Politika

DPS Budva: Bogougodni predsjednik Carević vrijeđa sve Budvane

Iako smo krajnjim naporom “preskočili” da komentarišemo kađenje opštinskih prostorija, na izjavu Carevića da je zbog 5700 glasova podrške doveo sveštenike kako bi, između ostalog, odradili i “demonizaciju” u zgradi Opštine Budva, ovoga puta se obraćamo cjelokupnoj budvanskoj javnosti. Jer poslednji u nizu gafova predsjednika Opštine, bez obzira što očigledno nije svjestan šta znači ono što je
izgovorio, vrijeđa ne samo “njegovih” 5 700 glasača, nego sve građane Budve, saopšteno je iz DPS-a.

“Poštovani građani Budve, vi koji ste u demokratskom duhu 30. avgusta izabrali ove i ovakve ljude da vode naš grad i upravljaju budućnošću opštine i njenih žitelja, i vi koji ste glasali za neku drugu političku ponudu, danas sa pravom treba svi da budete zabrinuti.

Danas vam je jasno ko su predstavnici nove lokalne vlasti – biznismeni zaogrnuti mantijama i zamagljeni dimom tamjana, koji opštinu doživljavaju kao bogomolju i upravnu zgradu svog privatnog preduzeća, u kojoj će uskoro proslavljati krsnu slavu, nastavljajući da bez ustezanja dijele građane na pravoslavne i ostale, vjerujuće i one druge. I zato vam nije teško da pretpostavite kakva sudbina čeka naš grad sa njima na čelu”, navodi se u saopštenju.

Kako su dodali, opijeni podrškom koju su osvojili na izborima, očigledno su zaboravili da će za petama imati opoziciju, koja će sve svoje znanje i političku energiju usmjeriti ka cilju da u Budvi zaštiti javni od privatnog interesa i da do kraja ogoli i procesuira sve malverzacije ovih bogougodnika koji sebe predstavljaju “bogu bližim” od običnih vjernika, valjda onoliko koliko novca ulažu u ovu bliskost. No, nemamo namjeru da se bavimo vjerom niti drugim intimnim osjećanjima građana.

“Naša politika se ne završava jednim izbornim neuspjehom niti to smije biti izgovor da odgovornost za upravljanje gradom prepustimo ljudima koji stavljaju znak jednakosti između opštine i crkve, lokalne administracije i privatnog biznisa, službenika i sveštenika.

Budva predstavlja najslikovitiji izraz budućnosti kakvu Crnoj Gori priželjkuju promoteri politike okupljene oko Srpske pravoslavne crkve. Za nas je takva perspektiva apsolutno neprihvatljiva. I 4340 glasova podrške našoj državotvornoj koaliciji daju nam snagu da se u budućem periodu još snažnije i strastvenije borimo za drugačiju Budvu i drugačiju Crnu Goru”, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Božidar
Gost
Božidar

Ne vrijeđa samo one iz DPS-a a pošto oni imaju barem većina obraz kao đon to im i ne pada baš tako teško.

Fiorelo
Gost
Fiorelo

I Sveto Marovic je volio da trosi niko nije moga platit od njega..pitali su ga jednom ..Sveto kako ti izgleda novcanik ?a on kaze pogodite.

CRNOGORAC 100 %
Gost
CRNOGORAC 100 %

Kako vi imate obraza ista reci poslije svega sto ste uradili Crnoj Gori i Budvi prije svega!? Vi ste pokrali sve sto ste mogli i srozali grad nacisto! Da je crni ciganin iz bijelog svijeta bio na celu grada ili drzave vise bi vodio racuna od vas koji ste veliki Crnogorci,patriote i sl! Boli vas uvo za sve,samo da napunite… Više »

Dula
Gost
Dula

Bolje da se ne ulazi u opstinu. Docekace vas demoni.

Dula
Gost
Dula

Ovo govori o njemu. Da nije BD donio u miraz?

Milutin
Gost
Milutin

Tišina manjino

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Zivio nam brat Bato. DA JE VJECNA CRNA GORA. Njegoseva

Salinitet
Gost
Salinitet

A i ti si se jadan demonizovao:(

Sport
Gost
Sport

Budva je sad Careviceva sa drustvom i vec poceo ne da se ruga sprda se sa svima. Zrazili ste pa etovam ga.

CRNOGORAC 100 %
Gost
CRNOGORAC 100 %

ETOVAM se pise odvojeno 😉

Celebic M
Gost
Celebic M

Neka kaze bilo ko Iz Budve Koji je to politicar odvojio dio mjesecne zarade za pomoc nekom svom sugradjaninu Osim Bata Carevica koji svaku svoju platy daje u dobrotvorne svrhee,

Milan
Gost
Milan

Razmisli kojim se poslom bavi, šta čemu plata?

Celebic M
Gost
Celebic M

Pa Milane I drugi Koji su do sad bili na vlasti u CG Imaju para vise nego Bato pa ih nesto ne vidjoh da se nesto pretrgose,

Nikšićanka
Gost
Nikšićanka

Radio je to prije njega Cakan iz Bara. A da ja tebe pitam koliko je SPC kupila respiratora, maski i zastitne oreme tokom pandemije? No,bolje sto nije – da jeste, bilo bi to namijenjeno, iskljucivo, njenim vjernicima i glasacima DF-a. A, zapravo, istinski humanisti su oni tipa gospodina Hajrisa Brcvaka – koji ne dijeli ljude ni po vjeri, ni po… Više »

Željko
Gost
Željko

Kaže odrađena “demonizacija”. Ukucaj značenje ove riječi na google. Na Srpskom znači “uvođenje đavola”. Ako su odradili “demonizaciju” opštine onda šta reći.

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Ajde sto je Bato nepismen,no ga ni novinari nijesu umjeli ispravit.Demon-demonizacije,negacija je dedemonizavija.
No kad ih vidis na okupu,shvatis da nijesu pogrijesili.

Zora
Gost
Zora

Dobro je on rekao. Oće jezik pravo.

Budvanski
Gost
Budvanski

Savršeno saopštenje. Bravo!

Libero7
Gost
Libero7

Nije to budva vise to je guca

Božidar
Gost
Božidar

E da je barem Guća

Peco
Gost
Peco

Bistar momak nema sto

Piksi
Gost
Piksi

E taman je za njih

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

od svega je istina da su popovi izvrsili demonizaciju opstine budva svojim cinom i prisustvom….a bato ce ako bog da i pravda brzo u zatvor

Vise Ben nego b
Gost
Vise Ben nego b

Oceli ko za los izbori results u Budvi podnijet ostavku,Mislim na Divanovica,Jelusica,I ostale

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

A i pni iz Pg koji se naredili i poslali svoje da vode kampanju

Budo R
Gost
Budo R

Od tih 5700 glasova sigurno 2000 su glasovi vasih dojucerasnjih glasaca a sto su presli za kratko vrijeme kod Bata treba da se zapitate vi Iz Budvanskoga odbora dps,sad Samo mozete da pisete ova nepotpisana saopstenja

Snjeg
Gost
Snjeg

Malo zbog para malo strah za radno mjesro malo prijetnje ucjene.Nisu svi ljudi principijelni.Svasta je vjernik radio po Budvi.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Što je nažalosnije,budvani se gnušaju carevića,ali zbog srpstva i svetinja su glasali za njega,lobotomija mozgova je na djelu?

Veki
Gost
Veki

Davno su joj dali ime Leskovac na
moru !!!

Božidar
Gost
Božidar

Super

Send this to a friend