Politika LIDER DEMOKRATSKOG FRONTA I NJEGOVE POSLOVNE VEZE SA VUČIĆEVOM SNS-om

Dok farba Crnogorce, Mandić će da kreči i Beograd na vodi?

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić u bliskim je poslovnim vezama sa biznismenima od povjerenja srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, pa nije isključena mogućnost da će njegova kompanija biti, ili je već, angažovana i na izgradnji Beograda na vodi najvećeg gradilišta na Balkanu, saznaju Dnevne novine.

U srpskim političkim krugovima se uveliko govori o svemoćnom Aleksandru Karlovčanu, visokom funkcioneru Srpske napredne stranke, čovjeku od povjerenja predsjednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića, koji je koordinator radova na projektu vijeka i najvećem balkanskom gradilištu Beograd na vodi. Upravo taj moćni funkcioner SNS-a Aleksandar Karlovčan je poslovni partner Andrije Mandića, odnosno njegove supruge Sanje koja je sa njim suvlasnik i izvršni direktor preduzeća Merlin da-kar, pišu Dnevne novine.

Ovo preduzeće je registrovano u Podgorici na adresi Poslovni centar Kruševac na Cetinjskom putu. Kompanija sa istim imenom registrovana je i u Beogradu, u Tabanovačkoj ulici broj 5. Preduzeće je registrovano za proizvodnju i promet boja i lakova, što je porodični biznis Mandića već godinama.

Ne treba ni govoriti o tome koliko je značajno ko izvodi radove na Beogradu na vodi i kome se ti poslovi povjeravaju, naročito u svjetlu činjenice da je to posao vrijedan osam milijardi dolara.

To je biznis koji, prema mnogim kritičarima vlasti, drži na nogama Vučićevu partiju, ali i kompletnu vlast i koji je toliko važan da se poslovi povjeravaju samo provjerenim kadrovima, kao što je to, u ovom slučaju, po svoj prilici, Andrija Mandić, navode Dnevne novine.

I dok lider Srba u Crnoj Gori, kako voli sebe da naziva, farba Crnogorce pričama o jednakim šansama za sve za koje se zalaže, on svoje šanse, izgleda, koristi u Srbiji i to ulazeći u posao sa, trenutno, najmoćnijim biznismenima ove države, koji su usko povezani sa predsjednikom Vučićem. Još nema konkretnih podataka koji govore da je Mandić angažovao svoju firmu direktno na “krečenju” ovog grandioznog gradilišta, ali se o tome uveliko spekuliše, a sumnje pojačava i to što je sve obavijeno velom tajne, a naročito ko su izvođači i podizvođači.

Koliko je Beograd na vodi bitan govori i činjenica da se Aleksandar Vučić, najavljujući njegovu izgradnju, čudio što ga novinari pitaju zašto nije raspisan tender za izvođače radova.

“Državni organi se neće obazirati na sve moguće prepreke i posao će završiti. Nemam ništa protiv da se raspiše kokurs za “Beograd na vodi”, ali bih volio da predstavnik udruženja arhitekata koji je tražio da se raspiše konkurs, pronađe tri milijarde i sto miliona dolara pa da raspiše neki konkurs. Ja znam da nama Srbima nikada ništa nije dobro. Šta god da uradimo, uvijek će se pronaći neko ko će u nečemu falinku da pronađe, pa makar to bilo najvelelepniji, najljepši mogući projekat za našu zemlju”, rekao je Vučić.

Ovakve Vučićeve izjave još više raspiruju sumnje u regilarnost poslova koji se izvode na Beogradu na vodi i pojačavaju interesovanje onih koji smatraju da se razne firme bez konkursa uvode kao izvođači radova.

U sve te poslove sumnja čak i Nebojša Bakarec, odbornik i funkcioner Vučićeve stranke koji u autorskom tesktu koji su objavili mnogi srpski mediji ističe da je Beograd na vodi velika prevara.

On, kada je ovaj projekat u pitanju, pominje dvojicu i to Srđana Rupara i Aleksandra Karlovčana. Bakarec podsjeća da je Ruper građevinski inženjer (hidrotehnički smer) i vlasnik privatne firme „Hidroplaning” iz Rakovice. Firma „Hidroplaning” d.o.o. ima devet zaposlenih i prihod u 2012. u iznosu od 16,9 miliona dinara i neto gubitak od 6,5 miliona.

On smatra da ova firma nema nikakve važnije reference, a nema ni internet prezentaciju, pa ne postoji mogućnost uvida u reference.

“Kao „koordinator projekta ispred Vlade” navodi se funkcioner SNS Aleksandar Karlovčan. Navedeno lice je (ili je bilo) vlasnik firmi “Sens marketing” i firmi „Merlin-doo” i „Merlin da-kar doo” sve tri registrovane na istoj adresiTabanovačka 5. Firme „Merlin-doo” i „Merlin da-kar doo” se bave proizvodnjom boja, lakova i premaza. Dakle, kapitalni državni projekat od prvorazrednog značaja, vrijedan osam milijardi dolara, vode dva neovlašćena i nekompetentna lica, osnovano sumnjamo. Zasad je očigledno da je Karlovčan kao vlasnik jedne televizije, zadužen za medijsko spinovanje, a Rupar kao građevinski inženjer zadužen za kvazistručno spinovanje”, piše Bakarec.

To, apsolutno, nije smetalo Andriji Mandiću da sa Karlovčanom godinama posluje u suvlasničkom odnosu, pa je teško i ne razumjeti one koji sumnjaju da će se to poslovno prijateljstvo raširiti i na Beograd na vodi.

U Beogradu prvi, u Podgorici 81.

Zli jezici, koji, naravno, žele da ostanu anonimni, tvrde da je uspješno razvijanje biznisa u Srbiji jedan od razloga što je Andrija Mandić insistirao da bude 81. na poslaničkoj listi za predstojeće izbore. Čovjek koji važi za Srbina broj 1 iz Crne Gore, očigledno, tu reputaciju opravdava i u biznisu. Da li se radi o odličnim vezama sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ili „samo” o poslovnim vezama sa Aleksandrom Karlovčanom, javnost, vjerovatno, nikada neće saznati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Oro
Gost
Oro

Beograd na vodi novi Kristal 🤣🤣🤣🤣🤣…

Njegalica
Gost
Njegalica

Cudo bas je poznat kao junak. Jeste da nema podrsku naroda, ali bi tu saku jada sto ga podrzava trebao da ispostuje sto on naravno da nece.

Mongro
Gost
Mongro

A pošto je Jupol kod njega, može li se znati?

Sunčica
Gost
Sunčica

Ma briga Mandica za CG i za nasu politiku. Seli se on brzo u Bg da razvija biznis

Ada_bojana
Gost
Ada_bojana

Ne daj Boze da se ovaj dokopa vlasti, Beograd bi nam u CG preselio

Nigor
Gost
Nigor

Pa sto fali, Ionako trcimo za Beograd i zub kad zaboli.Kamo srece da nam je Beograd blize.Okanite se mržnje sv.i i vlast i opozicija imaju itekako debele poslove u istom Beogradu.

Egzodus
Gost
Egzodus

Kolka je vjerovatnoca sa ce mandic da pobjegne u srbiju za koji mjesec

kontraš
Gost
kontraš

Brzo ce on kod vucica da se seli u srbiju,cim presuda za drzavni udar stigne

Anti DPS
Gost
Anti DPS

To mu je mitropolija kupila ,da se makne s cela dfa i da popnu zdravka fiću

Kaktus
Gost
Kaktus

E nasao je vucic dje ce pare investirat ,u vojvodu koljenicu

Liberal
Gost
Liberal

Morali su da ga nagrade nekako za onaj pokusaj drzavnog udara

Mestar
Gost
Mestar

Zbog ljudi poput Mandica i ostalih srpskih nacionalista je Crna Gora tu dje jeste. Zahvaljujuci njima vlast uopste nije imala konkurenciju i nije morala puno da brine i da se trudi. Da su oni bolji i ozbiljniji, bolja bi nam bila i vlast. Crnoj Gori treba nova mlada ozbiljna suverenisticka opozicija koja ce biti ozbiljan konkurent DPS-u a ne ovaj… Više »

Durmitorac
Gost
Durmitorac

Kako se, Vučic, sprda sa mozgom Srba, za nepovjerovati je.

Strijelac
Gost
Strijelac

Brzo će on dići sidro iz Crne Gore i ukotviti se u najveću finansijsku prevaru u Srbiji ikad, Beograd na vodi.Samo ga pripaziti da to ne uradi prije nego što odsluži kaznu zatvora u Spužu.

Soko77
Gost
Soko77

Hoce da pobjegne presudi za drzavni udar, zbog toga je i poslednji na listi

Supermen
Gost
Supermen

Nadam se da će uskoro da kreči samo ćelije po ZIKSu

Aquarius
Gost
Aquarius

Ne vidim vise poentu njegove politike, neka baci posao stvarno ! neka ide, srecan mu put! Dosta je bio angazovanja, vala prevrsio je svaku mjeru.

Podbišće
Gost
Podbišće

Mandic zna da ga ceka zatvor, osudjen je na 5 godina i samim tim njemu su ovo poslednji izbori i onda pokusava raznim manipulacijama, nestranackim licnostima da izdejstvuje neki izborni rezultat.

Umbrella
Gost
Umbrella

On Crnogorce ne moze ocima vidjeti, ugasio bi nas kao naciju kad bi mu moglo biti.

Marko
Gost
Marko

Mandiću je Beograd drazi od Podgorice kao i njegovim partijskim drugarima

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Kako da dozivljava Crnu Goru kad je ne poznaje niti je njegov iko ista zrtvova za nju stoga mu je blizi bijeli svijet u koji ga nista ne podsjeca na svoju nistavnost

rodjen prije 60
Gost
rodjen prije 60

Skloni petljanju malverzacijama, mitu, korupciji… politicari na balkanu su najlosiji ljudi

Muzil
Gost
Muzil

Njemu je idol kralj koga od miloste zovu aca palikuca sto znaci da bi i on ucinio isto sto i kralj mu

Panda
Gost
Panda

E moj Mandiću ne može se ništa sakriti.Sve se sazna kad tad.Nijesi ti toliko bistar da bi ti se pažnja privlačila.

Mostanica
Gost
Mostanica

Ma bitno je da je tamo prvi!

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Ravna im je pamet i Vučiću i Mandiću.Savjetuju jedan drugoga na pogrešan način.

Teona21
Gost
Teona21

Kakav jad kad se ovakvi likovi nalaze na politickoj sceni

Zvijezda
Gost
Zvijezda

Kad treba da radi u svom interesu planovi mu i nisu tako losi.

D grahamov broj
Gost
D grahamov broj

NemA više što sudija holandeze je svirao kraj.

Petar
Gost
Petar

Jel Mandic po prvi put ima neki plan ili mi se cini? I to jos u korist naroda. Smao odsluzi sto imas, dosta ste nekaznjeno prolazili pa cemo te uz muziku pratiti.

Hemuli
Gost
Hemuli

To znaci da svako iz DF ima stanove po Beogardu, pa zato svako malo i pipun ide do Beograda!

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Koliko kosta stan u Beogradu za nas iz Crne Gore??

Misko
Gost
Misko

Mandic – srbin broj 1 iz Crne Gore u Srbiji, opravdao je tu reputaciju i u biznisu, pa preko zene zavrsava poslove da se ne bi poslovi iz Srbije direktno povezali sa njegovim imenom.

janko
Gost
janko

Mozemo li koga zaposlet u molersku firmu kod Mandica?

Biljarda
Gost
Biljarda

Mandicu oce li imati ovi Srbi u CG koji popust kad budu kupovali stan u Beogradu preko tebe??

Verica
Gost
Verica

Mandic neka se odluci za koga se zalaze,za narod Crne Gore ili za Srbe?

Boro
Gost
Boro

Šta ima da odlučuje odavno je odlučio. Srbi

Somo01
Gost
Somo01

Sve ono sto misle da se nikad nece saznati,izadje na vidjelo kad tad.

Asistent
Gost
Asistent

I eto razlog zasto je nosilac liste za buducnost Krivokapic dao prvi intervju za srpski telegraf, jer je to Mandic vec unaprijed dogovorio sa Vucicem i ekipom iz Beograda.

MILO NATO CPC
Gost
MILO NATO CPC

a to je mnogo bitno kome je taj anonimus dao prvi intervju.. mogao je i da ga da za figaro ne vidimmsta bi to promijenilo u njegovom politickom angazovanju!! boranija obicna!!

Luge
Gost
Luge

Beograd na vodi ili pranje pare?

Vasojevic
Gost
Vasojevic

Dok takvi ljudi farbaju Crnu Goru ,ta sminka se pripisuje Dps-u

Stedim
Gost
Stedim

Molba za ostatak ekipe da se spakuju i odu sa njim!

Kamelija
Gost
Kamelija

Pusta obećanja 👇

Stubica
Gost
Stubica

Koliko pustih obecanja “svom narodu” u Crnoj Gori, tako bi i vlast vodio…

Morakovo
Gost
Morakovo

Ovo su najgori tipovi ljudi koji postoje!

Dragova_luka
Gost
Dragova_luka

Ovo mu je najbolji potez od kad postoji! Neka ide vise…

Njegosi
Gost
Njegosi

Mandic kad ode u Beograd on je svoj na svome, u CG izigrava nekog kao “postenog” a onda po Srbiji pravi projekte, a sve se lud pravi!

Marko
Gost
Marko

Čime se vi sve služite. Da li ima neko da vjeruje u ove laži ? Andriju Mandića kao političara ocjenjujem najnižom ocjenom, ali kada vidim da najveći lopovi viču “držite lopova”, dođe mi da iz inata glasam za listu na kojoj on drži začelje

Ljubo
Gost
Ljubo

Svima bi ucinio uslugu kad bi otisao iz Crne Gore.. Samo odlezi prvo kaznu za sve sto se teretis pa onda Srecan ti put!!!

Ivan
Gost
Ivan

Ovaj covjek je pukao totalno, ajj batice ti za Srbiju nije tebi mjesto odje

Njegomir
Gost
Njegomir

Kako se Mandic lijepo uhljebio gore po Beogradu, od politicara do vlasnika firme koja radi projekte sa SNS i Vucicem…multipraktik je pravi !

Maslina
Gost
Maslina

Najjaci mi je Mandic ovamo prica kako se zalaze za narod CG kao tu je za njih a onda ima firmu koja po Beogradu pravi zajedno sa Vucicevim glavnim covjekom projekte po Beogradu na vodi!

Šemsa
Gost
Šemsa

Mandic je Vucicev covjek odavno i sve sto radi ovdje u CG jeste o nalogu Vucica, i logicno da ce zajedno da rade i da jedni drugima namjestaju poslove po Beogradu.

Julija
Gost
Julija

Mandic preko zene zavrsao posao u Beogradu, i jeste sve bi Aleksandar Karlovcan zaposlio nekog tek tako, ovo se zna da je zaposljeno preko veze.

Visitor
Gost
Visitor

Ovaj covjek nema granica, uzas!

Princeza07
Gost
Princeza07

Razvijaj ti biznis po Srbiji, ne interesuje tebe vise ni politika ni Crna Gora..

Joca
Gost
Joca

Kako je on to sve organizovao,ko da se nece prpeoznati njegova prljava igra…ipak nisi toliko bio sposoban i pametan da to izvede! Odgovaraces za drzavni udar!

Kovrđica17
Gost
Kovrđica17

Znamo svi za tvooj plan Mandicu, brzo cemo da ti vidimo ledja, , oces da pobjegnes posto poto jer znas da te ceka ziks ovamo zbog presude za drzavni udar..

Losmi
Gost
Losmi

Sve je ovo uigrano i pripremljeno da poslije izbora bjezi U Srbiju kako bi izbjegao da ode u Ziks zbog presude za drzavni udar .

Tomo
Gost
Tomo

Zato je on bio “bolesan ” u Bg,a sprovodio milionske projekte i poslove…A vamo izigravao zrtvuu….Sramno

Sorela
Gost
Sorela

Hoce on da utekne kao mis preko granice jer ga ceka 5 godina robije.

Bodin
Gost
Bodin

Moze li mi ko rec, kolike su plate u firme tih silnih srba u CG ? da li se pokazuju za primjer svima nama, pa im radnici dobijaju po 1000 mjesecno ?

Grizli
Gost
Grizli

Kad sam ga cula da poziva ratne drugive u sred skupstine i to u 21.vijeku, nije mi bilo jasno je li covjek na nekim drogama ili je toliko bezobrazan da je to strasno?

Srle
Gost
Srle

Kad odsluzis za sve sto si radio onda idi i ne vracaj se nikad!!!

Grizli
Gost
Grizli

Kad bude odlazio, molila bih ga da povede Rista sa sobom!

Srbadija
Gost
Srbadija

Срам те било Андрија, издао си нас и продао. Исти си као и сви остали

Max
Gost
Max

Hahahahaha 🤣 u nedostatku pametnih botova evoluiraju pojedini sa smislom za humor. Bravo brate imas Like od mene 😀 evo i sendvic naravno 🥪

Zorka
Gost
Zorka

Da li obraz kosta koliko i stan u BG?

Fossil
Gost
Fossil

Mislite li da je slučajno sto je on poslednji na listi? Sve to ima svoje, nece da bude ovdje i nece da bude dio ovog drustva jer zna da mu je ovo poslednja sansa da ucini bilo sta u drzavi, a i sam je svjestan da gubi.

Bane
Gost
Bane

Sad je gradjanima CG sve jasno,ova manipulacija i sto im je crkva i front oci zamagljivali u prethodnom periodu sve se izbistrilo i jasno je ko dan!!!! Vi prvo izdajete drzavu pa sve ostalo i samo za licni i finansijski interes

Miroljub
Gost
Miroljub

Ne mogu da vjerujem, Mandic me je i ranije razocarao svojim neartikulisanim ponasanjem ali sad vise ni rezevre nemam prema njemu. Dno dna

Slobo
Gost
Slobo

Ima se, moze se, bravo vojvodo…nego nijesi ovo prijavljivao i o tome govorio

Korset
Gost
Korset

Stari manipulator, licemjer i izdajnik! Obraz mu je kao đon!

Cakana
Gost
Cakana

On je izdao drzavu,izdak svoj posao,sad ovim postupcima izdace i svoje ime sve za rad koristi i dobiti…

Robin
Gost
Robin

To je i razlog zbog kojeg on slijepo slusa Aleksandra Vucica i radi sve po njegovom naredjenju. Kako i nece kad mu jenobezbijedio takve ugovore i poslove

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Pokupio novac od srpskih i ruskih finansijera i misli da na taj nacin odlucuje u drzavi koja je odavno rekla ne takvim okovima.

Poaro
Gost
Poaro

On je najopasniji igrac na ovoj sceni, on je spreman da zajedno sa ratnim drugovima spali Crnu Goru u sekundi samo da mu se dopusti

Savo
Gost
Savo

Sad kad zna da je kriv bi da bjezi,pa ne zna na koji nacin da se povuce pa preko liste trazi nacin…

Ridjani
Gost
Ridjani

Njega nikad nije ni interesovala CG samo je maksimalno htjeo da je iskoristi za licne interese

Putnik
Gost
Putnik

Mora da dokuči koji dinar i da ne naljuti svoje gospodare u Srbiji, a to što izdaje svoj narod iz Crne Gore odavno njega ne dotiče.

Slobo
Gost
Slobo

Pokazaonjenda ga bas briga i za srpstvo i za crkvu, nema on ni malonobraza i postenja. Samo licni interes i nista vise

Agata
Gost
Agata

Znamo odlicno gdje bi nas odveo pravac Andrija Vojvode Mandica!

Dragutin51
Gost
Dragutin51

Nadam se da ce otici u prošlosti i da se iz nje nikad vise povratiti nece

Mljeticak
Gost
Mljeticak

Tamo ti je i mjesto.

Ivanka
Gost
Ivanka

Mandic napusta politiku i bjezi iz Crne Gore zbog zatvora koji ga ceka za drzavni udar

Zdravko1986
Gost
Zdravko1986

Ne mogu da vjerujem da je izdao srpske nacionalne interese i zgazio cetnicku zakletvu koju je polozio zarad stana u BG na vodi

Cemenca
Gost
Cemenca

Sve mu se vrti oko para

Anita
Gost
Anita

Bas njega briga za politiku, posvetio se privatnom biznisu i gradjevinarstvu

Javorak
Gost
Javorak

Crnogorce nikad farbati nece cetnicki vojvoda i placenik!!!

Povija
Gost
Povija

E ovako vam zive svi iz DF-a, ne znam kako im ni ono malo ljudi pada na lazi i price o losem polozaju u Cg. Zive kao bubreg u loju odje, a plus im sipa i Vucic i jos poneko!

Marko76
Gost
Marko76

Eto kako je prodao srpsku ideologiju za malo koristi od krecenja i farbanja

Velimje
Gost
Velimje

Koliko mu je samo lose i koliko malo “zaradjuje” u Crnoj Gori koju toliko pljuva!

100%
Gost
100%

Ovo je tekst za neke druge portale, jer Mandić samo čitaoce tih portala može da farba, nikog iole normalnog u CG ne može

Perica
Gost
Perica

Vjerovatno je zbog toga sebe stavio poslednjeg na listi jer ne zna kako da se povuce iz politike u CG ,mora tamo biznis da se razvija, ceka ga njegov sef Vucic !

Čigra
Gost
Čigra

Mandiću mislio si da možeš da zagospodaris Crnom Gorom, pa kad si shvatio da ne možeš sada se kao vraces Srbima. I oni će te protjerati

Maitland Niles
Gost
Maitland Niles

Slogan df ,,ne dozvolite da vas drugi farbaju,,

Nudo
Gost
Nudo

Mandica treba poslati na odsluzenje zatvorske kazne , pa tek onda neka farba koga oce!!

LadyM
Gost
LadyM

Ne mozes ti da farbas Crnogorce nikako, nemas toliko uticaja ni moci, a i narod zna kakav si

Sveznalica
Gost
Sveznalica

nasla krpa zakrpu, Mandic I Vucic

Bizamala
Gost
Bizamala

Ovaj covjek je pravo dno dna, pokusao je da istrijebi Crnogorce i Crnogorski narod, ali kad je vidio da mu ipak ne ide od ruke okrenuo se svojoj voljenoj Srbiji..

Crnooka
Gost
Crnooka

farba Mandic sam sebe.

Patrick
Gost
Patrick

Izdao svoje kolege,glasace,sve radi licnih interesa i sto dubljeg dzepa… Bravo,neka si pokazao za sta ste se sve ove godine zalagali ti i tvoje kolege izdajice.

Kameleon
Gost
Kameleon

umislio da ima neki uticaj na Crnu Goru, pa kao on farba Crnogorce.

Xaxaxaxa
Gost
Xaxaxaxa

Đe su sad oni kukakvci što crtaju trobojke?Vojvoda im trguje bojama i lakovima, obrće milione, a oni skupljaju po 5€ da kupe kantu boje da bi se istom tom vojvodi udvorili i dokazali koliki su Srbi.A on ih još poziva na oružje i u odbranu srpstva i svetinja.Problem je što će shvatiti,ali će teško priznati koliki su magarci ispali.

Princeza07
Gost
Princeza07

Ovamo mi se kao bori za neke ideale, za narod… Svi su te provalili, niko te nikad ne bi glasao, a sad si to vjerovatno i vidio i zato daj gas sad, neka te Vucic izvuce..

Lenka
Gost
Lenka

Treba te protjerati iz Crne Gore ali tek posle odsluzenja zatvorske kazne!!!

Gago
Gost
Gago

Marioneta Vuciceva…

Zena_od_sultana
Gost
Zena_od_sultana

vidio da od njega politicara nikad nece biti, pa sad se bacio na biznis.

Flavio
Gost
Flavio

Da nece savjetnik Vucicu da bude..

Radojica
Gost
Radojica

Godinama masti oci narodu tako sto napada druge da kradu,da su lopovi,prevaranti.. I to radio da bi skrenuo paznju sa sebe dok je on punio dzepove..

Kosić
Gost
Kosić

Mandic je svoje rekao. Bice zapamcen kao izdajnik Crne Gore.

Pivcee
Gost
Pivcee

nijednu samostalnu odluku ne moze sam jeti, mora ici u BG po savjet. Sprdnja!

Blog
Gost
Blog

na svaki nacin pokusava da srusi CG.

Lukovo
Gost
Lukovo

Sa ovim svima nama stavljas do znanja da si kriv i da si ti glavni i odgovorni za drzavni udar!!!

Rastovac
Gost
Rastovac

I sad posle poraza na izborima stura za Bg,znaci to ti je cilj?? Da svakog covjeka sto je glasao za vas ispalis.. Bravo ti ga Manduci,bravo!!

Zver
Gost
Zver

cinjenica da su mu samo pare bitne.

Lepotica
Gost
Lepotica

treba se ispitati poslovanje te njegove firme.

Piazza
Gost
Piazza

To mislis da ce te tamo spasiti Vucic i kompanija da ne odsluzis kaznu odje za drzavni udar a??

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Ahahha, što će sve “isplivati” do kraja avgusta! Sve neki Šišmakovi i Širokovi. A zna se čiji je Bg na vodi, nije opozicioni.

Macaka
Gost
Macaka

Sa politike u biznis sa nekretninama.. A neka si pokazao narodu svoje pravo lice i svoje jedine namjere,tacnije punjenje dzepova

Milaan
Gost
Milaan

A zašto bi nas interesovalo ko su podizvodjaci na nekoj zgradi u BG? Možda bolje da se bavimo ekonomijom u CG? Posebno turizmom?

Ako
Gost
Ako

Kralj

Srbo
Gost
Srbo

Ako ne može da radi u Crnu Goru pozdravljam odluku da radi u Srbiiji , oni ne gledaju koje Srbin a ko Crnogorac .

nenad mne
Gost
nenad mne

Ne, ne gledaju, jer Crnogorci, po njihovom, ne postoje!

Robert
Gost
Robert

Jes, pa su im svi predsjednici države osim AV bili iz Crne Gore, a da ne pričamo o drugim strukama mnogo je.

Ivi99
Gost
Ivi99

Ja bih da se izvadi njegov posjedovni list da se vidi kako mu je lose…

Vilusi
Gost
Vilusi

Ovaj ce svakako pobjeci iz Cg. Slijedi mu zatvor za drzavni udar…

Kuside
Gost
Kuside

A ovome je bas lose. Od koljenice do dupleksa u Bg…

Stana
Gost
Stana

On nas da farba? HAHAHAHAHA taj moze samo sebe😂😂😂😂😂

Tempo
Gost
Tempo

Kad uzme pola miliona, vratice se kod nas da pri a o nekim fiktivnim projektima Djukanovica i njegove porodice, jer kako skrenuti paznju sa svojih mutnih poslova nego pricom o drugome..

Jarbol
Gost
Jarbol

Ne moze taj naš da farba. Znamo da je premaza 1001bojom

Rukometas
Gost
Rukometas

Mandić osjetio si koji milion više pa odma trk u srbiju a ovamo plasiras laži kako tebe samo interes gradjana CG zanima… Pročitan si, gubi se

Knezo
Gost
Knezo

Konačno je shvatio da od srbovanja nema leba u CG. Zavrsili smo sa vama jednom i zavazda!

Knez
Gost
Knez

Oce li da ga kreci u trobojku?

Jelena_BA
Gost
Jelena_BA

Mandicu znači samo pare! E ovaj put Demokrate i Demos dosta si nas srbe veslao! Da vidis sad kako izgleda kad budeš preveslan od Vasojevića!

Ao, što je ovo?
Gost
Ao, što je ovo?

Ista sorta, Jelo

081
Gost
081

nista sporno,politika je biznis i interes.

PG car
Gost
PG car

Gledao sam ovoga sinoc na A1. Sve ono sta on radi pozivanje na oruzje, mrznja i mnogo toga ostalog pripisao je vlasti. Da ne zivim u CG rekao bih kako fin neki politicar. Hahaha. E sprdnje od cojeka

Med.
Gost
Med.

Sve vi znate…jedino u našoj maloj CG pojma nemate šta se radi i godinama se pravite mrtvi, a sve poharano

Susnjar
Gost
Susnjar

Neka ide gore, da ga moje oči ne gledaju više, konstantno pokušavanje rušenja države od njega i njegove partije koja je vise zoološki vrt nego partija.

Albe
Gost
Albe

Nas farbati ne može, mi ga odavno znamo, zato naše glasove vidjeti neće, može samo da dobije od onih koji su protiv naše države.

Gurdic
Gost
Gurdic

Mandic predsjednik Vlade..hahahah zamislite to !!!

Ribolovac
Gost
Ribolovac

Loši ljudi, loša lista, loša politika, za ove ne može normalan biti…

Ždrebaonik
Gost
Ždrebaonik

Koliko malo nekome treba, da ga istorija prepozna kao izdajnika.

Frutak
Gost
Frutak

Mandic je covjek koji u drugoj drzavi ide za misljenje.

Antropolog
Gost
Antropolog

Farba on nas ko zna od kad. Dako nas pusti vise.

Jecka
Gost
Jecka

Ocigledno je sta su Mandicevi ciljevi, ne interesuje njega politika u CG, niti Srbi koje je prevario, interesuju ga pare koje je dogovorio kroz projekat Beograd na vodi…

Ljubo
Gost
Ljubo

E kukalo Srpstvo ofarbano

Milutin iz surd
Gost
Milutin iz surd

Oće li zgrade bit u bojama trobojke tj francuske zastave

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Boje i lakovi Tandara Mandara ®

Med i mlijeko
Gost
Med i mlijeko

Mandić ima dobre veze sa Djukanovicem i Vučićem…

marko
Gost
marko

Sve vam dzaba cetnici…. postojace Crna Gora , dok je sunca nad Lovcenom !!!

Nikad vise 1918.

Nadan
Gost
Nadan

Uzalud su vam ovakva podmetanja. Stižu promjene Za budućnost Crne Gore!

Send this to a friend