Politika

DPS Bar: Zahvaljujući nama nametnuti uslovi kontrole popisa, partijski izbori će demonstrirati koheziju i snagu DPS-a

Sinoć su u Baru održane sjednice Opštinskog i Izvršnog odbora partije, na kojima su razmatrane aktuelne društveno-političke teme i status pripremnih aktivnosti za unutarpartijske izbore. Govoreći o popisu, kao trenutno najaktuelnijoj temi, v.d. predsjednika DPS Crne Gore i koordinator za Bar, Danijel Živković je saopštio da je Demokratska partija socijalista još jednom pokazala svoju političku principijelnost i odlučnost da brani postulate demokratije u Crnoj Gori, koliko god se neki trudili da ih obesmisle.

Živković je posebno istakao da su zahvaljujući Demokratskoj partiji socijalista obezbijeđenemogućnosti pune kontrole procesa u okvirima Crne Gore.

“Pokazali smo da, kada za to postoje politička svijest i spremnost, u svojoj kući možemo dogovoriti sve i afirmisati vrijednosti za koje se i zalažemo, a to su multikulturalnost, multietničnost i multikonfesionalnost. Bar je to pokazivao vjekovima i tako će se pokazati i na popisu, jer vrijednosti na kojima počiva Bar, počiva i Crna Gora”, kazao je Živković.

Na sjednicama je bilo riječi i o nastupajućim unutarpartijskim izborima.

“Partijski izbori se bliže i to je prilika koju ćemo iskoristiti da predstavimo novu strategiju,pokažemo koheziju i pripremimo se za vrlo izvjesne političke promjene koje ćemo predvoditi, stvarajući evropsku Crnu Goru”, saopštio je Živković u obraćanju članovima barskog odbora.

Uz osvrt na aktuelna politička pitanja, na sjednici je zaključeno da Demokratska partija socijalista
danas jeste i biće zdrava politička porodica u Crnoj Gori.

“Ako je neko učinio nešto negativno, ako je bilo loših praksi iz prethodnog perioda, svako je danas dovoljno odgovoran da podnese odgovornost. Nekoga će u tome ohrabriti institucije, nekoga lična savjest, a nekoga kuloari. Svakoga po zasluzi”, kazao je v.d. predsjednika Partije u okviru diskusije o nastupajućim izborima.

“Mi smo danas ovdje i spremni smo da ponesemo odgovornost čuvanja i vođenja države za bolji život svih građana Crne Gore”, zaključio je Živković, a članovi Opštinskog i Izvršnog odbora DPS Bar su nepodijeljeno iskazali punu podršku ovom stavu.

Tags

13

avatar
1000
11
2
0
 
10
🇲🇪🇲🇪❣️❣️TivatCanonRRRRDPS GLASAČ
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Canon
Gost
Canon

Koja kontrola popisa, ko je već bio u popisu zna da ne to sprdnja obična

RRRR
Gost
RRRR

Vi očigledno živite u nekom paralelnom svijetu.Šta to kontrolišete i kako. Nije trebala kontrola da ste bili hrabri i odlučni pa ako ste odlučili da se ne bojkotuje popis da krenete u kampanju i pozovete narod da se izjašnjava jednako i o jeziku i o naciji.Ovako će biti pola crnogoraca koji govore srpski. A na terenu što se tiče kontrole… Više »

DPS GLASAČ
Gost
DPS GLASAČ

Nesumnjiva je velika zasluga dps za Crnu Goru. Ali, zadnjih 10 godina vlasti pojedinci iz vrha proveli su pljačkajući istu tu Crnu Goru. Zato je kohezija zadnje što im treba. Moraju se osloboditi pljačkaša, ili osnovati novu stranku od normalnih kadrova kojih je mnogo više nego pljačkaša.

Radovan
Gost
Radovan

Bravo!!! Sve od vas zavisi!!nagnacete ga na14%na sledece izbore!!

🇲🇪🇲🇪❣️❣️
Gost
🇲🇪🇲🇪❣️❣️

Samo vidite ove Mandiceve.
Preskaču nas Crnogorce da popisuju,a ove svoje popisuju redovno.
Evo su me preskočili,a komsije dvojicu pored mene popisali

Tivat
Gost
Tivat

Doće i Petnjica na red, strpi se

🇲🇪🇲🇪❣️❣️
Gost
🇲🇪🇲🇪❣️❣️

Kaže se,”Doci ce”

Vlado vukotic
Gost
Vlado vukotic

Ko je kumara.

Vlado vukotic
Gost
Vlado vukotic

Tako je kumara.

Rajka
Gost
Rajka

Vi ne znate sto radite 😀😀

Vlado vukotic
Gost
Vlado vukotic

U baru vam je najjace uporiste.

Huter
Gost
Huter

Nije moja vlada
#Nijesam doma

Huter
Gost
Huter

Nije moja vlada, #nijesam doma

Send this to a friend