Politika

DF: Otvoreni smo za svaki dogovor, čekamo ostale opozicione stranke da saopšte odluke i zahtjeve

Demokratski front spreman je i otvoren za svaki dogovor i čeka da ostale stranke iz opozije saopšte odluke i zahtjeve, saopšteno je danas iz DF-a.

“DF se, kao što je javnosti poznato, u procesu pravljenja listi i koalicija nije ni prema kome odnosio ucjenjivački i svaka navodna informacija o tome je lažna vijest.

Štaviše, pokazali smo spremnost da zarad objedinjavanja opozicije podnesemo sami žrtve i prihvatimo ucjenjivačke zahtjeve pojedinih stranaka, koje su nakon naših odgovora same odustajale od vlastitih uslova i pronalazili druge izgovore da ne budu dio jedinstvenog opozicionog saveza”, kazali su iz DF-a.

Prorežimski mediji su, kako su kazali, i ranije podmetali DF-u priču o njihovoj namjeri  da samostalno nastupi na izborima, kako bi tim, kako kažu, izmišljotinama stvorili lošu atmosferu nepovjerenja u kojoj bi dogovor određenih subjekata u opoziciji bio nemoguć.

“Konstituenti DF-a su donijeli konkretne odluke o najširem opozicionom nastupu na stranačkim organima i zadužili rukovodstva da pokušaju, sve što je u njihovoj moći, kako bi realizovali ovaj postavljeni cilj. DF je spreman i otvoren za svaki dogovor, a ostale političke stranke iz opozicije treba da o tome donesu odluku i saopšte vlastite zahtjeve. Od strane DF ni prema kome niti je bilo, niti će biti bilo kakvih ucjena, kako to određeni prorežimski mediji plasiraju kroz svoje “neimenovane izvore iz drugih stranaka”, zaključuju iz DF-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Nebilo ih,ako sa vama udju u koaliciju,ko je lud da ide sa petom kolonom

mrkela
Gost
mrkela

Niko iz Dražinog fronta sam ne može preći cenzus ! Tor je spas !

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Svi Srbi moraju da glasaju za DF kao sto i Bosnjaci, Hrvati i Albanci glasaju za svoje pa ako opozicione Crnogorske stranke nemaju interes da prave koaliciju sa DF-om od volje im hihihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kamo sreće
Gost
Kamo sreće

Da je države, domaći izdajnici bi pravili dogovore sa sobnim starješinama u zatvoru.

Miki
Gost
Miki

Hvataju se za slamku spasa, jer ova stranka ide u zaborav posle izbora, a i treba ovakve mrzitelje crne gore ne pamti crnogorska istorija !!!!

Kotor CG.
Gost
Kotor CG.

DF. najgora politicka skupina zadnjih 30g. Poslije izbora nece se ni pamtit.

Moje Ime
Gost
Moje Ime

Dok nije bilo df-a nismo ni znali da ( li? ) su srbi u CG ugrozeni. Ni koliki je njihov procenat. Niko se nije ni prebrojavao osim turista, a niko nije bio ugrozen . Naravno pod uslovom da ne krsi zakon ! df propagira krsenje bilo kojeg zakona jer su ga “oni drugi” donijeli, i krse ga jer ga “oni… Više »

Nikola
Gost
Nikola

navedite mi jedno dobro koje su ove stranke ucinile za nas srbe iz crne gore?!

Igor
Gost
Igor

Cilj ovakvih poziva je da se preuzme neka vrsta liderstva među opozicionim biračima.

Spuski
Gost
Spuski

A vidite li da nece niko sa vama ni u kakvoj koalicijo svi su vas vise davno procitali

Send this to a friend