Politika

Divanović: Koalicija Ne damo svetinje je unaprijed osuđena na propast

Medijska najava opozicione koalicije “Ne damo svetinje” je očekivan i poznat scenario, a neko bi taj scenario nazvao “koalicija sve ili ništa”, dok u realnosti predstavlja pojas za spašavanje “davljeničkoj” politici opozicije, tvrdi poslanik DPS-a Nikola Divanović. 

Kako kaže, ovaj politički manevar, zaogrnut barjakom „duhovnosti“, posljednje je utočište destruktivnih opozicionih partija pred još jedan izborni brodolom na redovnim parlamentarnim izborima

“Već sedmicama opozicionari sami razotkrivaju političku suštinu „litija“, jasno i nedvosmisleno saopštavajući da je riječ o protestima protiv vlasti, a ne nikako o „odbrani svetinja“. Za to vrijeme, SPC stidljivo pokušava da se „odbrani“ od takvog razotkrivanja, dajući time zapravo blagoslov opoziciji da „litije“ politički legitimiše. Jedino na što SPC nije računala je opoziciona destrukcija prema svemu, pa čak i jednih prema drugima, što je siguran recept za propast njihove zajedničke ideje o uništenju Crne Gore. Njihovo manipulisanje vjerskim osjećanjima građana ni u ovom slučaju nije presedan, čime nedvosmisleno priznaju da su kao politički lideri bespomoćni i bez pravih političkih argumenata”, navodi on.

Nadalje ističe da će najveći gubitnik u priči o „Ne damo svetinje“, kao i u njihovoj igranci sa poglavarima SPC, biti isključivo Mitropolija crnogorsko-primorska.

“Ne postoji niko na svijetu, ko je imao posla sa DF družinom, a da je ostvario i najmanju pobjedu. Šta više suprotno: decenije gubitničkog staža, uvjeravaju nas da nije problem u formi nego suštini. Odnosno, ma kojim imenom sevali, od “Mi ili on“ do “Ne damo svetinje” – njihova destruktivna politika davno je poražena.  Zato će u finalnoj političkoj utakmici, na jesen, pod bilo kojim nazivom koalicije nastupali – ubjedljivo izgubiti. Ne vrijedi im što se drže o svešteničke mantije, ne može se pobijediti suverena, građanska, demokratska, multietnička i ekonomski razvijena Crna Gora”, poručuje Divanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zabjelo
Gost
Zabjelo

Spc treba da ulozi 10 miliona da kupi 200 000 glasova po 50 eura i da uzme vecinsku vlast u cg kroz neku partiju.. No ne znam dje bi vi sokolici u tom momentu nemate kud posle ovih izjava no krofnice da prodajete.. Kad izadjete iz zatvora naravno hahahaha

Ko laga' ... mu
Gost
Ko laga' ... mu

Ako ti tako kazes.
Facom bi rekao da si mudar🙂

Porijeklo
Gost
Porijeklo

„ U Crnoj Gori žive Srbi, ima ih koji se izjašnjavaju kao katolici i muhamedanci” … Kome se ovaj obraće,…

Zoran
Gost
Zoran

Kaže se”obraća”nepismeni!

Fhrrt
Gost
Fhrrt

Joj vid’ mu glave😆😆

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Iskrenije bi bilo da piše na paroli,nedamo pare!!!

Mitar
Gost
Mitar

Ili ‘ne damo vase svetinje’

Cheese
Gost
Cheese

Evo javlja se i Pastrovic, od Divanovica dje nema vecih Srba od njih u Budvu, ali vidite narode kako to biva kad vam razum pomuti partija, odnosno vas vodja. Ovo inace ne govori Divanovic jer on u srcu je Srbin kao i svi njegovi preci, nego ovo iz njega zbori lider, vodja, volodj, vozd, el hefe, Milo!

Goran
Gost
Goran

Divanovixu sram te bilo. Ajde da se ne znamo pa da ovako mlatis… Crnogorac sam i ti me t9 neces ucit, i svaki covjek mi je brat i NE DAMO SVETINJE!!!!!!!! Dok ti je sef bio Srbin ka sam i tada bio Crnogorac, a sad pojedi to sto su ti spakovali i razmisli svojom glavom, nauci ko si i sta… Više »

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Ili Divanovicu reci domaci,proci ce kao u svugdje I zavrsiti na djubristima istorije tu im je jedino i mjesto

Pop Milo
Gost
Pop Milo

Daleko si ti od Novaka! Taj je znao ko je i sta je,za razliku od tebe

kralj Nikola
Gost
kralj Nikola

Pope, Novak jeste ali ti si ni voda ni vino.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Zna no sto crnogorac kao taj mic sto ti nosis.Vidis koliko si imresioniran sa nama masta da postanes jedan,znam nevolja i ja bih da sam na tvom mjestu vise volio biti i Inka kao Risto no to sto su ti rekli da si

rzv
Gost
rzv

I ti od popa Mila

Pocrnogorčen
Gost
Pocrnogorčen

Ne bojte se, nećemo glasati za njih. Čekamo nekog novog i normalnog, poput oca Gojka koji je osvojio srca svih dobronamjernih ljudi u Crnoj Gori, ali nažalost ne može se baviti politikom na taj način.

Mina
Gost
Mina

Strah je ophrvao vlast i njene usluzne medije,od kojih je i ovaj portal.Sve vam je zaludu.

Kako vam drago
Gost
Kako vam drago

Budale trče za popovskim parama, pametni za to vrijeme prave svoje pare.

DAKA S-400
Gost
DAKA S-400

E djavo ih tako sticao! Cega se pametni stidi ,budala se ponosi!

Send this to a friend