Politika Reagovali na odluku Vlade

DF: Spriječimo režim da napravi poligon za zločine

Vlada Crne Gore odlukom da gradi vojni poligon na Sinjajevini sprovodi klasičnu diktaturu, ne obazire se na ustav, peticije i zahtjeve da se planina i njena životna sredina ne uništavaju, kažu iz Demokratskog fronta.

<<<<Bošković: Na Sinjajevini će se formirati vojni poligon<<<

“Kao što smo i upozoravali, Vlada je i definitivno odlučila da od Sinjavine napravi vojni poligon i da jedno od najznačajnijih i najljepših područja Crne Gore pokloni NATO vojsci. Politika izdaje i služenja interesima ovoga vojnog saveza, koji je ubijao građane CG i Srbije, za DPS je iznad interesa naroda, što se pokazalo i na ovom slučaju, kao i na drugim primjerima u kojima su dominantne bile odluke NATO-a, u koji je CG uvučena silom i protiv volje građana”, navode iz DF-a.

Prema njihovim riječima, priča tragikomičnog ministra odbrane da se ovo radi zbog nekih vitalnih interesa je čista laž i obmana, posebno kada stiže od predstavnika vlasti koja je više puta izdala tradicionalnu Crnu Goru i pljunula na naše pretke.

“Naročito je smijesan pokušaj takve vlade da ,,proda” priču o odbrani zemlje, što je notorna neistina, jer ovdje se upravo radi o okupaciji Crne Gore u kojoj, shodno prirodi marionetskog režima, otvoreno učestvuje vrh vlasti. DF snažno podržava pravednu borbu da se Sinjavina odbrani od nasrtaja nesposobne i korumpirane vlade CG, i očekujemo da se u tom otporu istraje do kraja – da se ne dozvoli da Sinjavina postane poligon za zločine, što reče mitropolit Amfilohije”, poručuju iz DF-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Alternator
Gost
Alternator

A i vi ste se tu upleli sad samo nadjete nesto da se uvucete da branite za poligon a pljujete po Crnogorcima ko ste vi da branite nesto sto nije vase bjeste iz Cg branicemo mi koji smo svoji na svome ako treba a u ovom slucaju necemo jer je to nasa vojska i treba da vjezbaju!

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

koja to država nesmije da ima poligon za obuku po njma vojskqa bi se swpremala davrši zločine ko0je riješenje nudi df kadoni dođu na vlast đe bi vojvoda koji bi vjerovatno bio ministar vo0jni gradio poligon zaobuku vojske ili bi vojvoda ukinuo vojsku trebalobi uvest obavezno služenje vojske u trajanjuod tri mjesecassaslobodnim svakim derugim vikendom

Marko996
Gost
Marko996

Treba ovo procitat kukala ti majka

Svjefol
Gost
Svjefol

Ali, kada bi se Sinjajevina ponudila vojsci Stbije, za poligon, e to bi vec bio cin patriotizma i toplo prihvacen od strane patriota iz DF…. Sprdnja

Marko
Gost
Marko

E bi ne boj se…hahha, i oni pricaju o zlocinima a htjeli 2016 da narod zakrve, pih, njihovom licemjerstvu nema kraja..

Fileopg
Gost
Fileopg

Da kojim slučajem naša vojska nosi šajkače i šapke a na njima kokarde dočekali bi je ovi iz DFa raširenih ruku i nogu… Biti će vas želja ka babu na zlatne zube i kočanjinu…Da je vječna država Crna Gora i naša vojska pa ga pocrkali od muke DFovci….

SOSA
Gost
SOSA

I jos bi ih pitali: Braco nasa mi kao vase vjerne sluge zelite li Crno jezero ili Lovcen za poligon!

Mrgud
Gost
Mrgud

Poligon nego što,da malo vidite demonstraciju sta čeka ko se drzne da nas mrko pogleda.

wtf
Gost
wtf

ne branim ovu vlast, ali sa druge strane od ovakve price ospice dobijam! kakve zlocine pominjete?? kakvi nato?? radi se o poligonu na kojem ce se izvoditi obuka pripadnika Vojske CG…

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Oni da se dodvore natou daju im najljepsi dio cg.bas licemjerno.treba referendum raspisati.

Libero7
Gost
Libero7

Ne mogu bit veci od vas nekoliko

Kalpetio
Gost
Kalpetio

Bravo! Podrška za DF!

Mijat
Gost
Mijat

Ne, no ce mo pustit ove vase Ruse da arce Crnogorskom teritorijom, na celu sa Amfilohijom i popovima.

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Nije to rezom nego vojska drzave i mora bit kako oni kazu pa i da je naopako.. tj kad bi se vi svi 15 koliko vas ima u df poboli na vr’glave..

Send this to a friend