Politika

DF o Demokratama: Glupost, neznanje  i nevaspitanje se ne mogu fotošopirati

Valjda je svakom u Crnoj Gori jasno posle današnje sramote koju su priredili cjelokupnoj opoziciji zašto se Demokrate nikad neće vratiti u Skupštinu. Zato što u Skupštini nema promo sadržaja, a glupost, neznanje  i nevaspitanje se ne mogu fotošopirati, kazali su u Demokratskom frontu.

<<<Demokrate hoće, pa neće: Prekinuli bojkot pa napustili sjednicu Odbora<<<

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Nakon samo dva dana od “istorijskog” sastanka kod Draginje, poslanici Demokrata umjesto da napuste odbor zato što je DPS  odbio formiranje tehničke vlade, teatralno napuštaju isti zbog stavova opozicije. I to iste one opozicije kojoj su prije dva dana ponudili po sto dvadeset četvrti put predlog o saradnji i nenapadanju. Naš bi narod rekao: “ takva im je svaka rabota.”

Naravno, ostali su dužni informaciju javnosti i svojim preostalim zbunjenim biračima da odgovore jesu li trajno napustili odbor, ili samo do ujutro, kad će ih Aivo Orav ponovo okupiti na zatvorenoj žurci sa DPS-om. Ipak, poklonici koalicije DPS-a i Demokrata imaju mali razlog za likovanje jer danas je između Brana Gvozdenovića i poslanika Šaranovića i Koprivice ostvaren “dress code” konsenzus- svi su nosili crvene kravate.

A što se tiče vidno pogoršanog stanja poslanika Koprivice i njegovih delirijum tremens obrazloženja, kao savez koji je zabrinut za mentalno zdravlje jednog mladog čovjeka, odlučili smo da razmotrimo njegove molbe o popuni radne grupe.

Tako da ozbiljno razmišljamo da tri mjesta u odboru koja pripadaju DF- u ustupimo Nevenu Gošoviću, Velizaru Kaluđeroviću i Vladu Vujoviću, višegodišnjim najbližim i najlojalnijim saradnicima Predraga Bulatovića. Tako će sve ono što su naučili od Predraga Bulatovića, a tiče se  zajedničke “krađe” izbora imati priliku da primijene u radu ovog odbora.

A nemamo ništa protiv da se odbor proširi i za Borisa Bogdanovića, višedecenijskog daktilografa iz Limenke, koji je u excel kolone unio sve  rezultate izbora koje je Predrag Bulatović zajedno sa Gošovićem, Kaluđerovićem i Vujovićem “prodao”.

A pošto je Boris Bogdanović napuštajući SNP, po riječima bivših kolega, osim 100 000 evra, odnio sve što se moglo nositi, pozivamo ga da na sjednicu odbora donese sve “fleške” i CD-ove kao krunski dokaz o “prodaji” i “krađi” izbora Predraga Bulatovića, Nevena Gošovića, Velizara Kaluđerovića i Vlada Vujovića. Bila bi neprocjenjiva šteta da Boris Bogdanović drži kod sebe sve te kompromate ako može jednim udarcem da uništi DPS i domaće izdajnike.

Nadamo se da ovim predlogom za razmišljanje najviše pomažemo mladom Koprivici, čije krize identiteta poprimaju ozbiljne razmjere, kako bi zaboravio na oceubistvo kad je napustio Srpsku radikalnu stranku. I to istog dana kad je Vojislav Šešelj dobrovoljno otišao u Hag.

Vjerujemo da poslanik Koprivica to neće ponoviti i u slučaju svog novog lidera, ako se kojim slučajem pojavi audio snimak Bečićevog razgovora sa veoma poznatim  profesorom  u kojem ga moli da utiče na  jednog svog kolegu ne bi li sa pozicije člana Komisije Aleksin plagijat proglasio genijalnim uratkom.

Samo da ne bude posle da je Predrag Bulatović zajedno sa Milom Đukanovićem preko noći upao u Ekonomski fakultet i podmetnuo našem Aleksi plagijat, a da su original  poslali Štiglicu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

U Skupštini nema promo sadržaja, a glupost, neznanje i nevaspitanje se ne mogu fotošopirati… kako precizno rečeno…

gwido
Gost
gwido

kakva vlast I opozicija hahaha opet sam u pravu sto ne izlazim godinama na izbore-jadnici

Puf
Gost
Puf

Aoooo kako df nagrdi ove iz demokrata, demokratski nema sto! Becicu izblijedio si! DPS moze mirno disat dok ovakva opozicija bitise. Za CG bi bilo mnogo znacajnije da sva ova opozicija prastane da postoji pa da se rodi neka nova koja nije proizasla iz snp, sns i ns.

Mina
Gost
Mina

Snp je najbolji!

Fileopg
Gost
Fileopg

Izgleda je DF i Andrija Mandić dosta trpio Magistra Alekse Bečića prljave udarce ispod pasa pa je riješio da se malo i odbrani. Svi mi koji pratimo politiku još iz devedesetih znamo da mu je sve tačno što je reka i za Velja i za Nevena i za Moma i za Vlada, a bogomi i za Magistra Aljeksu i Borisa.… Više »

Send this to a friend