Politika

DPS Bijelo Polje: Jednoglasna podrška Đukanoviću i Markoviću

Na održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje, kojom je predsjedavao predsjednik Admir Mustajbašić, pružena je jednoglasna podrška za izbor Mila Đukanovića za predsjednika i Duška Markovića za zamjenika predsjednika Demokratske partije socijalista.

Kako su naveli iz ove stranke, u susret predstojećem Kongresu, mjesni odbori su predložili ukupno 225 kandidata za članove novog saziva Glavnog odbora koji će svojim ličnim i profesionalnim obavezama nesumnjivo značajno doprinijeti unapređenju kvalitata rada ovog značajnog organa partije.

“Opštinski odbor je takođe odabrao 31 predstavnika koji će učestvovati u radu VIII Kongresa Demokratske partije socijalista koji će se održati 30. novembra tekuće godine. Članovi i simpatizeri naše Partije u Bijelom Polju su na sjednicama mjesnih odbora koje su održane tokom septembra mjeseca dali veliku podršku naporima koji se daju na unapređenju ekonomskog i socio-društvenog života svih građana Bijelog Polja”, saopšteno je iz DPS-a.

Na sastancima je iskazano veliko zadovoljstvo koje se odnosi na ulaganje Vlade u bjelopoljsku opštinu, zbog realizacije velikog broja projekata i njihovog kontinuiranog praćenja i nadzora.

Send this to a friend