Politika

DF daje 1.000 eura: Gdje je Ivica Stanković?

Lideri Demokratskog fronta okupili su se ispred Skupštine kako bi obilježili godinu dana od izbora, a ovom prilikom su saopštili da će obilježiti i 17. i 24. oktobar, a javnost će obavijestiti i na koji način. Ovim putem su poručili da nude 1.000 eura onom građaninu koji im kaže gdje se nalazi VDT Ivica Stanković.

<<<Godina od izbora i hapšenja za državni udar<<<

Lider DF-a Andrija Mandić poručio je da je tokom godine polovina DF-a optužena od strane tužilaštva, a da svako od njihovih članova porodice ispaštaju zbog bavljenja politikom.

“Godina je od lažnog državnog udara u Crnoj Gori kada je režim izigrao državi udar da bi ostvario sopstvenu korist sačuvala vlast i zaustavila sigurnu pobjedu opozicije i najjačeg u opoziciji DF-a. Polovina Fronta je optužena od strane Tužilaštva, i nema člana porodice da ne trpi zbog bavljenja politikom. Prošla je godina od kad su lagali spinovali da bi se održala ova Vlada. Imali ste prilike da se uvjerite koliko je laži prosuto, koliko je nepravde nanijeto DF-u sve da se nanese politička šteta i da se ponizimo kao ljudi”, rekao je Mandić.

On tvrdi da su uspjeli da razbiju optužnicu SDT Milivoja Katnića, a poručio je opoziciji da nemaju hrabrost koja je potrebna za pobjedu režima.

“DF je siguran da će građani pratiti politiku koja je časna i iznad svega hrabra ovaj režim samo može da se pobijedi hrabrošću. Mnogi iz građanske opozicije nemaju hrabrosti za borbu kakva je neophodna protiv ovog režima”, rekao je Mandić.

On je poručio opoziciji da ne pravi vladu izbornog poverenja i da ne slušaju jednu ambasadu koja je jednom, već naredila pravljenje takve vlade.

Milan Knežević je ovom prilkom raspisao nagradu da daju 1.000 eura onom građaninu koji im kaže gdje živi vrhovni državni tužilac Ivica Stanković.

“U ime DF raspisujemo nagradu da dajemo 1.000 eura onom građaninu gdje se nalazi Ivica Stanković, po našim saznanjima on se ne nalazi u našoj zemlji i nemamo vrhovnog državnog tužioca. Katnić je moralna gromada za Stankovića koji ćuti na sva ova nepočinstva”, poručio je Knežević.

Poručio je da je Slavoljub Stijepović 11. oktobra zamijenio 100.000 eura, više nego bilo koji građanin.

“Stankovič i Katnić uklanjaju tragove prljavog novca koji je služio za kampanju DPS-a. Tužilaštvo ćuti. Neće nas uplašiti. Mi ćemo nastaviti sa raskrinkavanjem ove kriminalne hobotnice koja je obavila CG a kojoj se jedino suprostavlja DF”, poručio je Knežvić.

Lideri DF-a su tražili da se hitno oslobode Dejan Vujisić, Željko Šćepanović i Momir Nikolić.

Ana Gajević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
City
Gost
City

Evo ga u City Centar, daj pare!

cinik
Gost
cinik

Zaradi Draginja 1000€.

Režiser
Gost
Režiser

Slika govori više od riječi. Horor

Ljuta
Gost
Ljuta

ja ha vidjeh u Fill Rouge sa Mujovicem

crnogorac
Gost
crnogorac

hahahhaha

Send this to a friend