Politika

DF: Patetični vapaji Bogdanovića u odbrani velikog vođe

Demokratski front je u obavezi da reaguje na patetične vapaje ministra kulture, Aleksandra Bogdanovića, povodom zaokreta u programima TV “Pink” i “Hepi”, iako se i danas, kao i mnogi građani Crne Gore, pitamo po kojem ključu je to za ministra kulture izabran baš on, bez i jedne prave reference i ugleda priznatog kulturnog poslenika, saopšteno je danas iz te političke grupacije.

<<<Bogdanović: AEM da reaguje potiv operatera zbog prenošenja anticrnogorske kampanje TV Pink i Happy<<<

“Kao prvo, u eri provjera plagijata po Crnoj Gori, DF će pokrenuti i pitanje autorstva same ministrove izjave, jer se i običnim upoređivanjem stila jasno vidi da mu je tekst sastavio neko iz informativnog pula DPS-a, a ministar to samo ljubazno potpisao, i kao maneken se fotografisao. Zato će biti interesantno da se ustanovi da li je i ministar jedan od plagijatora, kakvih se u redovima DPS-a preko štancovanih doktorata, a sad i izjava, već namnožilo. U prilog ovom ide i činjenica što se iz ministrove izjave kao na dlanu očituju i dvojni i prepoznatljivi aršini režima, čiji je on samo obični eksponent i marioneta”, navode u DF-u.

Zato pitaju Bogdanovića da li on to misli na onaj isti “Pink”, koji je bezočnim pljuvanjem već godinama servisirao sve narudžbe DPS-a i zagađivao medijsku scenu naše zemlje, obrušavajući se na DF i njegove lidere najprljavijim kvalifikacijama, podmetačinama i montažama.

“Zato DF, koji je cijelim svojim političkim bićem utemeljen u Crnoj Gori, i zalaže se za njene progresivne tokove i razbijanje medijske i svake druge režimske blokade, pita ministra: Da li ste svih ovih godina stanovali u Crnoj Gori ili na Rtu dobre nade? I jeste li gledali monstruozne montaže iste te dvije TV-kuće u cilju satanizovanja lidera DF-a, i cjelokupne koalicije, koja isto predstavlja građane Crne Gore? I to značajan broj, koje ste svojim ćutanjem pokušali degradirati kao građane drugog reda. Zašto ne rekoste bar jednom, bar jednu paušalnu riječ upozorenja ovim TV-stanicama da su prevršile sve mjere, nego zadovoljno ćutaste do dana današnjeg kao faraon u piramidi vlasti? Pa vam sve to nije bio, kako sad kažete, šovinističko-huškački govor, ali ovo sada jeste”, ističu u Frontu.

Kako naglašavaju, radi očuvanja sopstvene fotelje, Bogdanoviću je stalo samo da mu niko ne kritikuje režim, i tu se završava sva njegova odbrana cijele Crne Gore.

“Na ovaj način je kao obični aparatčik stavio i fotelju ministra kulture na uslugu vlasti. One iste, koja je kontinuirano, bezbroj puta iskazala svoj neprijateljski stav prema Srbiji zdušno se boreći za sve albanske interese i protiv svih srpskih interesa. Koja poziva Tačija i Ramu u Crnu Goru svako malo, da ni oni sami više ne znaju jesu li ovdje domaćini ili gosti. Koja glasa uporno protiv svih državnih interesa Srbije, a zna da joj značajnu stavku i u turizmu i državnom budžetu predstavlja dolazak turista iz mrske joj Srbije”, dodaju u DF-u.

Njihova koalicija, kažu, zna, i znaće da zastupa istinske nacionalne interese i vrijednosti Crne Gore, ali u njih ne ubraja dvolične i duple aršine Bogdanovića, koji se naprečac sjetio da mu “Pink” i “Hepi” zadaju duševne boli

“Svim tim svojim političkim lupinzima, zakašnjelim i jednostranim stavom ministar kulture se legitimisao kao najobičniji branilac lika i djela velikog Vođe i na djelu pokazao da ne zaslužuje mjesto ministra. Osim što je fotogeničan, a to i nije baš referenca za fotelju u kojoj se nalazi”, smatraju u Demokratskom frontu.

Zato bi, ističu, valjalo da Bogdanović smanji svoj doživljaj patnje, a oštar zaokret i prestrojavanje “Pinka” i TV “Hepi”, koje su svih ovih godina servisirale upravo želje i narudžbe režima i DPS-a, blateći DF, prepusti na procjenu šefu režima.

“I, na kraju, da je Bogdanović bar dio svog ispoljenog žara usmjerio na rasvjetljavanje uloge svog tasta u privatizovanju Crne Gore, kojeg upravo mrska mu Srbija i danas bratski čuva u svom okrilju, tast bi sad već na miru pisao memoare u svojoj Crnoj Gori, u svom ZIKS-u u Spužu, veličajući lik i djelo svog šefa, koji ga je i žrtvovao zarad sopstvenih interesa”, poručili su iz DF-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sefket
Gost
Sefket

Ovo je zesce od turskih serija.Bali beg cetinjski brani sultana rastockog.

Komsso
Gost
Komsso

E VIVA Pink !

Velimir
Gost
Velimir

jos malo,
Spuz ce vas izlijecit

Lolita
Gost
Lolita

Do kada će ovi izdajici da slobodno rovare po CG.

prolaznik
Gost
prolaznik

Juče je Ministar obrisao preko 30 komentara samo u jednom tekstu na CDM, koji mu se nijesu svidjali u vezi njegovog dosadašnjeg rada!

sotona
Gost
sotona

Kako vas je zajebo Milačić, njega Putin više voli.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

Srpstvo vi propagirajte u beogradu ovo je Crna Gora

Slatkiš @#$
Gost
Slatkiš @#$

A fabrika…mislim jel ste ga pitali za fabriku čokolade…..kad će konačno proradit ??

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

ih ih kako sad ovi teroristi pucaju od samopouzdanja sto su se vozili vucicevim avionom… morao je covjek da ih sprovede svojim avionom jer nisu mislili dolazit jos no se odomacili tamo!!

Joo
Gost
Joo

rekose iz DF…na celu sa CETNICKIM vojvodom od koljenice…..hahahahahaha……oni vode CG interes??!!!……utemeljeni u CG??!!!!!!…….pa hahahahahahah…….pa jeste mrcenici juce ono cesali pravom velikom vodji malom Aleku Kim Dzong Vucicu…..jos vas pustio da se u njegovom avioncicu provozate…….ajde sprdnje i sramote skinite se vise i idite u Srbistan da cetnikujete…….

Dragutin
Gost
Dragutin

Potpuno jednako kao i dps-ovci doprinosite opstanku “velikom vođi” sve ove godine. To zna i on a to znate i vi. Nije vama cilj dolazak na vlast. Nijeste vi glupi. Dobro vi znate da tako ne možete doć na vlast. Dozivotni opstanak u skupstini je vaš cilj. I ponavljaću pitanje ka papagaj: navedite mi čime ste TAČNO naškodili DPS-u sve… Više »

Enigma
Gost
Enigma

Ne treba njemu odbrana dok ste Vi takvi 😂

Send this to a friend