Politika

DPS Bar: Ispunjavamo obećanja data građanima, rekonstruisani su lokalni putevi

Demokratska partija socijalista u Baru ispunjava obećanja data građanima i uspješno sprovodi svoj izborni program u oblasti putne infrastrukture, a to je prekategorizacija lokalnih u regionalne putne pravce Virpazar – Biskupada (preko Sutormana) i Biskupada – Kamenički most.

Saopštenje OO DPS-a Bar prenosimo u cjelosti: 

Odlukom Vlade Crne Gore kojom je potvrđena prekategorizacija pomenutih putnih pravaca stiču se uslovi za značajna finansijska ulaganja i od strane Vlade i lokalne samouprave, koja imaju za cilj poboljšanje putne infrastrukture koje donosi značajno bolje uslove za život i rad stanovništva, kao i za putovanje i boravak gostiju u opštini Bar. Time ispunjavamo obećanja i pokazujemo odgovornost za datu riječ građanima Bara.

U kampanji za lokalne izbore maja 2018. godine kazali smo da su ulaganja u infrastrukturu od suštinskog značaja za pravilan, kvalitetan, dinamičan i ravnomjeran razvoj Opštine. Intenzivnim radom na stvaranju bolje putne infrastrukture, uspjeli smo za kratko vrijeme da stvorimo preduslove ne samo za značajna ulaganja u rekonstrukciju Starog puta za Bar i puta u Mrkojevićima prema Ulcinju, već smo radili i na rekonstrukciji lokalnih puteva i saobraćajnica u svim mjesnim zajednicama, gdje je iz budžeta Opštine Bar, u tekućoj godini uloženo oko 2 miliona eura.

Intenzivni radovi u svim mjesnim zajednicama potvrda su da smo posvećeni ulaganjima u poboljšanje putne infrastrukture u svim gradskim, prigradskim i seoskim područjima.

Rekonstrukcijom putnog pravca Virpazar- Sutorman- Kamenički most dobićemo još jednu saobraćajnicu prema obali, što će predstavljati značajno rasterećenje Jadranske magistrale, a to je od izuzetnog značaja za špic ljetnje turističke sezone kada imamo veliki priliv gostiju koji koriste drumski saobračaj, i posebno, obilazak gužvi u Sutomoru. Sa druge strane, rekonstrukcija puta u Mrkojevićima daće snažan impuls razvoju poljoprivredne djelatnosti i uopšte valorizacije resursa ovog kraja, što doprinosi ravnomjernom razvoju svih krajeva opštine Bar.

Kao nosilac vlasti u Baru, posvećeni smo realizaciji ciljeva iz izbornog programa i cjelokupnom razvoju grada Bara u svim oblastima. Građani Bara su to prepoznali i ukazali nam povjerenje koje ćemo i u narednom periodu nastojati da maksimalno opravdamo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Odlično još samo da dovedete investitore da zaposlimo ljude jer tim putevima neće ko imati da ide još malo ali dobro te će puteve raditi vaši privrednici, šta bi sa Maljevikom

Filip
Gost
Filip

Samo pusta obećanja. Što imaju gradjani Bara od prekategorizacije puta? Taj put je trebalo odavno da počne da se radi. Sramota.

Baranin
Gost
Baranin

Dušane ništa ne završava s svojim Baranima,lažeš ih samo i obećavala a ništa od toga,kao Zarko u svoje pero,pazi da ti se to ne obije o glavu,brzo će izbori a mnogo ćeš izgubiti,opoziciji završava a svoje ko šiša,e dosta je bilo više,bitno je rozajcima i britancima završavat,lose si krenuo…

Batko
Gost
Batko

E sprdnje ove, a cempresi!?, xaxaxaxaxa,

Darko
Gost
Darko

iskopan put u Naselju Popovici Bar vec mjesec dana. Sramota nad sramotama. Ostavili tako na ovu kisu. Proci se ne moze

Prc CG
Gost
Prc CG

Hahahahahaahahahahaahhaaa…..od čijih para šteti asfaltirali???????

doobrovodski
Gost
doobrovodski

Je li porastao onaj mali?

Send this to a friend