Politika

DPS Budva: Carević priznao da DF ne želi u EU

Umor od neprestanog političkog iscrpljivanja sa koalicionim partnerima, i brojne obaveze koje ima kao “dupli” predsjednik opštine (do 16h svjetovne a od 16h duhovne), uzrokovao je kod predjednika opštine Budva Marko Carevića očigledan pad koncentracije u sinoćnjem nastupu na TV Budva, pa je konačno javno izgovorio ono što DF već dugo nevješto prikriva – “ne daj bože da uđemo u EU”, smatraju u OO DPS Budva.

“Vjerujemo da je Carevićev izliv iskrenosti konačno i do kraja ogolio pred građanima Budve i Crne Gore navodnu privrženost DF-a vrijednostima EU, koju su više puta saopštavali istovremeno kritikujući članstvo Crne Gore u NATO. Nakon posljednjeg intervjua odlazaćeg predsjednika Opštine Budva, svima treba da bude jasno za koje se političke i civilizacijske vrijednosti zalažu on i DF. Biće posebno interesantno da gospodin Carević odgovori na pitanje šta nudi kao alternativu EU?”, pitaju se u OO DPS.

35

avatar
1000
33
2
0
 
35
imeimeveliki je BogPetarPanBla Vori
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ime
Gost
ime

Ako je istina to ,onda i neka je vala neko drugaciji barem malo od deklarisanog puta bez alternative ,mada cisto sumnjam da postoji takav politicar danas.

veliki je Bog
Gost
veliki je Bog

Evo i Britanci ne žele u EU pa što im nedostaje? Mismo nii grđi od njih.

PetarPan
Gost
PetarPan

DF je proslost

Bla Vori
Gost
Bla Vori

A sta vi iz DPSa nudite umjesto Sveta,Kuljače i Bora?

Agnostik@
Gost

Marovićev djak,njemu ne trebaju europski gosti,on ima beton,kamione,koze,ploče,bagere i to sve sa svoje dvije ruke zaradio.

PetarPan
Gost
PetarPan

Činjenica da strah od ulaska Crne Gore u EU je i proizveo ove poslednje trzaje nazovi opozicije.Šta će jadovi u EU,ne mogu jaukati kako smo propali.Govore kako nađ je loš standard a svake godine izmisle neku glupost nebi li uništili turističu sezonu.Jer Crna Gora je turistička zemlja i bogo dana je za turizam.A baš lijepo je viđeti kako ulicama urlaju… Više »

ime
Gost
ime

CG je prebogata zemlja mada kod nas uvijek postoji jedno ali i to nas vodi nazalost u minisengen. Daj boze da se uzdamo samo use i u svoje kljuse, ai stacemo tamo gdje nas ne zele.

Andjela
Gost
Andjela

Da ode u EU nebi Carevic Bato Blokada prvi bio na kruzni tok da gradjanima zagocaje zivot!
Najbolje da se drzi bagera i kipera!

Petra
Gost
Petra

Samo mu je jos falilo da kaze CG je obala srpskog mora da se uklopi u onu cetnicku pricu koju DF preko ikonografija po litijama forsira.

zacanka
Gost
zacanka

Zna li ovaj uopste dje je Evropa, ili misli da je Evropa Istok ( citaj Rusija)?

Simba
Gost
Simba

Smije li da kaze koliko je zajedno sa Krapovicem svojih ljudi iz Ulcinja zaposlio u Budvu??

Boka
Gost
Boka

Bolje da se okrenuo na one raskopane ulice po Petrovcu i Budvi, nego sto se bavi svjetovnim propagiranjem sa zvanicne facebook stranice opstine Bd.

Marocco
Gost
Marocco

Sto nije pricao sa cijim je parama placao veceru za novu godinu u hotelu Palas??

StevanPG
Gost
StevanPG

On se sinoc nije pitao sa glavom, nego je pricao o Majk Djordanu kako nije znao da ce pasti helikopter! Misli Kobi Brajant al prica Dzordan. Tako je i njemu Srbija uvijek u mislima.

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Ne moze nikad on da bude za Crnu Goru i da nesto uradi dobto za Crnu Goru, to se sinoc moglo jasno vidjeti.

Markos
Gost
Markos

Nebitno Majkl Jordan ili Miki Truba…Demokrate i DF su dobili na upravu Budvu pod slognom spasavanje gradana…cijena vode i odvoza smeca nijesu smanjene naprotiv…sad i nova opstinska odredba o povecanju komunalija…U javne projekte ulozeno “0”, samo gledamo njihove koalicione carke oko toga ko ce bolje mjesto da dobije u upravi kko bi imao vecu mogucnost da cerupa…Sram vas bilo!

Send this to a friend