gost
Lav

Zato što je najbolji promoter DPSa

Ragnar
Gost
Ragnar

Ja bi volio da izadju svi zajedno, taman da vide dje su! Nece dobit ni sve srpske glasove a kamoli nas drugih!

Elektra
Gost
Elektra

A ne smiju….

oni Boga mole da budu vječna opozicija

Joksim
Gost
Joksim

“Nova vlast”🤣🤣🤣🤣

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Ispravno je da sve srpske partije idu zajedno na izbore, ali njima priključiti i one partije ili organizacije ili grupe i pojedince koji su crnogorci ali koji ne negiraju srpsko porijeklo i srpsku istoriju crne gore i našu svetu srpsku pravoslavnu crkvu,njenu mitropoliju i eparhije.

Ihhh
Gost
Ihhh

Što je bilo kad si se probudio?

Svašta
Gost
Svašta

Onaj koji ništa ne zna: ako nisi provokator, napiši ime crkve sa prvim velikim slovom.

C G
Gost
C G

Bravo genije, ti stvarno znaš! To vam je recept za uspjeh !? 😂😂😂

Istina
Gost
Istina

Jeo si bunike

Riki Mirotočivi
Gost
Riki Mirotočivi

Imaš li svoj DNK? Čitaj: Dr. Srđan Musović, pa možda i dopuniš znanje!

kreker
Gost
kreker

Onajkojizna, aoooooooooooo, dajte ovoj sveznalici čaj za smirenje

Ragnar
Gost
Ragnar

Naravno da vam se nece pridruziti, to su potencijalni partneri CG bloka. Vi ste se definitivno profilisali kao Vuciceva ekipa pa bi red bio i da izadjete sa njegovom ribljoustom slikom!

Velimi
Gost
Velimi

Hahahahahahahahahhhhhaaaaahhhhhhaaaaaaaaaa!
Dajte Pipunu oruzje,mozda on nesto ucini!!!

svevišnji
Gost
svevišnji

barem praćku

vjecna da je
Gost
vjecna da je

bas bi to bilo zanimljivo da nasjednu demokrate i snp na ovu akciju bie i nacionalista iz srbije i konacno se predstave kao srpske nacionalne partije u cg sto i jesu glumeci demokratiju ….lagana pobjeda dps na izborima

Salijeri
Gost
Salijeri

Demokrate ce biti Trojanski konj izbora. Za Koljenicu i družinu će glasati svi koji su ga i do sad glasali, a Amfilohije ce tihom podrškom Demokratama uspjeti da otrgne nešto glasača DPS za njih. Sve u svemu, postizborna koalicija DF, Demokrate, URA…. Plan je jesan i nimalo naivan. Svi duvaju u istu tikvu, a mislim da ovaj put DPS i… Više »

Ceta
Gost
Ceta

Vidjeli da ce dozivjet debakal na izbore pa sad pokusavaju da pokupe glasove drugih srpskih stranaka na bi ostali u parlament

Srbin
Gost
Srbin

Ha ha a kako kad vas je 28% jedino da uvezete jos popova iz srbije

svevišnji
Gost
svevišnji

na sljedećem popisu 25%

Eslon
Gost
Eslon

Mozes ti Mandicu da prica sad sto God hoces uhvacen si dokumentovano je. Sjecate li se onih koji su vikali Mandic vojvoda.Ti sto su vikali da je Mandic vojvoda sada moraju biti pod lupom. Ko je vikao Mandic vojvoda?

Haris
Gost
Haris

Znači cijela opozicija u jednu listu, sve su prosrpska udruženja aaaaahahahahahahahahaha

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Zamislite vi to (ne)mijesanje Srbije u izbore u CG?Ovo je nevjerovatno.Covjek u jeku svojih izbora ima vremena da razgovara sa ovim deb..om.Prije bih rekao da Vucic hoce na silu da vojvodu stavi na celo prosrpskih partija posto mu je ugled medju istima spao na precrtanu nulu.E ,pa Srbi srecan vam lider i srecni vam izbori.Zajedno ili pojedinacno i pored podrske… Više »

Banja
Gost
Banja

Lijepo gs je stavio, dobio je peticu zs odlčno vladanje.

free samples
Gost
free samples

dogovorio se sa gospodarem da ovoga klovna progura na celo neke opozicije koja ce izaci na izbore da ti isti izbori nebi propali.Politicke elite u ovim hibridnim rezimima Crnoj Gori i Srbiji usko saradjuju a ovamo se sprdaju sa narodom

Paki
Gost
Paki

Drzavo uradi nesto po pitanju ovakvih!!!

Paki
Gost
Paki

Jeli ovo moguce da ovako javno radi ovaj covjek protiv drzave?!

Bojan
Gost
Bojan

I tu dolazimo do toga da oni rade za ovu vlast. Bolje ja da uzmem mandate nego neko drugi, a narod ko šiša, osnovna je krilatica. Takođe, on izlaže plan, ovome koji ih je prošlih izbora napenalio za državni udar i potvrdio priču da je sve bilo planirano.

Fakinerija
Gost
Fakinerija

Da prevedem ovo što je do sada najavljeno zavedenim Crnogorcima: luka bar postaje srpska luka, autoput dobija naziv Aleksandar Karađorđević, a EPCG prelazi u sastav EPS. Drugim riječima, okupacija. Slijedi poništavanje odluka o NATO, haos, pokušaj novog referenduma i ukidanje države.

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

Buk bijela i potapanje Tare…. sve “krasne” predizborne ideje!!

kreker
Gost
kreker

Fakinerija, toga filma neće gledati dok je i jednog Crnogorca i poštovaoca Crne Gore. Ukinuti dvojna državljanstva! Pa neka izaberu!

KN ⛈🚜
Gost
KN ⛈🚜

Ahaha bravo Mandicu, izvisi plagistar Bečić ahahaha

Nedim
Gost
Nedim

Demokrate ne trebaju u ovu koaliciju da ulaze, bolje i bojkot nego sa njima.

Vujović V.
Gost
Vujović V.

Znači cilj je da Manda, Medo, Pipun, Radule, Pedja, Danilo, Joko, Krivošije…i ekipa po feseti put ostanu na držsvne jasle…baš fino i demokratski.

Send this to a friend