Politika

DNP Krivokapiću: Rekonstrukcija Vlade, nova Vlada ili izbori

Glavni odbor Demokratske narodne partije DNP je na današnjoj sjednici odlučio da se premijer Zdravko Krivokapić pozove na razgovor o prevazilaženju aktuelne političke krize na relaciji parlamentarna većina – Vlada i da mu se ponudi rekonstrukcija Vlade, u koju bi ušli političari iz stranaka koje podržavaju aktuelnu Vladu, a na čijem čelu bi ostao Krivokapić. Ukoliko premijer odbije takav modalitet – DNP bi inicirao izbor nove Vlade, sastavljene od aktuelne parlamentarne većine i stranaka manjinskih naroda, na čijem čelu ne bi bio Krivokapić.

“Vjerujući da ovako predloženi modalitet u potpunosti štiti interese građana koji su Koaliciji “Za budućnost Crne Gore” dali podršku, Glavni odbor je zadužio predsjednika partije i poslanike DNP-a da i po cijenu novih izbora, koje bi pripremila prelazna Vlada, istraju u ovim nastojanjima”, navode u DNP-u.

Kako dodaju, veći broj članova GO DNP je iskazao nepodijeljene stavove da su DNP i vladajuća koalicija dosad trpjeli brojne oblike marginalizacije od strane premijera, koji je ignorisao činjenično stanje da je, upravo zahvaljujući većinskim glasovima Koalicije “Za budućnost Crne Gore”, izabran za predsjednika Vlade.

Glavni odbor je na kraju sjednice iskazao snažnu podršku daljem radu i aktivnostima predsjednika DNP, Milana Kneževića.

Takođe, na današnjoj sjednici Predsjedništva Demokratske narodne partije, na lično insistiranje Kneževića, održano je tajno glasanje o njegovom povjerenju, na kom je dobio apsolutnu podršku svih članova Predsjedništva.

17

avatar
1000
14
3
0
 
16
sekulaVracSaNeboVracSaNebobrlogNikki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sekula
Gost
sekula

Pipunovići su “zaraženi” istom bolešću. Pipun se trudi ali mu Rusi neće zaboraviti dogovreno i neučinjeno.

Nikki
Gost
Nikki

DNP….velesila

Elena
Gost
Elena

Imate li petlju za nove izbore… 😂

Lud zbunjen nor
Gost
Lud zbunjen nor

Kakvo ludilo

Sramna Vlada
Gost
Sramna Vlada

Vraćajte mandate narodu! Narod je prevaren

Tivat
Gost
Tivat

Odlučio Df da vrati Dps, a više je i vrijeme bilo

VracSaNebo
Gost
VracSaNebo

Naravno, DF ne zna sto da radi i vise im odgovora da budu OPOZICIJA nego dio vlasti. Sad im niko drugi nije kriv za svakodnevne budalastine osim njih samih!

@lexa
Gost
@lexa

Tako je gospodo iz DNP. Novi izbori ali bez ikakvih koalicija. Na taj način će u parlament ući samo stranke koje to zaista zaslužuju. Svi ostali neka sjede doma.

Alen
Gost
Alen

Nema bez izbora.

Pop Vukovci
Gost
Pop Vukovci

Leposavic za premijera,pun pogodak

brlog
Gost
brlog

u Tunguziji, može

Laban
Gost
Laban

Novom suđenju sa Bajdenovom vladom već se zna ishod..Oni juče izjaviše da ne teepniu kako su Rusi 2016 organizovali pokušaj puča u CG,a rekli su da imaju i dokaze.

VracSaNebo
Gost
VracSaNebo

Tacno. Amerika to javno kaze i nikada niko cak ni iz Trump-ove administracije to nije opovrgavao. Poslao je cika Biden poruku i Vucku od Srbije da mu mogu udariti sankcije ako pravi probleme na Balkanu kao izvodjac ruskih radova!

Siromah
Gost
Siromah

Gladni smo …brzo cemo biti hladni

Limenkah
Gost
Limenkah

Novi izbori pa da vidi DF dje je?
Proci ce kao DPS u Avgustu

nick123
Gost
nick123

Umjesto novih izbora, novo suđenje DFu, kazne po 6 godina minimum te doživotna zabrana djelovanja partijama DFa koje imaju kažnjene pripadnike

Barka
Gost
Barka

Zar Knezevic nije u zatvoru?!

Send this to a friend