Politika

DPS Bar: Fuštić pristao na poniženja iz karijerističkih razloga

Pristajanje Miloša Fuštića da iz karijerističkih razloga izigrava “moralnog pokajnika”, uz svo patetično šmiranje koje su mu scenaristi dopisali, kako bi se po svaku cijenu, a bez osnova, naštetilo njegovoj bivšoj partiji, samo govori o karakteru osobe koja pristane na ovakav ponižavajući tretman, saopštili su danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Bar.

<<<Miloš Fuštić napustio DPS, prešao u Demokrate<<<

<<<Fuštić traži oprost od građana<<<

Kako ističu u toj partiji, takvim odnosom prema svom dostojanstvu, ali i bivšoj stranci, uvjerio ih je da nije bez razloga bio prepoznat u barskom DPS kao nepouzdan i nelojalan partijski kadar, koji je zbog brojnih moralnih i radnih propusta ionako bio marginalizovan u radu stranke.

“Možda mu ova potvrda o tome da je bio niko i ništa u našoj partijskoj strukturi pomogne da se bolje pozicionira u novoj stranačkoj hijerarhiji”, zaključuju u barskom odboru DPS.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Za crnu goru sam i srcem i dusom ali za ovakvu situaciju koja nam je sad trenutno samo krivim mila zasto je ovo dozvolio da se ovakve nistarije kriju iza njega

ct1918
Gost
ct1918

ovi izdajnici misle da nece dobiti po prstima?

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

pa vjerovatno je dio patriota (patriote nijesu samo crnogorci, ali posebno oni) glas dao drugim partijama ili nijesu ni izašli na izbore, baš zbog ovakvih u redovima dps.
ne može osoba koja nema ideala (osim sopstvenog džepa) da ubjedi nekoga u neku ideju.

Liberal
Gost
Liberal

O fusticu najbolje govori to sto je ime na fb odma prebacio na cirilicu posle preleta hahahahha

Marko
Gost
Marko

Pihhh

simki
Gost
simki

Da ste malo bolje gledali koga zaposljavate i primate u svoje redove druge bi ptice pjevale ne bi popovi srbijanski pojali i gadili po cg. O zaposljavanju da ne zborim.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Prosipate se i tacka. Papaaaa cao. Da je vječna Crna Gora!!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪 Slobodna i Njegoševa, ako Bog da .

Trol
Gost
Trol

“No kršna i siromašna Crna Gora ne haje ni za Nemanje, ni za Murate, pa ni za Bonaparte; svi oni biše pa i preminuše, i mač svoj o Crnogorce đekoji opitaše, pa nestaše, a Crna Gora ostade do vijeka i strašnoga Suda u svojoj volji i slobodi, a to ti je u slavi.” Ova Njegoseva Crna Gora? Mozes li pogodit… Više »

europeac
Gost
europeac

Nema se tu šta diskutovati IZDAJICA-PRELETAČ, ali nije to samo u DPS, PRELETAČA IMAJU SVI i SVUĐE. Pojavljuju se i među CRNOGORCIMA. PRELETAČI. Idu tako dalego da prelete iz CRNOGOSCA u SRBLJANE za potrebe ĐEDA i TRENUTNE politike, TO BI MOGLI MI CRNOGORCI SKUPO PLATITI, Neka nam je vječna Crna Gora

Marko
Gost
Marko

Bojim se da je tako. Ne ide na dobro.

Ja sam
Gost
Ja sam

Ha ha ha

Send this to a friend