Politika

DPS Budva: Carević nedostojan funkcije

Marko Bato Carević

Koliko je aktuelni predsjednik Opštine Budva Marko Carević zaista nedorastao politici najbolje svjedoče njegove izjave. Posljednjim biserom da će, iako umoran od politike, ipak ostati na funkciji do popisa, javno je priznao da planira da zloupotrijebi položaj sa ciljem da utiče na to kako će se građani izjašnjavati na popisu, saopšteno je danas iz OO DPS Budva.

“Jer kako drugačije da razumijemo arogantnu i opasnu Carevićevu poruku kad svako ko je elementarno pismen zna da predsjednik jedne Opštine sa popisom stanovništva nema ama baš nikakve veze, ni u formalnom ni u bilo kom drugom smislu, osim eventualne zloupotrebe. Najnoviji nespretni izlet Carevića u javnost, ipak ne treba da čudi jer on u istom maniru dodaje kako njegov privatni biznis “debelo trpi” dok je na funkciji predsjednika Opštine, željeći valjda da nekoga ubijedi kako njegova privatna kompanija nije angažovana kao podizvođač na poslovima koje dodjeljuje Opština Budva”, navode u saopštenju.

Carević, dodaju u DPS Budva, očigledno nikada nije shvatio da biti predsjednik Opštine znači raditi u javnom interesu, otklanja svaku sumnju o sebi najavom da će pobjeći iz politike i ostaviti Budvane na cjedilu u jednoj od najtežih zdravstvenih i ekonomskih kriza u novijoj istoriji.

“Samo da “završi” da popis prođe “kako valja”. Opštinu je okadio, sad je na redu firma. Svaka čast!”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sha
Gost
sha

a vi ste bili dostojni, posle vas nije ostao ni cips

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Dovoljne su sramne izjave da se ljudima plaća da kažu da imaju koronu, da ga diskvalifikuju po svakom osnovu, a prije svega moralnom i ljudskom! A uz to ješ dezifekcija i deratizacija sa popovima govori o profilu l kategorijaičnosti. A sluganstvo tuđoj državi i Crkvi je već kategorija dno dna.

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Nasklapao se sad ide malo da posjeti Kuma Sveta u Beograd

Lscg
Gost
Lscg

Trazili ste gledajte.Niko vas nije ćerao da glasate kamiondzije,kuvare…

Branka
Gost
Branka

Lscg
Tačno tako. Tražili ste, eto vam ga. Lijepo je neko rekao da je vlast odraz naroda.

Franco
Gost
Franco

Mislim da ste arogantni jer vrijeđate dobre naše kamiondžije i kuvare. Čekamo izvinjenje

Maki
Gost
Maki

Care ljudino……

Suka
Gost
Suka

Narod je rekao da je mnogo dostojniji nego vi. Ende

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Ende? Sve si rekao o sebi, a i podršci ovom mesaru.

Milena
Gost
Milena

Pa sigurno da nije dostojan !!!!

gangrena
Gost
gangrena

voditi jednu opstinu,biti nekakav funkcioner ili bilo sta u bilo kojoj javnoj funkciji zahtijeva politicku kulturu,elementarnu pristojnost i akademsku elokventnost u komunikaciji i obracanju. mora biti primjer savrsenstva svim gradjanima. koliko sam ja uspio primjetiti tokom jedne emisije dje je ovaj sivonja gostovao,mislim da ne posjeduje niti jedno jedino slovo gore navedenih.

Djo
Gost
Djo

Ne zna ni padeze 🤣

Dragan
Gost
Dragan

A Dali je sivonja kad podijeli sirotinji svoju platu?

Branka
Gost
Branka

Jeste. A Dali je bio čuveni slikar.

Idea
Gost
Idea

Gresite gospodo iz dps,on je dostojan funkcije,jer vi ste toliko losi kad je on mogao doci na vlast,preispitajte sebe malo.

Dzoker
Gost
Dzoker

Nazalost se uvijek oni losi izvuku i odrade sto su namijenili kao sto je to Crsevic u ovom slucaju, ali kratkog daha.. Samo polako, ne ostaju ovakvi dugo!!

Laki
Gost
Laki

Taj “dostojni” ce vas brzo napustit, hahahaha.. Ne opstaju ti losi kao sto je Carevic mnogo!

Marina
Gost
Marina

Laki
Takvim ljudima ne treba dopustiti da se povuku bez posledica.Najlakse je napraviti stetu i povuci se.Nih treba procesuitati za sve za sto su ostetili CG.

Niksi
Gost
Niksi

Pitam se kakva je crna magija bacena na ovu Budvuu.. Carevicu sta si to zakuvaoo pa ti ovako djeluje..

Ivanaa22
Gost
Ivanaa22

Kao da ce on moci na popisu ista da promijeni, hahaha.. Ako mislite da ce biti veci postotak Srbaa nego Crnogoraca grdno se varate..

Gazda
Gost
Gazda

Vidjece ivanaa22. Pisacu se Srbin,da ne bi ispalo da sam Dukljan. A znas koliko nas je takvih

Maśa
Gost
Maśa

A sto je to lose biti Dukljan? Ada vi isti govorite da je Duklja najstarija srpska drzava?

Snjeg
Gost
Snjeg

Pa ti si Srbin zasto bi se pisao drugacije .I ne pise se dukljan nego dukljanin.Svako neka se pise onako kako se zaista osjeca i ono sto jeste.Zasto bi bio ili ne nesto iz nekog inata .

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Vi ste manjina. Pomirite se sa tom cinjenicom 🇲🇪

Djo
Gost
Djo

Davace pare. Kao i za izbore.

za po ure
Gost
za po ure

Bata zanimaju samo tenderi a sa Srpstvom gradjanima maže oči … to bi I slijepi vidio a vidje ce I tuzilac kad tad .

Vesna
Gost
Vesna

Bravo Bato,

Jagoda
Gost
Jagoda

On je prava sramota Budve, nazalost gradjani su suvise zaslijepljeni vjerom pa to ne mogu da vide. Ako kadi Opstinu, ulice, itd ne znaci da je dobar covjek i da misli najbolje za gradjane vec prljave poslove radi preko vjere i Crkve.. Dno dna..

Send this to a friend