Politika

DF poručio da režim ugrožava Crnu Goru jer njene djelove predaje lažnoj državi

Filip Vujanović svoj mandat lažnog predsjednika završava na očekivan način – u društvu sa predstavnicima lažne države, saopštilo je Predsjedništvo Demokratskog fronta. Ističu da je ovo signal za uzbunu, te da režim izdaje i da ugrožava Crnu Goru jer, kako ističu, otvoreno predaje djelove teritorije lažnoj državi.

Predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović sastao se sa predsjednikom Kosova Hašimom Tačijem u Vili Gorica, nakon čega su dva predsjednika potpisali zajedničku izjavu kojom su pozvali Skupštinu Kosova da izvrši ratifikaciju ovog sporazuma.

“To što su ljudi iz vrha vlasti ovakvim potezima pljunuli na svoje pretke, signal je za uzbunu – da je vrijeme da Crna Gora krene drugim putem, putem svoje tradicije i slavnih predaka koji su znali ko su nam prijatelji, a ko ne. I to su temeljne razlike između DF i ovoga režima – Đukanović, Marković i Vujanović su bez pogovora pristali da budu dio koreografije u slavlju bivših vođa terorističke OVK, a DF će po dolasku na vlast pokrenuti proceduru za ukidanje odluke o priznanju tzv. Kosova, kao i za ukidanje sankcija Rusiji”, poručuju iz DF-a.

Oni tvrde da su bili u pravu pravu kada su kazali da je Crna Gora teško ugrožena djelovanjem aktuelnog režima, jer je, kako dodaju, izdaja postala njihovo prirodno političko stanje, koje je i dovelo do toga da se djelovi Crne Gore otvoreno predaju lažnoj državi Kosovo.

“Ovakva, krajnje kritična i opasna situacija, u kojoj grupa neodgovornih i izdaji sklonih crnogorskih političara trguje sa teritorijom, jedino može biti riješena tako što će svoj sud o tim potezima, na referendumu dati naši građani. Mi smo sigurni da građani neće dozvoliti dalja poniženja, jer borba protiv ove vlasti je postala borba za obraz Crne Gore. Koliko je situacija oko takozvane demarkacije opasna svjedoče i pozivi koji stižu od mještana Velike i drugih pograničnih sela, koji ne pristaju na to da Duško Marković i Filip Vujanović poklanjaju njihova imanja i koji će braniti svoju djedovinu i teritoriju Crne Gore”, kazali su iz ovog saveza.

Predsjedništvo DF-a ocjenjuje da se teško može pronaći primjer u istoriji, da je neka vlast ovako ponizila Crnu Goru i njene građane, i da se, tvrde oni,  dilovi režima sa albanskom mafijom namiruju poklanjanjem teritorija.

“Međutim, kada je 2008. godine vlada Mila Đukanovića priznala lažnu državu Kosovo, protivno volji 85 odsto građana, to je bio jasan signal da je ta mafijaška hobotnica spremna na sve, i da za svoje dilove ima podršku i pojedinih krugova u međunarodnoj zajednici. Koliko je dubok, prije svega moralni ponor u koji je upao vrh crnogorskog režima, i do koje granice ide bezočnost te politike, svjedoči i činjenica da se dogovori na relaciji Marković-Haradinaj, Vujanović-Tači, odvijaju na Dan državnosti Srbije, a finiširaju u trenutku kada albanski ekstremisti proslavljaju dan svoje lažne tvorevine”, zaključuju iz DF-a.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milorad
Gost
Milorad

Kakva prodaje sta huskate narod a i vidim pojedini se primaju na vase lazi. To je samo politicki proces koi se moro desit . Ee ako budu Kosovari stavili granicu tamo dje su hteli onda je to prodaja svoje zemlje. A i vi iz DF ste sve svoje prodali tako da nemate pravo sta reci. .

BD Bluz
Gost
BD Bluz

Ima li sramnijeg pokreta od DF-a.Kažu kad dođu na vlast oni će ovo,oni će ono.Ovi što sad hodaju zemljom neće to zapamtit kad ste takvi.

Brano
Gost
Brano

U Spuž tamo ćete formirat vladu na čelo sa Medom,Mandić presjednik,Knežević VD Tužilac.

marko
Gost
marko

Predaje djelove države? PRODAJA je to za ”više” ciljeve!

Vesko
Gost
Vesko

Nisam simpatizer DF-a, ali za ovo su u pravu.

miro
Gost
miro

Vi nijeste pljunuli na pretke jer su bili izdajnci kao i vi njihovi potomci.

Drull
Gost
Drull

Znači, tebi ne smeta što DPS predaje teritoriju Crne Gore ovim teroristima. Svaka ti čast

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Df najobicnija cetnicka družina.

Rayin
Gost
Rayin

Podrška za DF!!

Brandon
Gost
Brandon

Nije pljunuo predsjednik srbije na vas i vase pretke sad kad je u hrvatskoj pozdravio hrvatsku vojsku koja je procerala 100000 srba u oluji i to par dana prije dana drzavnosti srbije nego je filip pljunuo sto je posao sa komsijama oko medje da se ljudski dogovori. Postedite me vise vase patetike i vasega obraza. Toliko ste dugo u politici… Više »

RS3
Gost
RS3

Oni djelove,a vi čitavu državu

Send this to a friend