Politika

DNP: Knežević je političar koji prolazi najveću torturu i progone

Danas u Evropi i svijetu ne postoji političar, koji prolazi tolike nezapamćene progone i torturu režima, kao što to prolazi Milan Knežević, ocijenjeno je na sjednici predsjedništva Demokratske narodne partije (DNP) čiji je Knežević predsjednik.

On je u uvodnom izlaganju upoznao članove Predsjedništva s novonastalom političkom situacijom, uz snažnu poruku da je DNP uvijek bila i biće uz Srpsku pravoslavnu crkvu i njene četiri eparhije u Crnoj Gori.

Istaknuto je da posebno “raduje probuđena sabornost u našem narodu, kao i odlučnost da se istraje u litijama i otporu antipravoslavnom Zakonu.”

“Tokom sjednice, na kojoj je većina članova Predsjedništva uzela aktivnog učešća, istaknuto je i da režimski mediji sračunato pokušavaju unijeti smutnju o broju učesnika na litijama, jer se radi o veličanstvenim istorijskim dešavanjima, kakva Crna Gora nije zapamtila. Na sjednici Predsjedništva DNP osuđeno je nasilničko ponašanje policije tokom prethodne večeri u Pljevljima, koja je pretresala mlade, maltretirala ih i izvodila iz kafića uz primitivno treniranje strogoće kao u totalitarnim režimima”, saopštili su iz ove stranke.

Kako dodaju, potencirano je i da najnovija sramna, kriminalna presuda Višeg suda predsjedniku DNP-a na četiri mjeseca kućnog pritvora predstavlja posljednji trzaj diktatorskog režima i raspamećeni pokušaj da se Knežević onemogući u svom političkom djelovanju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aloalo
Gost
Aloalo

A nemojte, to mu je dusevna hrana. Ne bi se culo za njega da nije tako.

Peki
Gost
Peki

Ima taj stav …kao putin

Podgorica
Gost
Podgorica

A on političar? 🤔🤔🤔🤔🤔.Bajke o cirkuzantima su na drugom spratu, veli žena u knjižari!Sta sve mora da ima jedan politicar makar i opozicioni, nece ovaj dostici ni za pola vijeka!

Joko
Gost
Joko

A što veli majka?

Dopuna
Gost
Dopuna

Nisu rekli,, ničim izazvano”.

Piksi
Gost
Piksi

Znaci istina je ,brisi i dalje idol je idol

Nindjaaaaaa
Gost
Nindjaaaaaa

E slatko me nasmija… Bolje da je u ziks i da ne moze pricati jer ovako nanosi vise stete svojoj partiji i njenim satelitima :-))))

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

To što ga majka tuče … to stvarno ne treba da iznosi u javnost.

Markoza
Gost
Markoza

Ma on to zeli. Mazohista a pri tom izigrava zrtvu. On voli da ga sazaljevaju. Glumac djilkos.

Pipun
Gost
Pipun

Naljutice se pa ce se preselit u Srbiju.STETA

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

UKUPNO IH IMA 19 komada! E dosta bgm!

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Ovo je i preśedništvo, i svi aktivsti i svi glasači koji ga glasaju! To je ta sila od partije!

Libero7
Gost
Libero7

Sve visoki intelektualci na ovom presednistvu

zastava
Gost
zastava

On je više prestupnik no političar. Od retotike do ponašanja sve mu je skandalozno i agresivno. Đe je pokupio toliko frustracija samo bog zna.

cojstvo
Gost
cojstvo

Prosto je tesko zamisliti da ovakav covjek bude u prilici da donosi odluke i vodi normalan narod.Moze samo slicne njemu a takvih je zaista malo

LSCG
Gost
LSCG

Molim te,dodji,da te ja zastitim

Djoko
Gost
Djoko

Sto jes jes Zvezda mu sve izgubi

Send this to a friend