Politika

DPS Budva: Krapović ima dvostruki identitet, Crnogorska je šampion licemjerja

Dragan Krapović je danas reagovao tačno onako kako je bilo očekivano od funkcionera partije kojoj je je najistaknutije programsko načelo – prazna demagogija. Očekivano, naknadno se Krapović dosjetio da na opskurnom vašaru nacionalista i šovinista nije bio u svojstvu predsjednika Opštine Budva, već da je to učinio u lično ime?! Po njegovom stavu bi se moglo zaključiti da Dragan Krapović ima dvostruki identitet – javni, za vrijeme radnog vremena i privatni, nakon tog, poručuiju iz budvanskog DPS-a nakon što je Krapović poručio da na proslavi Podgoričke Skupštine nije predstavljao ni partiju, ni Opštinu, već sebe lično.

U DPS-u tvrde da je zaboravio Krapović, ali i njegove stranačke kolege, Pejović, Radović i mnogi sljedbenici velikosrpske ideologije iz redova Demokrata, da se prihvatanjem funkcije obavezao da predstavlja Budvane u svakoj prilici i da je svojim odlaskom na sramni skup uvrijedio mnoge svoje sugrađane.

“Jedino gore  od činjenice da je svojim prisustvom podržao skup,  danas zvuči njegov i Bečićev uzaludni pokušaj da iskontrolišu štetu. Ipak, u kategoriji licemjerja ozbiljno ih ugrožava SDP, koja postavlja neka retorička pitanja, fingira napade na  Krapovića, a u isto vrijeme prelazi preko svih nacionalističkih marifetluka budvanske vlasti već dvije godine, zadovoljavajući se privilegijama i povlasticama koje kao dio budvanske vlasti koriste”, istakli su u DPS-u.

No, kako dodaju u DPS-u,  današnji šampioni licemerja dolaze iz redova  Crnogorske partije.

“Oni koji su  prećutno prihvatili da se u gradu kojim upravljaju omalovažavaju Crna Gora, crnogorska nacija i sve vrijednosti koje smo u proteklih 30 godina uspjeli da izgradimo u građanskom društvu, oni koji su prihvatili da im se pred očima nesmetano  smjenjuju različiti  nacionalistički bilbordi i parole, danas kažu da su “zabrinuti” za budućnost Crne Gore i tim povodom prozivaju državne organe?!Da beskrupuloznost nema granica, a licemjerje mjeru, svjedoči činjenica da ovakve stavove izriče onaj koji je svojom političkom podrškom budvanskim šovinistima, omogućio posredno da jučeršnji skup bude održan. Biće da su u trenutku donošenja odluke o ulasku u budvansku vlast, mnogo više bili zabrinuti za sebe i svoje privilegije, nego za državu Crnu Goru.  Naknadno “posipanje pepelom” nikuda ne vodi. Sasvim svjesno ste svi zajedno, i DCG, i SDP , i URA i Crnogorska, kao dio vladajuće koalicije bili oslonac nacionalstičkim i šovinističkim snagama velikosrpske ideologije. Niko vas nije primoravao, u tom kolu ste sami zaigrali”, smatraju u lokalnom DPS-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Region
Gost
Region

I drugo ukokiko su Krapovića po restavili kao Gradonačelnika Budve onda nije bio u svoje ime, važi i obrnuto. Ukoliko je sjedio u publici i ukoliko nije zvanično prestavčjan, djelimično može da se brani time da je bio u svoje ime, kao i u pozorištu, bioskopu i td

Region
Gost
Region

Dokaz da se neo alovažava Crna Gora na tom skupu je i taj, što je skup bio javan i dozvoljen. Čim nije zabranjen znači da je dozvoljen

Budvaninn
Gost
Budvaninn

Ko o cemu-DPS o postenju, zalosno je sto postoji ta sekta u okviru Budvanske Opstine, treba ih procerati iz Budve za vijek vjekova. Kako vas vise nije sramota da se javljate uopste?

Zivjela CG moja
Gost
Zivjela CG moja

To sto se vec neko vrijeme dogadja u Budvi je skandalozno i debeli signal da u Crnoj Gori imamo opet izdaju od toboze, crnogorsmih partija u kojima sjede rukovodioci na dvije stolice. To je vrlo ocigledno. Od sovinistickih i fasistickih predstavnika srpskih partija niko normalan ne vidi pomak ka postovanju drzave i suzivota na ovim prostorima. Nema tu srece. Jos… Više »

Gost
Gost
Gost

Pa vi ste unazadili ovaj narod za ovih 30 godina koliko ste na vlasti,doveli ga na rubu egzistencije. A u Budvi gdje god je moglo drvo da se posadi vi ste sadili zgrade i trpali novac u svoje dzepove . ( vidi se iz priloženog i poštenog DPS-a, Sveta i kompanije kako prolaze čim prepoštenom Milu zakinu tal) a što… Više »

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

Treba je Marovic ispred DPS-a dat saopštenje, onda bi im građani Budve povjerovali…

Nasa Budva
Gost
Nasa Budva

U ovom nasem,nazalost,podijeljenom drustvu tesko je naci sveobuhvatni kompromis… Nema nas saka jada,ima nas manje no bilo koji narod u okruzenju,a inatimo se svako sa svakim… Dvoje se ne mogu slozit oko misljenja,a kamo li troje ili svi… Na temu skupa u Budvi i medjusobnog prepucavanja interesnih grupa i pojedinaca koji pokrivaju funkcije bilo u lokaknoj ili drzavnoj vlasti sjedeci… Više »

NEKO NOVO DOBA
Gost
NEKO NOVO DOBA

Marovic zbog bolesti i nemogucnosti da prisustvuje ovom skupu poslao je telegram podrske, veliki DrPiSa ideologije o unistavanju i pljackanju drzave i gradana.Ovo je razultat vase vladavine u Crnu Goru , placanje drzave i gradana najskupljeg patriotizma u istoriji zemlje

Krsto
Gost
Krsto

Pa vi,budvanski DPS stvarno nemate obraza.
Vi nešto da pričate?
Pa to je sramota,skandal! Da budvanski DPS nešto saopštava i nešto kritikuje? !! Bruka

Bokelj
Gost
Bokelj

Nek na Krapo tokom dana na FB ažurira status od koje do koje ure je predsjednik odnosno nije predsjednik. Jer ako ga sretnemo neđe da znamo u tu uru kako ga pozdravljamo sa predsjedniče ili đe si Krapo.

Nikolina
Gost
Nikolina

U jednoj civilizovanoj zemlji poput Njemačke
Ovakvi poput ovoga lika odavno bi dali ostavku a neću ni da komentiram o DFi i njihovom ponašanju

Nikolina
Gost
Nikolina

DF dno dna

Budvaninn
Gost
Budvaninn

Zato ajde polako nazad u hr pa tamo komentiraj

Send this to a friend