Politika

DF: Ne smeta nam albanska zastava

Nismo kazali da nam albanska zastava smeta, samo smo ukazali da ukrašavanje ulica glavnog grada njima pokazuje jasno opredjeljenje predsjednika Mila Đukanovića da podrži politiku otvaranja granica sa Albanijom, a mi smatramo da su otvorene granice sa Srbijom i Republikom Srpskom bolji izbor za Crnu Goru, saopštili su danas iz Demokratskog fronta.

“Moramo istaći da su mnogi od navoda u članku koji ste objavili neistiniti. Protokolarno isticanje zastava prilikom posjete zvaničnika neke države na tačno određenim mjestima je jedna stvar, a ukrašavanje ulica glavnog grada prilikom takvih posjeta sa zastavom zemlje iz koje dolazi posjetilac je druga stvar i predstavlja novinu u političkom životu Crne Gore”, naveli su iz Fronta, reagujući na tekst “Neprihvatljiv nacionalizam DF-a: Smeta im samo albanska zastava”.

Naglašavaju da je prva zemlja koju je Crna Gora uvažila na taj način Albanija.

“Nikada ranije niko nije isticao na ulicama Podgorice zastave drugih zemalja prilikom zvaničnih posjeta njihovih zvaničnika. Nismo istakli da nam taj čin smeta već smo ga samo tumačili kao reakciju na susret koji su lideri DF-a imali sa predsjednikom Rusije u Beogradu i kao jasno opredeljenje Mila Đukanovića da podrži politiku otvaranja granica sa Albanijom i stvaranja Velike Albanije koje je nakon poslednjih dešavanja u Makedoniji u punom zamahu”, kazali su iz DF-a.

<<<DF: Đukanović zbog našeg susreta sa Putinom ukrasio ulice albanskim zastavama<<<

Tome su, dodaju, kao političku ponudu suprotstavili otvorene granice sa Srbijom i Republikom Srpskom i naznačili to kao bolji izbor za Crnu Goru.

“U pitanju su interesi, a svakako da je povoljniji ambijent za Crnu Goru da ima takvu vrstu odnosa sa Srbijom a ne sa Albanijom. Vidjeli smo na primjeru Makedonije kako se takve vrste odnosa sa Albanijom završavaju. Samo smo ukazali da postoje te dvije mogućnosti na političkoj sceni u Crnoj Gori”, poručuju iz te političke grupacije.

Kako su istakli, ko podržava politiku integracija sa Albanijom-to je njegova stvar, ali ne treba da zbog toga zabrani DF-u pravo na drugačiji stav po tom pitanju i pravo da jednoj takvoj politici ponudi svoju alternativu.

“To je još jedan dokaz u kakvom antisrpskom ambijentu je danas ogrezao režim i mediji koji afirmišu njihovu politiku kada se na ovakav način doživljava nečije normalno političko djelovanje i promišljanje”, smatraju u Demokratskom frontu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zlire
Gost
Zlire

Crnu Goru je priznala Turska ali ne i njeni vjrkovni pidanici Srbja

slanik
Gost
slanik

ako mi je jasno, jesu li ovako prirodno glupi ili se prave

Nezaposlen
Gost
Nezaposlen

nisu glupi, samo skreću narodu oči sa tema tipa Knežević, na temu koja je popularna u Crnoj Gori – nacionalizam

mirko
Gost
mirko

smeta meni svaka zastava osim crnogorske koju postavljaju drzavljani crne gore. Kapiram kad je neko druge drzavnosti ali ovi odavde gradjaani da stavljaju tudju zastavu i to mozda drzave dje nikad nisu krocili

Bhf
Gost
Bhf

Da je sva crna gora okićena srpskim zastavama nebi se živi čuli ali pošto je u pitanju zastava Albanije to vam smeta i bode oči

Kitaubila
Gost
Kitaubila

Smeta svakom normalnom albanska zastava. Jedino oni sire teritoriju u 21 vijeku. Razmisli o tome genije.

bhf
Gost
bhf

za mene su veci problem velikosrpske pretenzije na teritoriju bih

Smjesak
Gost
Smjesak

Smeta,smeta I te kako smeta.

Bhf
Gost
Bhf

Još kad bi to bila istina

marius
Gost
marius

Zemlje ciji predstavnici u CG imaju svoje polkiticke partije, i ciji politicari svojim izjavama svojataju CG, nikako ne mogu bit dobronamjerni , pa stim u vezi i granice prema njima moraju u dogledno vrijeme ostat tu dje jesu, i ne treba ih vise otvarat no su otvorene.

Novak
Gost
Novak

Opet lazete,sram ve i stid bilo

Kitaubila
Gost
Kitaubila

Na dajpr Nodza.

Ko o čemu...
Gost
Ko o čemu...

Mora da zastave nijesu nabavljene preko vas!

LoooLs
Gost
LoooLs

…sace mini lideri df-ovaca jos jedan press da zakazu sa naslovom: slikali smo se s putinom i to jos ljepse nego marko milacic, i on (putin ne lomi) nam je reka da vozimo ferari i da u gradu smo glavni,glavni!!! i svi nam zavide, blago nama! loools

Pitam bzv.
Gost
Pitam bzv.

Ja još nisam čuo da se Albanija ikada išta zamjerila Crnoj Gori dok Srbija (politički lideri) su se mnogo nešto zamjerili. Pa meni logika govori da neću da se družim sa onim koji me stalno vuče za nos.

Sistem
Gost
Sistem

Zna se kojim manjinama smeta Crnogorska zastava i koji kažu da će je tek priznati kada se maknu Krstovi, toliko o ljubavi

Cocorayco
Gost
Cocorayco

Vama smeta samo crnogorska zastava. Nikad vise 1918

Tomos
Gost
Tomos

Ne ne smeta njima, neko drugi traži izmjenu Zastave i Grba..

Brigita
Gost
Brigita

Ne poštuju državu pljuju po zastavi ne ustaju na himnu
Tako isto i u HR ali tamo su manji od makovog zrna
Samo kod nas kukuriču

Zoran
Gost
Zoran

Vojvoda manda i propali velikosrbi iz df bih da od crne gore naprave srpsku koloniju ali to im nece uspeti.

Sistem
Gost
Sistem

Gluposti, nego bi vi kao da nas spasite od Srbijanaca sa kojima smo imali 3 države da na uključite u albaniju

Tomos
Gost
Tomos

Slažem se, neka Grčka otvori granicu sa Albanijom ako misle da treba. Što se mene tiče, još jača kontrola na granici kako za mene tako i za njih. A sa državama sa kojima smo imali zajedničku državu u kojoj se većina nas i rodila, obavezno otvoriti. Srbija, Hrvacka…

Piksi
Gost
Piksi

Tebe smeta i Crnogorska a kamoli Albanska!

Sasa
Gost
Sasa

Da je ova srbadija rekla da otvori granice sa Svajcarskom,Danskom Norveskom pa da ih podržimo ! Sa ovima nece niko na svijetu !

Prc CG
Gost
Prc CG

Ajde ti strucnjace,brzo ces i ti postati veliki Srbin,čim vam sada budu uhapsili Mila zbog svih nedjela….Knežević vam je zapazio corbu,Bog mu zdravlja i sreće daosamo da izdrži u svemu ovome.

Tomos
Gost
Tomos

A sa albancima svi hoće, ti si presmješan…

Kuka
Gost
Kuka

Jos malo ces i ti na fabrička (srpska) podesavanja.

Send this to a friend