Politika

DF sa Železnjakom: Opozicioni kandidat da pobijedi Đukanovića

Zbog sve češćih pokušaja namjera pojedinih NATO zvaničnika da razbiju svaku aktivnost na objedinjavanju opozicije, koje bi rezultiralo prijevremenim parlamentarnim izborima, lideri Demokratskog fronta (DF) saopštili su zamjeniku generalnog sekretara “Jedinstvene Rusije” Sergeju Željeznjaku da će uložiti sve svoje političke kapacitete ne bi li došlo do zajedničkog djelovanja opozicije.

U saopštenju propraćenom molbom da, zbog “izuzetne bitnosti i akutelnosti” bude objavljeno, navodi se da su Mandić i Knežević danas u zvaničnoj posjeti Moskvi gdje su razgovarali sa Željeznjakom.

“Učesnici sastanka su se saglasili da su predsjednički izbori sljedeće godine prava prilika da opozicija, ujedinjena oko jednog predsjedničkog kandidata, sigurno pobijedi kandidata DPS-a, Mila Đukanovića. Na sastanku je  takođe konstatovano da, imajući u vidu rezultate oktobarskih parlamentarnih izbora, nijedna partija pojedinačno, niti njen lider, ne mogu pobijediti Mila Đukanovića na predsjedničkim izborima. Zbog toga je neophodno da se opozicija u Crnoj Gori okupi oko vanstranačke ličnosti, koju je spreman da predloži DF kao ubjedljivo najjači opozicioni subjekt”, saopšteno je iz DF-a.

Mandić i Knežević su, podsjećajući Željeznjaka, kako kažu – jednog od glavnih ideologa ruske politike na Balkanu, na predsjedničke izbore 2013. godine, “i činjenicu da je tad vanstranačka ličnost kao zajednički kandidat opozicije pobijedila kandidata DPS-a”, izrazili uvjerenje da ovaj predloženi model predstavlja jedini garant za pobjedu na predsjedničkim izborima u martu 2018.

Željeznjak je, kako se navodi, iskazao punu podršku predlogu DF-a o vanstranačkoj ličnosti kao zajedničkom kandidatu opozicije, zahvaljujući liderima DF-a na dubokoj posvećenosti u nastojanjima da kroz formu ujedinjenog opozicionog djelovanja istovremeno doprinesu daljem razvoju međustranačke saradnje i poboljšanju odnosa Rusije i Crne Gore.

U saopštenju se, dalje, navodi da su, razgovarajući o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori i na Balkanu, lideri DF-a upoznali Željeznjaka “sa najnovijom hajkom i progonom, koji se ovih dana sprovode protiv funkcionera i članova DF-a, a sve sa ciljem zabrane rada ovog najjačeg opozicionog subjekta”.

“U razgovoru sa jednim od najbližih saradnika Vladimira Putina, Andrija Mandić i Milan Knezević su se zahvalili gospodinu Željeznjaku na dosadašnjoj političkoj podršci i otvorenom suprotstavljanju politici intervencionizma, koju sprovode pojedine zapadne ambasade u Crnoj Gori. Upravo iz razloga sve češćih pokušaja namjera pojedinih NATO zvaničnika da razbiju svaku aktivnost na objedinjavanju opozicije, koje bi rezultiralo prijevremenim parlamentarnim izborima, lideri DF-a su saopštili Sergeju Željeznjaku da će uložiti sve svoje političke kapacitet

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ano Minus
Gost
Ano Minus

Budalaštine. Opozicija se nikako ne može ujedinit oko kandidata za predśednika, jer je podijeljena na prorusku i prozapadnu. Kandidat koji bi bio po volji i jednijeh i drugijeh ne postoji. Na drugu stranu DPS uvijek može nać prikladnoga kandidata koji neće bit iz DPSa, a koji će privuć makar dio procrnogorske opozicije.

Ide vuk
Gost
Ide vuk

Nadam se da će ih Rusi prepoznati kao vrsne političare i da će ih povući tamo, jer će ovamo ostati bez posla.

Cedoviste1
Gost
Cedoviste1

Zasto se ne stane iza Becica, pa da on bude opozicioni kandidat? On realno ima najvise sanse. Ja cu vam dati odgovor, zato jer rast Demokrata ne odgovara Df-u jer jer rast Demokrata padanje DF-a i DPS-a.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Kakva bi to bila dika i slika na celo drzave…Becic ?????

Ano Minus
Gost
Ano Minus

Zato što je lider stranke. Uz to, nit smrdi nit miriše, ne zna se kojoj strani bi se priklonio kao predśednik, s toga je autsajder.

S-PG
Gost
S-PG

Aooo, a kakvog Bečića, kumim te bogom… a đe ono

Sveti Sava
Gost
Sveti Sava

Sto takve velicine nije primio Putin nego taj portir iz dume.. svakim danom sve vise gubim povjerenje u vase iskrene stavove i namjere i stvarno sam miskio da imate podrsku rusije a vi se lizete sa marginalnim ljudima po rusiji i prosipate nam maglu.. samo neka ste zdravo.. i jos molite da cam objave ovu glupost.. bitno je da ste… Više »

Nemam riječi
Gost
Nemam riječi

Izdajnici

Backdoor man
Gost
Backdoor man

Da. Stvarno jadno i zalosno da Rakcevic i Krivokapic dobijaju i izvrsavaju naredjenja i instrukcije od ovakvih likova !

Blavor
Gost
Blavor

A sad iz Rusije , punanija dzepova , gurajte sirotinju u propast…

Goco
Gost
Goco

Da predlozite samo vas dvojica , to je dobitna 🙂

Goco
Gost
Goco

Manda brat iz Mazestika 🙂

Goco
Gost
Goco

Ova dvojica direktno rade za MILA , nema greske !!!

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Ovaj Manulic mozda, a ovaj seljak iz zete tesko on je samo navucen ko gumica.. i potrosni je materijal.. kao i svaka gumica kad se skine baci se..

Kontraš
Gost
Kontraš

“…Zbog toga je neophodno da se opozicija u Crnoj Gori okupi oko vanstranačke ličnosti, koju je spreman da predloži DF…”. Ovo ti je ono, dogovorit ćemo se – ali će bit onako kako Železnjak kaže. E jadna li je ova naša opozicija, a pogotovo SDP i URA, kad se sa ovakvim jadovima udružuje.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Pare brate… posle svakih izbora rakcevic digne po jednu visespratnu zgradu i zavrsi je do sledecih lagano.. i sve tako.. vidi brzo li zavrsi onu u dalmatinsku..

Milko
Gost
Milko

Za šaku dolara

Martin
Gost
Martin

cetnici….se pregrupisu, prije jurisa na CG?

Ćotek
Gost
Ćotek

Milova ekipa!
Nema države u kojoj bi oni slobodno gazili, onolike plate primali a ovako je crnili i blatili.

Laki
Gost
Laki

Ako ga vas dva predlozite pobijedice sigurno.Vucajte se doma

nebitno
Gost
nebitno

Hapsite ove ruske spijune ili ih cerajte odavde.Dje ovo ima da neki ruski ulicar pravi planove sta ce se desavat sa Crnom Gorom.

Mrgud
Gost
Mrgud

Prije nego dodjete operite kragne.

Send this to a friend